xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 böyle bir pack çıkarmı sizce hem wow hemde expansion pack i beraber tek paket satılırmı dersiniz?[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Expansion çıktıktan bi süre sonra çıkartırlar böyle bi battle chest bence.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Expansion için nasıl dağıtım yapılacağı açıklandıktan sonra gerekli görürlerse çıkarırlar. FAQ'ı okursanız orada henüz ne tür dağıtım yapılacağı kararlaştırılmadı diyor. Belki Exp'ın netten download edilebileceğide söyleniyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 netten olsun ya parası neyse karttan veririz ama uğrastırmasınlar bizi :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 netten blizzard downloader ile gblerce veri indirmeyi düşüneöiyorum bile. ayrıca oyun kesin internete düşer. oyunun auth. keyi olduktan sonra internette indirmekte hiçbir yasal sorun yok.[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yapilir ama en azidnan 3 4 ay normal satildiktan sorna yapilir cunku exp packle ornjinal oyunu beraber satmak demek ucuza satmak anlamina gelecekj o yuzden genelde oyun sirketleri once 3 4 ay normal satip sorna toplama paketi yapma taraftarilar zaten expin gelecek sene mayistan ocne cikmayacagi dusunulurse[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar