Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikky Felsefesi

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Şimdi efm bu forumda bişey gözlemledim böyle ''tikky'' diye adlandırılan kişilere karşı bi nefret var nedir tikky? Marka giyinen herkese tikky mi diyosunuz?Yoksa artı olarak aptal da olması mı gerekiyo?

ben anlamadım şimdi ben de iyi giyiniyorum kaliteli yerlere gidiyorum diye tikky derlerse ben de siz de eziksiniz derim yanlışmıyım? .
yorumlarınızı alalım..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

size ezik diyen yok ''arkadaşım'' adam gibi oku[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca soruyorum nedir tikky die duyuyorum çok ve çözemedim anlamını[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bunun kadını erkeği oluyomu??sadece kızlar için mi yani[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malruthion, 07 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
size ezik diyen yok ''arkadaşım'' adam gibi oku

ben zaten dersen dedim
demezsen zaten herhangi bir sorun yok
bence sen adam gibi oku ondan sonra laf et "arkadaşım"[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya özentidir benim gözümde..
bende marka giyinirim ama
Ozenmem,yada mesela "LTB yada Rodi bi kotu kucumsemem onlarda vardir..onlari da giyerim..."

Tiki bole "nassi giyinsem etsem sekil yapsamda milleti ceksem" hesabidir bana gore...

Diesel iyi bi markadir mesela ama tikiler icine etmistir..

Kisaca sole soliim

insani maddiyata gore degerlendiren,kendisini belirli standartlarin ustune cikaran,kalitesini kulturuyle,bilgisiyle degil ..parasiyla,markasiyla gostermeye calisan insan toplulugu..ayri bi yasam felsefesi
yani ahmet mehmet bara gitmisse bende 2 bara giderim hesabi

Onun disinda marka giymek iyidir..tabi benim icin kumasin desenin vs vs kalitesi yoxa her turden giyinirim..yannis anlasilmasin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 07 Kasım 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Ya özentidir benim gözümde..
bende marka giyinirim ama
Ozenmem,yada mesela "LTB yada Rodi bi kotu kucumsemem onlarda vardir..onlari da giyerim..."

Tiki bole "nassi giyinsem etsem sekil yapsamda milleti ceksem" hesabidir bana gore...

Diesel iyi bi markadir mesela ama tikiler icine etmistir..

Kisaca sole soliim

insani maddiyata gore degerlendiren,kendisini belirli standartlarin ustune cikaran,kalitesini kulturuyle,bilgisiyle degil ..parasiyla,markasiyla gostermeye calisan insan toplulugu..ayri bi yasam felsefesi
yani ahmet mehmet bara gitmisse bende 2 bara giderim hesabi

Onun disinda marka giymek iyidir..tabi benim icin kumasin desenin vs vs kalitesi yoxa her turden giyinirim..yannis anlasilmasin
adam gibi cvp verdiğin için sağol bazıları direk saldırganlaşıyo nedense biz ezik deiliiiiizzz die neyse..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 07 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
otçul hayvanlardır, geceleri avlanırlar.
buyur[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

Rotring tikky vardi, hala vardir heralde. İlkokul ortaokul zamanlarim hep onlarla gecti cok severdim sonra Tikky II cikti ama onlara alisamadim gereksiz kalindi ve ne varsa yine eskilerde vardi, cok güzeldi, falan filan.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?

[Bu mesaj daverc tarafından 07 Kasım 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...