Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Şimdi efm bu forumda bişey gözlemledim böyle ''tikky'' diye adlandırılan kişilere karşı bi nefret var nedir tikky? Marka giyinen herkese tikky mi diyosunuz?Yoksa artı olarak aptal da olması mı gerekiyo? ben anlamadım şimdi ben de iyi giyiniyorum kaliteli yerlere gidiyorum diye tikky derlerse ben de siz de eziksiniz derim yanlışmıyım? . yorumlarınızı alalım..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tikky gorunce anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sen bize ezik dersen tiki bile olamazsın dostum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tikky tipinden belli olur tikkynin tipi uzaktan hoş gelir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 size ezik diyen yok ''arkadaşım'' adam gibi oku[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tiki bence insannı kendine yakışanı giymesidir. bu topik garbage olur bence[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ayrıca soruyorum nedir tikky die duyuyorum çok ve çözemedim anlamını[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tikyy deyince Avrupa yakasındaki Selin geliyo benim aklıma Dört dörtlük bi tiki aptallığı giyimi türkçesi herşeyi...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tikky'lere ezik diyen yok ki.Sadece sevmeyenler "ıyk" der ben de dahil.O da bana "börk" diyebilir.Böylece anlaşırız.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tikky leri 100 metreden algılıyorum ve kaçıyorum yavastan[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çoğu ya tikky oldugunu bilmez ya da kabul etmez bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu arada bunun kadını erkeği oluyomu??sadece kızlar için mi yani[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Malruthion, 07 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: size ezik diyen yok ''arkadaşım'' adam gibi oku ben zaten dersen dedim demezsen zaten herhangi bir sorun yok bence sen adam gibi oku ondan sonra laf et "arkadaşım"[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tikky insanın kendine yakışanı giymesidir demek isterdim ama öyle değil işte. sırf marka olduğu için giyerler mesela...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Malruthion, 07 Kasım 2005 23:10 tarihinde demiş ki: bu arada bunun kadını erkeği oluyomu??sadece kızlar için mi yani yok farketmiyo unisex bi olay[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 her cinsi olur bunların amazonlarda yaşar we ortalama 50-60 yıl ömrü wardır[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ha evet mesela aayyh, geçeeğn güğğn bi terliggh ğördüm 500milyon. ucuzmuş hemen aldım tipik bir tiki örneğidir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tikky die bişey yoktur. Onu yaratanlar yada yaratmaya çalışanlar vardır.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya özentidir benim gözümde.. bende marka giyinirim ama Ozenmem,yada mesela "LTB yada Rodi bi kotu kucumsemem onlarda vardir..onlari da giyerim..." Tiki bole "nassi giyinsem etsem sekil yapsamda milleti ceksem" hesabidir bana gore... Diesel iyi bi markadir mesela ama tikiler icine etmistir.. Kisaca sole soliim insani maddiyata gore degerlendiren,kendisini belirli standartlarin ustune cikaran,kalitesini kulturuyle,bilgisiyle degil ..parasiyla,markasiyla gostermeye calisan insan toplulugu..ayri bi yasam felsefesi yani ahmet mehmet bara gitmisse bende 2 bara giderim hesabi Onun disinda marka giymek iyidir..tabi benim icin kumasin desenin vs vs kalitesi yoxa her turden giyinirim..yannis anlasilmasin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: trapt, 07 Kasım 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Ya özentidir benim gözümde.. bende marka giyinirim ama Ozenmem,yada mesela "LTB yada Rodi bi kotu kucumsemem onlarda vardir..onlari da giyerim..." Tiki bole "nassi giyinsem etsem sekil yapsamda milleti ceksem" hesabidir bana gore... Diesel iyi bi markadir mesela ama tikiler icine etmistir.. Kisaca sole soliim insani maddiyata gore degerlendiren,kendisini belirli standartlarin ustune cikaran,kalitesini kulturuyle,bilgisiyle degil ..parasiyla,markasiyla gostermeye calisan insan toplulugu..ayri bi yasam felsefesi yani ahmet mehmet bara gitmisse bende 2 bara giderim hesabi Onun disinda marka giymek iyidir..tabi benim icin kumasin desenin vs vs kalitesi yoxa her turden giyinirim..yannis anlasilmasin adam gibi cvp verdiğin için sağol bazıları direk saldırganlaşıyo nedense biz ezik deiliiiiizzz die neyse..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yolumu değiştiriyorum . yılunu değiştirrn bi kaç insan görürsen..orada bi tiki wardır..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 otçul hayvanlardır, geceleri avlanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: elvyn, 07 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: otçul hayvanlardır, geceleri avlanırlar. buyur[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Rotring tikky vardi, hala vardir heralde. İlkokul ortaokul zamanlarim hep onlarla gecti cok severdim sonra Tikky II cikti ama onlara alisamadim gereksiz kalindi ve ne varsa yine eskilerde vardi, cok güzeldi, falan filan.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? [Bu mesaj daverc tarafından 07 Kasım 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Sabrina, 07 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Tikky'lere ezik diyen yok ki.Sadece sevmeyenler "ıyk" der ben de dahil.O da bana "börk" diyebilir.Böylece anlaşırız. iyide sen zaten tikisin bu bi paradox değil mi sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar