SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yeter artık gına geldi bu medyanın salaklıklarından be! Patlamak üzereyim anlatamam size artık !!!! Kurtulmak istiyorum Hülya avşarı sanatçı metal dinleyenleri satanist yapan gerzekalı medyadan! Nedir bu adamlardaki cahillik ya tüm ülkelerdemi böyle bu yoksa sadece bizim ülkemizmi böyle? Deminde bilgisayar oyunları bölümünde gta ile ilgili salak bi haber gördüm.Napmak gerekiyo bu konuyla ilgili ben dayanamıyorum ya insanların metal dinlediğimi öğrenince bana farklı gözle bakmasına.Elime verseler hepsini öldürene kadar döverim yani...[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Şiddet gençliği.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sakin olmak lazımm çıldırmamak ,kafayı yememek lazım[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sen de o aptal,ışık saçan, dikdörtgen prizması şeklindeki aleti kullanma, olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: SouLForGeD, 06 August 2003 16:04 tarihinde demiş ki: Elime verseler hepsini öldürene kadar döverim yani işte bu yüzden medya haber yapıyor. :)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bu bilgisayar oyunlarından veya metal müzikten etkilenmenin bi sonucu değilki....Oyunlardan etkilenmiş olsam Şişe geçircem dizrıtla beynini uçurcam fln derim :) Bu arada benim yerimde olsanız bana kesinlikle hak verirsiniz çünkü çevrem medyanın her dediğine inanan insanlarla dolu ve FRP pynuyoruz diye böle bizden kaçan insanlar var ciddi ciddi :)[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 birisi satanisk siniz demişti muah yarılmıştım[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hiiii metal mi dinliyosun pis zatan ! Kaçınn ! Bunlar insanları kurban ediomuş. Döverim falan diyo bakın gta nasıl şiddet aşılıo çocuklara.[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Deep sen dalga geçiyosun ama böyle insanlar cidden var ve bunların hepsi medyanın yüzünden demek istediğimi anlıyabiliyomusunuz?[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Peradur, 06 August 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sen de o aptal,ışık saçan, dikdörtgen prizması şeklindeki aleti kullanma, olsun bitsin. Bak medyanın ne dediği umrumda değil aslında umrumda olan ona böyle inanan insanların aptal cahil tavrı..[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 intihar eden arkadasinin cenazesinde duasi okunurken minareden, sigara icen, olumune agalyan biz arkadaslarinin ustune flas patlatan yuksek sesle aptal aptal konusan kisilerdne olusan bir urulus a ne diyebilirsin ki[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 adamlar haklı sızın gıbılerı salınca ... :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 SouLForGeD, görmezden geleceksin, bir sürü cahil cüheyla insan var dışarıda, görmiceksin hicbirini, elinden bir sey gelmez ki. Ben de feci kıl oluyorum oyle tiplere ama elden ne gelir ki? Arz talep meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bırak ole dusunsunler ya nolcak ınsanlar kendını bıldıkten sonra gerısı bo$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ama yavas yavas durulmaya basladi eskisi gbi kopuk sacmiyor bu cahil tipler.Sadece 1 ,2 igne atip duruyorlar, Hatirlarsaniz bu Satanist olaylari gundeme gelince istanbul ve ankaradan kackisiyi polis almisti ustlerinde Children of Boddom in King Diamond in tsortleri var diye. Hani belki King Diamond bir nebze adamlari kil etmistir kabul de, adamlar ustunde Kurt Kobain olanlarida goturuyordu. Yani okadar orumcek agli beyinliki bu insanlar neredeyse siyah giyenlerin tamami satanist yapilmisti. Ayrica mal korelinin biride biligisayara basinda can verince yazdiklari basligida unutmamak lazim Sanal uzayli oldururken oldu diye.. Bide baligida bos verin icinde yalan yanlis yuzlerce sey yaziyodu. Ama artik gazetelerde Televizyonlarda istedikleri kitlelere ulasamaz oldu.( Bu kitlelerde bu arada sizin aileniz ) Yani artik bircogunuzun babasi veya annesi gastede SATANIST MUZIK DINLIYENLER VAR gibi baliklari okuyunca sizede donup hesap sormuyor,Cunku onlarda SIkIldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hem bizim annemizin babamizin zamaninda da Eric Clapton dinlemek tum camilerce yasaklanmisti, O donemin Satanistide Eric Clapton du guzelim ulkemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prachles Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 DÜNYADA BIKILACAK SADECE MEDYA VE ÖNYARGILAR VAR SANIYOSAN ÇOK ŞANSLISIN,BEN ŞAHSEN BIKALI ÇOK OLUYO,ŞU ANDA İNTİHAR FİKRİNE FELSEFİ Bİ AÇIKLAMA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 "Nerdeyse siyah giyenlerin tamamini satanist yapmislardi." demis bi arkadas.Duzeltme yapalim...Hava karardiktan sonra,uzun sacli,piercingli,küpeli,üzerinde herhangi death-black-hede-hodo metal grubunun baskisi bulunan herhangi bir siyah t-shirtlu herkesi gozaltina alma olayi baslamisti...Isin kisaca;suyunu degil,vicigini cikarmislardi,hayatimda boyle rezillik gormedim yani...Bazen utaniyorum bizim devletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Güzel ülkemin güzel insanları anlamadıkları her şeye bok atıyolar nedense artık geri kafalılıktanmıdır cahilliktenmidir....Ya bi insanın dinlediği müzik türüyle inancını ne alakası olabilir benim kafam basmıyo buna...[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? freddy11, 30 July 2003 01:31 tarihinde demiş ki: heeeh Ç:) olurmu olmaz mı o hayvanın sana baglanması kı res ede bılın artık 1 haftada olur İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Sakin Olmak Lazım.Delirmemek Lazım Akıllı Olmak Lazım. Life Is Life[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Tırr bırrrr bülüşlülülülülşbşüş pırrrr. DÜÜÜÜÜT. DÜDÜÜÜÜT. HUBUBAT FİYATLARI HUBUBAT FİYATLARI. Dimi sebastiyan? tabi abi.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar