Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ritmix reklamındaki kız kimdir?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

İzleyen var mı bilmiyorum, şahan barmen rolünde oynuyor, bir adam ve bir kız var sahilde geçiyor...
Kız hatta saçma sapan bir çikolata reklamında da oynamıştı sanırım Emre Altuğ'nun oynadığı...
Bu kızı tanıyan var mı? Nerede okuyor, kimdir kaç yaşındadır, hangi ajansa yazılıdır? Bilgisi olan varsa sevinirim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 04 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
merve sevi
hayat bilgisi,omuz omuza da oynamıştı.24 tenmuz 1987 dogumlu.

Oha bunla da aynı gün doğmuşum.
Bu tanıdğım 3. kişi ve hepsi de kız. 24/07/1987'de doğan tek erkek ben miyim!?[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun, benim de doğum tarihimin mutlak değeri seninkinden büyük.

Bi de bu arada bu kızın resmini aratınca cosmodergisi.com'a gidiyo.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 04 Kasım 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
Garbıçlarda sürünmesin topic sonunda ya... Tanıyan eden varsa, yada hangi okulda olduğunu bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim şimdiden.

msn mı verdim ben yetmıyomuyum
o kadar bilgi sınıfı okulu anesinin kızlık soyadını da ogrenme bea
:) tabi o sızın kardeşiniz ona gore[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

sana benden bi söz hürriyette seni köşe yazılarından birisinde cıkarıcam paticikte konu açtı kız hakkın bilgi aldı şimdi çok mutlular diye ünlü etcem seni dewam[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...