_mamut_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sevdigim kız sadece bi çocugu kıskandırmak için benim duygularımla oynamıs hayattan nefret ediyorum ona aşık olduğum güne lanet olsun artık yaşamak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm!!!![signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 erkeklere acımasız derler ancak kızlarda onlar kadar acımasız bide şöyle düşün eğer ölürsen kızın umurunda olmaz o yüzden boşu boşuna saçmalama[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bole kızlardan nefret ediyorum:hrr:[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya ne erkekler acımasızı hep ezilen hep bunaılma düşen erkekler bıraksana allahaşkına ya yürü git bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sallama şimdi yaşamak istemiyorum bilmemne nooluyor.Kaç yaşındasın daha bunun gibi neler gelecek başına her seferinde öldürecen mi kendini.Neyse geçmiş olsun.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kizlarin hepsi boyle. 1000 beygir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 genelleme yapanın alnını karışlarım!sen, bi dakka, bi dakkaaa, bi dakkaa, sen bana bunun cevabını ver!?sen bana bunun cevabını veer?!yaauuu..yaaaaaauuuu...[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben de hemcinslerime kızıyorum böyle durumlarda,karaktersiz ve değersiz bir insanmış inan 1 damla gözyaşına bile değmez böyle insanlar için o şu an seni mi düşünüyor hayır o zman sen de hiiiiiiççç düşünme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 alah belasını wersin onun off aklıma geldide benim sewgilimde ole bişe yapcak aynı durumda oolurduk heeralde aga kafanı bozmaya degmez bile boleleri saaaallalalalalalaaa gittsiin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Pozitif ol. kgg[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bırak bi düşün,kola iç iki hafta sonra hattırlamazsın bile...İntikam planıda hazırlarsın bolbol 2 hafta sonra değmediine karar verir pozitif olursun.Bu nedenlerle 2 hafta bekleyeceğine bence şimdiden doğru bir şekilde düşün sonuç sana bakar.Neticede insanlar aynı değil..Neyse başarılar...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu tür bi kız beni soğuttu karşı cinsten allah belasını versin msnden de yazıom kendisine burdan da sesleniyom lan hayvan allah belanı versin emi[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben 1 haftaya kadar çok etik bi insandım.artık herseyi boşladım.artık kötü çocuum.eskiden sevmeden cıkmam derdim artık olee olmucakk.bende kızlardan öcümü alıcammmm muhahaha[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 4 S kuralı :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 erkekleri elde etmek daha bi koalydır o yuzden hemen kanmamak lzm kızlara hemen kapılmamak lzm bazı şeylerden emin olmadan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sende git birini kendine ask et sevgili olun onu kiskandir:p saka bi yana kiza koyim kisiliksiz bir insanmis ama seninle kiskandirmaya calistigina göre oda karsiliksiz ask yasiyo yani aci cekiyo bunu düsünüp mutlu ol...:-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 of ya napcam ben simdi:([signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Üzülme kardeşim ya geçmiş olsun :( fitil oluyorum böle tiplere ya nasıl bi acımasızlıktır bu[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet::([signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçen arkadasın dedıgı gıbı kızlar boş kalmaz onların(cou kızın)gönül eglendırmek paralarımızı sömürmek oldugu ortada[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 zamanında şöyle bi yazım vardı http://forum.paticik.com/view.php?id=95978[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 of ya kafayı yiycem ya derslerde battı of ya:(hep onun yüzünden[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar