Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Pie 4 Bank Camp

SorroW

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar Amerikan pastasinin yenisini izledim gayet güzeldi eski kadrodan sherminator jimin babasi yer aliyor.Bu filmde stifflerin kardesini goruyoruz yaptigi bir hata yuzunden band campe yollaniyor ve abisinin guvenini kazanmak icin gizlice film cekmeye karar veriyor.Gayet guzel herkese tafsiyemdir[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel
Sosyal ağlarda paylaş

aquila nın dediği gibi sinema filmi değil, torrentbytes ta fln divx i mevcut. Güzel bir filmmiş yorumlarında öyle gözüküyor. Eski kadroyu herkesin aradığı kesin ama bu filmde gelen gideni aratmıyormuş. Bi denemek lazım, torrenti hemen hemen heryerde var[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SorroW, 06 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaslar Amerikan pastasinin yenisini izledim gayet güzeldi eski kadrodan sherminator jimin babasi yer aliyor.Bu filmde stifflerin kardesini goruyoruz yaptigi bir hata yuzunden band campe yollaniyor ve abisinin guvenini kazanmak icin gizlice film cekmeye karar veriyor.Gayet guzel herkese tafsiyemdir

Demekki American Pie 4 degil.
S.William Scott sız American pie falan yalan dolan bırakalım bu işleri.
Salak ile Avanak 2 diye bi film daha cıkardılar kel alaka adamlarla.
Özelligi kalmaz ortam bozulursa.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

arnoldsuz terminator, Cindy Campbell'siz scary movie, sylvester stallone'siz rocky, predatorsuz predator filmi neyse,
Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas'sız american pie filmi de benim için öyle :P
american pie belirli bir olaydan ziyade, belirli karakterler üzerine kurulduğundan, sıradan bir komedi filmiğnden öteye gitmez gibi düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...