Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter artık bıktım beeeeeee!!!!

SouLForGeD

Öne çıkan mesajlar

Yeter artık gına geldi bu medyanın salaklıklarından be! Patlamak üzereyim anlatamam size artık !!!! Kurtulmak istiyorum Hülya avşarı sanatçı metal dinleyenleri satanist yapan gerzekalı medyadan! Nedir bu adamlardaki cahillik ya tüm ülkelerdemi böyle bu yoksa sadece bizim ülkemizmi böyle?
Deminde bilgisayar oyunları bölümünde gta ile ilgili salak bi haber gördüm.Napmak gerekiyo bu konuyla ilgili ben dayanamıyorum ya insanların metal dinlediğimi öğrenince bana farklı gözle bakmasına.Elime verseler hepsini öldürene kadar döverim yani...[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki:
bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bilgisayar oyunlarından veya metal müzikten etkilenmenin bi sonucu değilki....Oyunlardan etkilenmiş olsam Şişe geçircem dizrıtla beynini uçurcam fln derim :) Bu arada benim yerimde olsanız bana kesinlikle hak verirsiniz çünkü çevrem medyanın her dediğine inanan insanlarla dolu ve FRP pynuyoruz diye böle bizden kaçan insanlar var ciddi ciddi :)[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peradur, 06 August 2003 16:09 tarihinde demiş ki:
sen de o aptal,ışık saçan, dikdörtgen prizması şeklindeki aleti kullanma, olsun bitsin.
Bak medyanın ne dediği umrumda değil aslında umrumda olan ona böyle inanan insanların aptal cahil tavrı..[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Ama yavas yavas durulmaya basladi eskisi gbi kopuk sacmiyor bu cahil tipler.Sadece 1 ,2 igne atip duruyorlar,
Hatirlarsaniz bu Satanist olaylari gundeme gelince istanbul ve ankaradan kackisiyi polis almisti ustlerinde Children of Boddom in King Diamond in tsortleri var diye. Hani belki King Diamond bir nebze adamlari kil etmistir kabul de, adamlar ustunde Kurt Kobain olanlarida goturuyordu. Yani okadar orumcek agli beyinliki bu insanlar neredeyse siyah giyenlerin tamami satanist yapilmisti.

Ayrica mal korelinin biride biligisayara basinda can verince yazdiklari basligida unutmamak lazim Sanal uzayli oldururken oldu diye.. Bide baligida bos verin icinde yalan yanlis yuzlerce sey yaziyodu.
Ama artik gazetelerde Televizyonlarda istedikleri kitlelere ulasamaz oldu.( Bu kitlelerde bu arada sizin aileniz )
Yani artik bircogunuzun babasi veya annesi gastede SATANIST MUZIK DINLIYENLER VAR gibi baliklari okuyunca sizede donup hesap sormuyor,Cunku onlarda SIkIldi,
Sosyal ağlarda paylaş

"Nerdeyse siyah giyenlerin tamamini satanist yapmislardi." demis bi arkadas.Duzeltme yapalim...Hava karardiktan sonra,uzun sacli,piercingli,küpeli,üzerinde herhangi death-black-hede-hodo metal grubunun baskisi bulunan herhangi bir siyah t-shirtlu herkesi gozaltina alma olayi baslamisti...Isin kisaca;suyunu degil,vicigini cikarmislardi,hayatimda boyle rezillik gormedim yani...Bazen utaniyorum bizim devletten.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel ülkemin güzel insanları anlamadıkları her şeye bok atıyolar nedense artık geri kafalılıktanmıdır cahilliktenmidir....Ya bi insanın dinlediği müzik türüyle inancını ne alakası olabilir benim kafam basmıyo buna...[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki:
freddy11, 30 July 2003 01:31 tarihinde demiş ki:
heeeh Ç:) olurmu olmaz mı o hayvanın sana baglanması kı res ede bılın artık 1 haftada olur

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...