Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadinlarin gercekten ne oldugunun bilimsel aciklamasi

Xechelon

Öne çıkan mesajlar

Hahah canim topic sacma sapan bir komediye donmus. :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

yani bi threadin icine anca bukadar edilir hll olsun:)
bu arada Ahmetboy benim
[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 23 Şubat 2003 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

...12787218728, 12787218729, 12787218730, 12787218731, 12787218732, PAUSE...

sayıyorum sahip

RESUME, 12787218733, 12787218734, 12787218735,...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
Sosyal ağlarda paylaş

Fazıl Yaz, ay say kızım, kı, kı, oğlum...

Dava incelenmiştir, ve BonePart isimli yazma özürlü arkadaşımızın, AhmetBoy olmadığına, sanığın 8 saniye göz hapsine ve ayıplanmaya mağruz kalması öngörülmüştür. Ayrıca davayı açan Ahmetboy isimli şahsın, Ema kod adlı davaya fazla burnunu sokmasından, ve nubileri salmasından, 4 saniye göz hapsine alınması istenmiştir.

Dava bitmiştir.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

hankiniz ahmetboy diil?
"du bi şaşırtıyım,kim olduu ortaya çıkar deyü düşünür ama bu niyetini belli etmesi olayı mahveder"

ahmet babuş senin formatın nası bişi böle...on iki yaşındasın ve burda takılıyosun..hayır yaşını küçümsediimden diilde abi böyle işsiz güçsüz tayfanın takıldıı yere gelicene bi tübitak yap,ne biliyim,git kendini geliştir,alışcan buraya forum delisi olup çıkıcan sonra paticik.com yüzünde nhararet yaptı falan diye olay olacak...hadi çocüüm git sen bak abiyi dinle...[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin?
ayrıca:
Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki:
her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 23 Şubat 2003 02:02 tarihinde demiş ki:
aa! senden kurtulamıycak mıyız?
sahibi sen de şunu başıboş salma foruma..
bi de sen gene atlıyosun sayıları.
fazıl atlamadan say evladım şu sayıları..
atlayınca daha çabuk bitmiyo sayılar
[ps:şu kender kulağı çorbası işi noldu fazıl? konuşçaktık hani?]

senini güvenliğiniçin kender kulağı çorbasınıona yasak ettim
hemböyle forumdakileri kesmeye kalkarsaortada adam kalmaz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...