hic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 server kuracam fakat anlamadığım şey şu bende 55i var bunu 56i yükseltirsem veya 1'e ne kazancım olur 55i kullanmak çok rahat diğerlerinden hiçbirşey anladım[signature][hline]sen hiç oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sphere 55i ile samuria empire serverı açamadım samurai skill i çalışmıyor sorun bunu yani 1 ile açabiliyor musun[signature][hline]sen hiç oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şimdi hala betası geliştirilen, tam sürümüne daha ulaşmamış bir program düşün. Sen bu programın çıkan hangi sürümünü kullanmak istersin? (Amaç abuk subuk bir cevap vermek değilse) son sürümü tercih edilir değil mi? Neden? Çünkü daha stabil, daha fonksiyoneldir her zaman... Çünkü üzerine eklemeler yapılmış, geliştirilmiştir... Şimdi sphere için bu mantıkta düşünürsek; 55i < 55r < 56b Peki neden 1.0'a hiç değinmedim? Çünkü geliştirilmesi durduruldu, developer'larıda Irth Online projesine geçti. Tamamlanmamış ve gelişimi durdurulmuş bir emulatorde hiç sağlıklı olmayacağı için tavsiye etmem.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar