Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Galatasaray,Feneri derbide yenerse,lider kapatır dicektim ama diğer maçlarda zorlu,hele birde GS'nin kaybettiği maçlara bakınca,neden onlarda kaybetmesin ki diyorum,şahsen GS'li olarak FB lider kapatır diyorum.Ama bunun ikinci yarısıda var tabii...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Naughty, 07 Kasım 2005 17:16 tarihinde demiş ki: said: NoS, 07 Kasım 2005 17:15 tarihinde demiş ki: nicke bak nickden çıkan lafa bak:D :D +1 bakın beyler fener olur deseydim de bu sever nicke bak işte başka ne diyebilirki diyecektiniz ben ne düşünüyorsam onu söylüyorum yalan yok[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: khala, 07 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: fener 5 maçta 5 puan alır. (Trabzon 1 ,Vestel 3,Denizli 1) Galatasaray 5 maçta 13 puan. 5 puan farkla GS lider olur. seni hala banlamadılar ya ben ona sasıyorum.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 onu bunu bilmem de GS su an ki futboluyla FB e karsı oynasa berabere bile kalamaz..GS cok sanslı bi takım biz BJk ile oynadıgımızda durumlar okadar kotu degildi bjk de.. trabzon toparlanmaya baslıyo..sivas gibi guclu bi takım rakibi ciddi lesince bi de deplasman olunca sıctı batırdı..pazar gunku sivas gs a oynasa en az 2 farkla yenilirdi gs.. adamlar gitti gs a yenildi..kısacası sans isi ne olacagı belli degil..FB gercekten iyi oynuyo macı cevirebiliyo..takım cok iyi olmasına ragmen daum gidecem ben sole bole diyip takımın moralini bozuyo..FB su an oynadıgı futbol u kalan maclarda da oynarsa cok rahat bi sekilde lider bitirir ilk devreyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dr_mystere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 way doğru söylüyor; dauma rağmen (moral bozucu her türlü yorum ve hareketine) fenerin ilk yarıyı lider bitireceğini umuyorum, hatta galatasaraya puan kaybetse bile, çünkü türkiye futbol liginin en disiplinli topunu oynuyor yine de... zaten eğer galatasarayı yenerse sanırım farklı bir şekilde lider olur. bu fark da galatasarayda meydana gelecek çözülmeden kaynaklanacaktır... aslında keşke şampiyonlar liginde daha iyi durumda olsaydık, hayatımda ilk defa çekişme devam etsin böylece özhan canaydın belki yine seçilir diye galatasarayın kazanmasını isteyebilirdim:))[signature][hline]hep destek,tam destek! 100. yılında şampuan olanlar, 101.de de sonunuz aynı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gs olur ..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola [Bu mesaj Zergling tarafından 07 Kasım 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Fenerbahce Avarajla.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 fenerbahce lider kapatir buyuk ihtimalle.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Zegna, 07 Kasım 2005 20:08 tarihinde demiş ki: fenerbahce lider kapatir buyuk ihtimalle. ya zegna şunlara bişi söyle nickimle uğraşmasınlar :PpP[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sami yendeki gs-fb maçına bakar bu iş o maça kadar gs puan kaybetmezse ve sami yende feneri yenerse(ki yenicek:D) lider kapatır ilk yarıyı[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... [Bu mesaj tony_montana tarafından 07 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ilk yarıyı Fenerbahçe lider bitirir ve sezon sonuda şampiyon olur bence[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 fener kapatir ama 2. yarida ne olur bilemem.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 biz manu yu öyle yenmeye çalıştıydık sonu hüsran olmuştu , gs da fenere öyle çıkarsa harbi yeni bir 6 kasım yaşarız.. güzel analiz merakla bekliyorum gerets in ne yapacağını.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Smoke, 07 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki: 20/11/2005 Fenerbahçe V. Manisaspor 20/11/2005 Ç. Rizespor Galatasaray - BERABERE 27/11/2005 Galatasaray Fenerbahçe BERABERE 04/12/2005 Fenerbahçe Trabzonspor 04/12/2005 B.Ş.B. Ankaraspor Galatasaray 11/12/2005 Erciyesspor Fenerbahçe BERABERE 11/12/2005 Galatasaray Beşiktaş 18/12/2005 Fenerbahçe Denizlispor 18/12/2005 Kayserispor Galatasaray Galatasaray-Besiktas macini besiktasa veren zihniyet nasıl olurda Trabzonu yenecegini dusunur... said: ShuFuccK, 07 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: bişey sorcam.feneri tek orta sahayla(saidou) ile mi yenmeyi düşünüyosunuz???? :) yok orta sahayi Altan - Ayhan - Saidou - Hasan olarak yenmeyi dusunuyoruz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: ShuFuccK, 07 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: said: tony_montana, 07 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki: sami yendeki gs-fb maçına bakar bu iş o maça kadar gs puan kaybetmezse ve sami yende feneri yenerse(ki yenicek:D) lider kapatır ilk yarıyı bişey sorcam.feneri tek orta sahayla(saidou) ile mi yenmeyi düşünüyosunuz???? :) yendikten sonra düşünüoz mu uyguluyoz mu görürsün şimdiden yorma sen kafanı[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Smoke, 07 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki: 20/11/2005 Fenerbahçe V. Manisaspor 20/11/2005 Ç. Rizespor Galatasaray - BERABERE 27/11/2005 Galatasaray Fenerbahçe BERABERE 04/12/2005 Fenerbahçe Trabzonspor 04/12/2005 B.Ş.B. Ankaraspor Galatasaray 11/12/2005 Erciyesspor Fenerbahçe BERABERE 11/12/2005 Galatasaray Beşiktaş 18/12/2005 Fenerbahçe Denizlispor 18/12/2005 Kayserispor Galatasaray tek kelimeyle çüş diyorum bu kadar da sallanmaz[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Geçen seneden kadro olarak pek bir farkı olmayan GS,bu zamankinden daha formda olan FB'yi ve yine çalkantılar içindeki BJK'ye oynadığı maçlarda gerek skor gerek oyun olarak üstünlük kurdu...Taraftarımız ve yönetimimiz takımına güvenir gerekli desteği verirse geçen seneden pek bir farkı olmaz 2 derbide içerde 2sinide alırız...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: khala, 07 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: fener 5 maçta 5 puan alır. (Trabzon 1 ,Vestel 3,Denizli 1) Galatasaray 5 maçta 13 puan. 5 puan farkla GS lider olur. hehehe sabah sabah iyi guldurdun beni ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Wendigo, 08 Kasım 2005 09:05 tarihinde demiş ki: said: khala, 07 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: fener 5 maçta 5 puan alır. (Trabzon 1 ,Vestel 3,Denizli 1) Galatasaray 5 maçta 13 puan. 5 puan farkla GS lider olur. hehehe sabah sabah iyi guldurdun beni ;)= gülünecek birşey yok ortada..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola [Bu mesaj Zergling tarafından 08 Kasım 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oysa ben gotumle guldum ps: ustteki msg quote yapilmaz[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 besiktas[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Wendigo, 08 Kasım 2005 10:01 tarihinde demiş ki: oysa ben gotumle guldum ps: ustteki msg quote yapilmaz bende buna cok guldum :')) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bizim Fikstür ün bukadar kolay olduğunu sanmıyordum .. Fenerbahçe ilk yarı sonunda en az 7 puan farkla lider olacaktır[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Wendigo, 08 Kasım 2005 10:01 tarihinde demiş ki: ps: ustteki msg quote yapilmaz üstteki mesaja niye quote yapılmaz yaw , tam mesaj atcam mesela araya biri tak diye mesaj atıyor veya lafı birine söyleyecem quote yapmayınca herkes üstüne alınıyor.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar