Eno Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Yazık olmuş caanım topice eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Hahah canim topic sacma sapan bir komediye donmus. :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Xechelon un açtığı topic den de bu beklenir zaten dasdasda :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sen sus mortisss[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Ahmetboy, 23 Şubat 2003 00:11 tarihinde demiş ki: ahmetboy benim!!! said: BonePART, 23 Şubat 2003 00:15 tarihinde demiş ki: hayır ahmetboy benim Hayır Benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 yani bi threadin icine anca bukadar edilir hll olsun:) bu arada Ahmetboy benim [hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 23 Şubat 2003 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kim şimdi ahmetboy ben deilim çünkü[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ama her an olabilirim[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 *!doktordan gelir... veee ahmetboy olduummmm die baırırrrr*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ahmet arkadaşıma sataşmayın, alayınızı anneme söylerim sizi karakoldaki amcalara verir!![hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 fazil saysana bidaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Othranx, 23 Şubat 2003 01:44 tarihinde demiş ki: fazil saysana bidaha=) lol[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Yok abi sıkıldım o işten, hazır sahip buralarda yok iken takılayım ben. :)[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 FAZIL! napıyorsun sen?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ooooo fazıl kanka gelmiş ya[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ...12787218728, 12787218729, 12787218730, 12787218731, 12787218732, PAUSE... sayıyorum sahip RESUME, 12787218733, 12787218734, 12787218735,...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Fazıl Yaz, ay say kızım, kı, kı, oğlum... Dava incelenmiştir, ve BonePart isimli yazma özürlü arkadaşımızın, AhmetBoy olmadığına, sanığın 8 saniye göz hapsine ve ayıplanmaya mağruz kalması öngörülmüştür. Ayrıca davayı açan Ahmetboy isimli şahsın, Ema kod adlı davaya fazla burnunu sokmasından, ve nubileri salmasından, 4 saniye göz hapsine alınması istenmiştir. Dava bitmiştir.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: ghaldszar, 23 Şubat 2003 01:24 tarihinde demiş ki: said: Ahmetboy, 23 Şubat 2003 00:11 tarihinde demiş ki: ahmetboy benim!!! said: BonePART, 23 Şubat 2003 00:15 tarihinde demiş ki: hayır ahmetboy benim Hayır Benim.. karaahmet benim..! [hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 nolur fazıl özel istek üzerine 500 den yukarı doğru noolurr=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 aa! senden kurtulamıycak mıyız? sahibi sen de şunu başıboş salma foruma.. bi de sen gene atlıyosun sayıları. fazıl atlamadan say evladım şu sayıları.. atlayınca daha çabuk bitmiyo sayılar [ps:şu kender kulağı çorbası işi noldu fazıl? konuşçaktık hani?][hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hankiniz ahmetboy diil? "du bi şaşırtıyım,kim olduu ortaya çıkar deyü düşünür ama bu niyetini belli etmesi olayı mahveder" ahmet babuş senin formatın nası bişi böle...on iki yaşındasın ve burda takılıyosun..hayır yaşını küçümsediimden diilde abi böyle işsiz güçsüz tayfanın takıldıı yere gelicene bi tübitak yap,ne biliyim,git kendini geliştir,alışcan buraya forum delisi olup çıkıcan sonra paticik.com yüzünde nhararet yaptı falan diye olay olacak...hadi çocüüm git sen bak abiyi dinle...[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 güzel thread :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Ahmetboy, 23 Şubat 2003 00:15 tarihinde demiş ki: yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! sly-one abi bunlar ne diyo ya bunlar kendini bilmez birtakim medya cocuum sen bakma bunlara...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Kenderleme, 23 Şubat 2003 02:02 tarihinde demiş ki: aa! senden kurtulamıycak mıyız? sahibi sen de şunu başıboş salma foruma.. bi de sen gene atlıyosun sayıları. fazıl atlamadan say evladım şu sayıları.. atlayınca daha çabuk bitmiyo sayılar [ps:şu kender kulağı çorbası işi noldu fazıl? konuşçaktık hani?] senini güvenliğiniçin kender kulağı çorbasınıona yasak ettim hemböyle forumdakileri kesmeye kalkarsaortada adam kalmaz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Fazıl usta sen bi garip sayıyosun? kar yaaşımı etkiledi garibi nedir?[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar