fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bildikleriniz de olabilir ama bana fena değil gibi geldi komikler war :D - Üç tane suda yaşayan hayvan boku söyle - Balık boku , yengeç boku , ahtapot boku - Üç tane karada yaşayan hayvan boku söyle - Köpek boku , kedi boku , fare boku - Üç tane uçan hayvan boku söyle - Güvercin boku , kartal boku , yarasa boku - Üç tane Çin'li şair söyle - Hö ??!!! - E her boku biliyosun bunu da bilsene! - Abi hayırdır? Sabahın altısında Bosch bayiinin önünde napıyosun? - Bilader sorma, bende ERKEN BOSCH ALMA olayı var. Allah düşmanıma vermesin! Sporcuydu. Dereceye girmek için çok çalıştı. şimdi hasta...... Derece ona giriyor.. Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden çünkü cocuk antipatikmiş Pinokyoya mastırbasyon yapmayı öğretmişler... Alev almış... - Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü? - Hayır! - Demek ki iyi saklanmış. (Kadir Has Center'a alışveriş için giden bir bayan, alışveriş merkezine yaklaştığında minibüsten inmek ister ve...) - Şoför Bey, Kadir Has'ta indirir misiniz? - Hastaysa binmesin kardeşim, evinde yatsın. Kendini de bizi de uğraştırmasın.[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben pek beğenmedim[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1. güzeldi yav[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende begenemedim fazla acıkcası[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 haha süper[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beğenmek veya beğenmemek sizin elinizde saygı duymak lazım[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 *!saygı duy*[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: haha süper +[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fenerbahce, 09 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: beğenmek veya beğenmemek sizin elinizde saygı duymak lazım seninde begenip begenmemize saygı duyman lazım:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 *lol*[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: letscry, 09 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 09 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: beğenmek veya beğenmemek sizin elinizde saygı duymak lazım seninde begenip begenmemize saygı duyman lazım:) ben de onu demeye çalıştım ztn saygı duyuyorum size annadın?:PpP[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gülemedim...[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kadir has,ehe güzelmiş.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 zuahahha irenc espri takintili biri olarak yarildim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 güzelllll[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gayet gereksiz muhabbetler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ehh işte idare eder...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 cinliler eimis[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 erken bos alma. tam yiğit özgür esprisi.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fenerbahce, 09 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Bildikleriniz de olabilir ama bana fena değil gibi geldi komikler war :D - Abi hayırdır? Sabahın altısında Bosch bayiinin önünde napıyosun? - Bilader sorma, bende ERKEN BOSCH ALMA olayı var. Allah düşmanıma vermesin! Sporcuydu. Dereceye girmek için çok çalıştı. şimdi hasta...... Derece ona giriyor.. Pinokyoya mastırbasyon yapmayı öğretmişler... Alev almış... - Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü? - Hayır! - Demek ki iyi saklanmış. [ÖZELLİKLE BU](Kadir Has Center'a alışveriş için giden bir bayan, alışveriş merkezine yaklaştığında minibüsten inmek ister ve...) - Şoför Bey, Kadir Has'ta indirir misiniz? - Hastaysa binmesin kardeşim, evinde yatsın. Kendini de bizi de uğraştırmasın. lol :D[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? [Bu mesaj SeaGle tarafından 09 Kasım 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gayet boş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gayet iyi sonlara doğru.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fenerbahce, 09 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: - Abi hayırdır? Sabahın altısında Bosch bayiinin önünde napıyosun? - Bilader sorma, bende ERKEN BOSCH ALMA olayı var. Allah düşmanıma vermesin! ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1 güzel sadece :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yok ya güzel deel beenmedim[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman şimdilik 23 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar