Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CoB'un Keyboard vs. Guitar solo'sundaki şarkı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm beyler ya ben geçen Ares'ten Children of bodomun konserden bi kaydını aldım. Keyboard ile Guitar solo kapıştırıyolar :P gitar bişi yapıyo sora keyboard yapıyo falan en sonunda keyboard bi şarkıya giriyo 20-30 sn çalıyolar sora duruyolar gene. ya o şarkı hangisi acaba eğer dinlediyseniz bi zahmet söleyin ağlıycam :D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
ya solo kapışması bittikten sonra bi şarkı çalıyolar sözü yok ama müthiş bişey 20 sn sora falan duruyo işte sora konuşmaya başlıyor anladığım kadarıyla konser Paris'te verilmiş ve tam Kissing the Shadows!! diyor kayıt bitiyor. ama o çaldıkları şarkı kissing the shadows değil başka bişey[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Mesaj tarihi:
Hemen hemen her konserde yaparlar atışma olayını, bendeki çokça konser kaydından 1-2 si hariç hepsinde var, o yüzden tam bişey demeden bulmamız imkansız, bir upload et istersen.[signature][hline]Destroy the pattern, anything that seperates
Across the times... Who dares to follow?

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
henüz bakmadım ama yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum. bulamazsam upload ederim artık[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Mesaj tarihi:
bencede sanrırım war of razords,2 dakikalık bişi,tokyo warheartsda calıolar.dene bakalım.

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 09 Kasım 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi kazaa'da bulmak mumkun değil war of razors :D Ares'ede bağlanmıyo lanet makine hey allam :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
  • Yeni Oluştur...