Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalan ask

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevdigim kız sadece bi çocugu kıskandırmak için benim duygularımla oynamıs hayattan nefret ediyorum ona aşık olduğum güne lanet olsun artık yaşamak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm!!!![signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss*
Mesaj tarihi:
erkeklere acımasız derler ancak kızlarda onlar kadar acımasız bide şöyle düşün eğer ölürsen kızın umurunda olmaz o yüzden boşu boşuna saçmalama[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
genelleme yapanın alnını karışlarım!sen, bi dakka, bi dakkaaa, bi dakkaa, sen bana bunun cevabını ver!?sen bana bunun cevabını veer?!yaauuu..yaaaaaauuuu...[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
ben de hemcinslerime kızıyorum böyle durumlarda,karaktersiz ve değersiz bir insanmış inan 1 damla gözyaşına bile değmez böyle insanlar için o şu an seni mi düşünüyor hayır o zman sen de hiiiiiiççç düşünme...
Mesaj tarihi:
alah belasını wersin onun off aklıma geldide benim sewgilimde ole bişe yapcak aynı durumda oolurduk heeralde aga kafanı bozmaya degmez bile boleleri saaaallalalalalalaaa gittsiin derim
Mesaj tarihi:
Bırak bi düşün,kola iç iki hafta sonra hattırlamazsın bile...İntikam planıda hazırlarsın bolbol 2 hafta sonra değmediine karar verir pozitif olursun.Bu nedenlerle 2 hafta bekleyeceğine bence şimdiden doğru bir şekilde düşün sonuç sana bakar.Neticede insanlar aynı değil..Neyse başarılar...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Mesaj tarihi:
erkekleri elde etmek daha bi koalydır

o yuzden hemen kanmamak lzm kızlara
hemen kapılmamak lzm bazı şeylerden emin olmadan[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
sende git birini kendine ask et sevgili olun onu kiskandir:p

saka bi yana kiza koyim kisiliksiz bir insanmis ama seninle kiskandirmaya calistigina göre oda karsiliksiz ask yasiyo yani aci cekiyo bunu düsünüp mutlu ol...:-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
Üzülme kardeşim ya geçmiş olsun :(
fitil oluyorum böle tiplere ya nasıl bi acımasızlıktır bu[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
geçen arkadasın dedıgı gıbı kızlar boş kalmaz onların(cou kızın)gönül eglendırmek paralarımızı sömürmek oldugu ortada[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
  • Yeni Oluştur...