Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 player: shelll +8 set olarak gelcek cunku buyse: olm hazır rogue var nie kasıon p: 3 yada 4 gun ıcınde p: 100 dolar bab +8 setler p: warıor da kasabılırım buyse: oha buyse: dupetur kesin p: yok lan p: ne dupesı buyse: olm bu oyuna reel para verilmeeez p: canlı paraya satıo adam p: +8 set p: admıne tel acıo amerıkaya p: adam gelıo oyna malları verıo p: adama p: sonra parası yatırılıo p: adamın hıc bı malı sılınmedı p: ib +8 almıstık bı elemana duruo p: unıq lerı duruuo buyse: hm gm mi bu adam p: yok bu aaaaaaddam p: gm den p: her ay ortalama p: 2 mılyarlık mal alıo p: 1 bucuk 2 mılyarlık p: yanmayan upgade scrolları vs vs buyse: oha ana... .... bu oyunun buyse: bi de duperleri suclarlar p: oyle bab p: neler donuyo m.k oyunda p: adamın malları sılınemez p: admın yaratıo cunku p: sılındıgı zaman p: s.... sansımız var adamı. ya biz bu oyuna para verilmez derken bunu dioduk işte. buyrun burdan yakın.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 canlı para...mhmm İşte bu oyuna bu kadar kafayı takınca böyle oluyo :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kaynak_?[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 benim msn. areste oynayanlar bu arkadaşı tanırlar grade2 bi clan lideri. ama nickini vermek istemedim.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bi de premium alıp bu oyuna para verenler var. yazık.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 buyse arkadaşın yazdıgı dogru..aynı olay cypher serverında da gerçekleşiyor..para ver charın olsun inventoryin item dolsun asfsdafsfasfas[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:85k+ Clan:Owned_By QUIT K.E BYE BYE ALL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ordaki gm türk deil miydi ??? eger türkse aresede gelir zengin veledlerine de gün dogar :@[signature][hline]Owned By ::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 beyler taze taze maradonda gmle konustum. nickimi verme dedi. ama gm oldugunu da ispatladı kendisi. bu konuyu ve gündemdeki olayları sordum :) kendimi serhat ulueren gibi hissettim bi an. az sonra telegolde :) konuşmayı buraya aktaracam[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 serhat ulueren..dupenbaz xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:85k+ Clan:Owned_By QUIT K.E BYE BYE ALL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 buyse: bugun bi clan lideriyle konustum ( yukardaki konuşmayı söledim ) gm : kimmiş sölesene bana buyse: söleyemem kusura bakma gm : sana bi tiyo verim mi? buyse: buyur gm : biz maaş alıyoruz biliyor musun? buyse: bilmiyordum ama tahmin ediyordum bedava yapılmaz bu iş. gm : onu satan kesin hackerdir inan bana. adminin feci salak olması lazım satması için. buyse: amerikayla baglantısı olan bi şebeke gm : hatta mal olması lazım. abi kaç gm var bilio musun? buyse: 10 15 tane vardır bi ton server var gm : 5 tane var toplam. k2 zaten 2000 dolar maaş verir en kötü adamına. buyse: abi insan doyumsuz olunca ne yapsın. gm : ben çöp satsam hemen bilinir. GM mal satar mı ya. inan bunlar yalan. buyse: abi bilemem bi ton iddia var. gm: malı satan dupecidir, hackcidir. sen inanma biz sallamıyoruz bile. buyse: bari bu konusmayı foruma yazayım millet de ogrensin gm : ismimi yazma, hangi foruma? buyse: paticik. yazmam tabi merak etme gm : oke yazabilirsin söylediklerimi. buyse: sabah o olayı da yazdım altına bunu yazayım. gm : oke gm satmaz kesin. buyse: bu arada şifre değiştirme kalktı mı? gm : 2 hafta sonra gelecek. sorun var. buyse: hide ip vs kullanarak zaten girioruz siteye. neden ip ban var gm: güvenlik açığı var. biz kapatıyoruz. ama göt olan hackerlar ddos saldırısı yapıyor. düzelecek yakında. buyse: tamam kolay gelsin. gm: ben başka servera geçiyorum. bb. buyse: bb evet ziya abi görüşün ne bu konuda. adnan aybaba: abi geçen seneki samsun maçından sonra hep böle oldu. ziya: yaw bi sus be kardeşim.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vay anam:D taze taze gm xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:85k+ Clan:Owned_By QUIT K.E BYE BYE ALL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 pmden gm nin adini versene aga item pls dielim asadfasadasa[signature][hline]Owned By ::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Heh edit item satışını normal gmler yapıo zaten.Hmm sadece item değil edit lvl da var...Neyse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 unuttum la neydi :) blackli bişi haydaa[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bu oyundan aile geçindiren oyuncular var asdasd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Size şöyle diyim xxx serverında +9 Iron Bow var ve silinmedi!!Dupe değil kendimde yapmadım sadece bir arkadaşım verdi.Yukarıda anlatılan olaylar gibi bir olay oldunu söyledi ve bana verdi ben xxx serverında oynamıyorum işim yok o bowla falan ama oluyor böyle şeyler civcivli charımın bankasında duruo yani..Bu dupe taramasında silinmedi daha öncekilerdede silinmemişti... Bu işlerin gerçek oldunu anlatmak için yazdım yoksa başka bir amacım yoktu..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 blackwind mıydı neydi öle bişey bende gördüm onu[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gm ler ıtem satmıyomus !! gm ler kımsye up. yapmıyomus !! gm ler kımseyı edıtlemıyomus!!! acıklar kapatılacakmıs hacker lar ıcın !!!! yalan yalan yalan 2000 $ maaş alıyorla.... ee yanına 2000 $ da ıtem satar char satar[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 telegolde şok gelişme. cypherin turk gmi 150 ytl ye lvl 62 ful shell warior veriormuş. tanıklar da var az sonra telegolde. zaankk. adnan aybaba: gökmen abi sen jubileni nerde yaptın gökmen: sen vitamindin o zaman. ziya abi : ahahah[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Buyse, 10 Kasım 2005 12:14 tarihinde demiş ki: telegolde şok gelişme. cypherin turk gmi 150 ytl ye lvl 62 ful shell warior veriormuş. tanıklar da var az sonra telegolde. zaankk. adnan aybaba: gökmen abi sen jubileni nerde yaptın gökmen: sen vitamindin o zaman. ziya abi : ahahah lol cypherin gm si 66 lvl full shell +8 rogue her nevi uniq takıyla 400 YTl ye verior ama banlanabilirsin diyor yani al sonra banlcıam diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 buyse seni çalışmalırndan dolayı gerçekten takdir ediyorum devam et :D[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 saolasın :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar