Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 arkadaşlar ben dialog scp si değil normal ve item yazmak istyorum baya zorlanıuorumm bunu kolayştıracak bi program warmı...warsa eyer adı ve nerden bulabilceğimi yazarsanz sewinirimmm... Bilgi Paylaşıldıkça Guzel Olur.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hmmmm, item yaratmak icin basit bir program vardi. linki bulmaya cali$iyorum, bulursam gondericem.[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Tamam Bekliorum Jay--z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Eee hadi ama ya kimse bilmiomu programın adını.....ya script(item ve npe)yazabilceğim bi script programı warmı warsa ismini ve sitesini sölersenz sewinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yaa bi sürü script programı dolaşıo nette ama şu ana kadare rastladıım hiç birinde elle tutulur bişi yoktu daha doorusu bişi yoktu[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Yani Diyosinki kendin yaz Cansın demi Çağın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Hayda dbsource kapali, orada olmasi lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 İsmi Neydi Googldan aratıyımmm Söle...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 gump maker olacak sanırım bende onu kullanıyorum.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bende ama yarım kalan bi Help menum war onu nasıl yapcam bilemiorum ooff yardım pls.....#mustang irc.doruk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar