Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kum Torbası nereden alınır?

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

carrefour vs gibi alışveriş merkezlerinde bulunuyo bu meret zamanında bende çok merak sardım dı da sonra daha ekonomik bir çözüm buldum. Yorganın içine yastıklar koyarak rulo haline getirdim ve iple bağladım... En delikanlı kum torbasından daha şık oldu :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim sorunum aslında, almak değil de, nette bulduklarımı tanımlayabilmek.

misal ben 2-3 sene öncesine kadar karate filan yapardım. gittiğim spor salonunda 2 adet kum torbası vardı. birine vururduk, sallanırdı bayağı. diğeri bir şeye vurduğunu hissettirir, en fazla 4-5 santim sallanırdı.

şimdi ben bu ikincisinden istiyorum. amma ve lakin sitelerde gösterilenlerin hangisi odur ki? bunun bir anlayanı filan var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi kum torbası vurunca ilginç bi ivme yaratıyor ve tahta kapı kasası gibi bişiye sabitlemişseniz ya çivi yerinden sökülüyor ya kasanın çivileri oynuyor yada çivi kırılıyor
Yani hele sert vurursanız ki ağır bişi ivmelenince durdurması zordur:) kasanın tamamı iner aşağı benden sölemesi:) (gerçekden iner)
Kum torbası alınca kesinlikle koridor gibi bi yere yada odanın ortasına asın
Asarken kasaları sabitlemekdede kullanılan 6-8mm lik çelik dübelden yada kaliteli plastik dübellerden kullanın (kancalı olmasına dikkat edin)
Uyduruk bişi yaparsanız vida zamanla elinize gelir ama plastik dübellerde güzel kaliteli bi plastik dübel alın bauhausdan vidasını kancalı alın en güzeli olur hem plastik dübelleri takması çok daha kolay ve çok daha az hassas

Dübeli takarken deliği tam dübelle aynı boyutta yapın yoksa çelik dübeller çok düzgün takılmassa elinizde kalır eğer delik delerken çok genişletiyosanız plastik dübel kullanın aynı kalınlıkda vidayı kancalı kullanın

Aha bi daha sökülmez o kanca:)[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 ay kadar once aldım mulayim.ankara dayım dukkandan aldım.eldiven secimini iyi yap cok onemli.alabilirsen iyi birsey al. torbayı 220.000.000-eldiveni 60.000.000 aldım.taksitlke aldıgım icin torbada indirim yaptıramadım.firmanın kendi yapımıymıs.istanbul da bayisi var mı bilmiyorum.telini bulursam atarım ozeline sorarsın istersen..alet agır.yaklasık 50 kilo.benim aldıgım minyatur diye geciyor ama alakası yok.salonlardakilerin fiyatı 300.000.000 civarıydı ve 90 kiloya yakındı onun yanında biraz minyatur kalıyor tabii.piyasada bir suru torba var.tekme icin alacaksan farklı torbası var.apartmanın kalın kirislerinden buldurup taktırman gerekiyor.ince olanları egiyormus bosuna duvarı rezil ettiginle kalırsın dediler.ben yanlız yasadıgım icin laf edecek ebeveyn hadisesi yok tavana hic acımadım.
her sabah dovuyorum kendime geliyorum.gecen hafta cok sinirlendigim bir olay oldu.10 dak.da rahatladım.ozellikle agresif arkadaslara tavsiye edilir.torbayı alınca ilk gunden gaza gelip amele misali girisme keza ben oyle yaptım 3 gun bilegim agrıdı.alısmadan butun gucunle vurma.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bir dönem karate yapmıştım. nasıl vurulacağını filan biliyorum, hatta kum torbaları için olan karate eldivenlerim de hala duruyor.

hem tekme hem yumruk için kullanacağım yani. ama genelde tekme heralde. bacaklarımı eskisi gibi açmayı umuyorum. çok paslanmışız, ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'da doğubank yakınlarından bir pasajın ikinci katında dövüş sporları malzemeleri satan bir yer vardı. oralarda sorarsan söylerler sana. ben gördüm dükkanı, kum torbasından parıldaklı eşofmana, efendim boks ayakkabısından karate elbisesine kadar her bi şey vardı.
pek tarif edemedik ama bulursun sanırım oralarda...
Sosyal ağlarda paylaş

absolute usta kısmı zaten bakınca anlıyor kiriş nerede diye.sonra delmeye baslıyor.kirişi bulunca etrafını da biraz temizliyor torbanın baglı oldugu zincirin ucundaki adını hatırlamadıgım hadiseyi kirise takıyor.dagcıların kullandıgı metal aletlere benziyor.aslında pek benzemiyor da aklıma o geldi.
tavanda bir miktar dokulme yapıyor.ben tavanın delinen yerini alçı vs. ile yaptırmadım.ama ustaya sordum bu yapılır dedi.muhtemelen evde 2-3 ay icinde boya-badana olacagı icin o zamanı bekliyorum yaptırmak icin.

mulayim aldıgım yerin kartını bulamadım.
absolute sanki istek var gibi geldi.gaz vermek gibi olmasın ama ulusta denizciler cad.de kaya ticaretten aldım.ulkualan da adam gibi bisey bulamadım.ama eldiveni oradan aldım.bu arada montajını yapmıyorlar usat işleri sana bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aparman içindeki kirişleri delmek iyi bişi diildir yani babamdan biliyorum duvara bişi asıcaz delik metale geldi babam o metalleri delmek istemez çünkü delince kiriş azda olsa zayıflarmış esası sorayım babama[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...