SorroW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet arkadaslar Amerikan pastasinin yenisini izledim gayet güzeldi eski kadrodan sherminator jimin babasi yer aliyor.Bu filmde stifflerin kardesini goruyoruz yaptigi bir hata yuzunden band campe yollaniyor ve abisinin guvenini kazanmak icin gizlice film cekmeye karar veriyor.Gayet guzel herkese tafsiyemdir[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eski kadro yoksa olmaz yaa.. ama yine de merak ettim izlicem =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 geçen kendi kendime yenisi çıksa süper olur diyordum, fakat eski kadro olmazsa olmaz ki ;( stiflerin kardeşi var kendisi yok, annesi yok nasıl olur ühü[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende oyle diyordum taki filmi izliyene kadar altima edicektim walla daha komik tipler var kacirmayin derim[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 stiffler's mom, a ye. 3. çok komik degildi showda verilen ikincisiydi sanırım baya iyiydi o. gule oynaya izlenir eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 walla onu hiç aramadım Jim'in babasi ve Stifflerin kardesi zaten ayri bir komediydi ya[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel The Maelstrom Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 emule e verdim emri indiriyor hemen izliyelim bakalım ama eski kadro yoksa o kadar bağlamaz herhalde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ee öeh ama cin aliye döndürüyolar böle filmleri kıl oluyorum. Cin ali kitap okuyor, cin ali top oynuyor, cin ali çişini yapıyor. nçık nçık nçık ayıp bişe ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yalnız başlık yanlış onu bi duzeltirsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 http://www.imdb.com/title/tt0436058/ hiç tanıdık oyuncu yok, imdbde haklarında bilgi bile yok çoğunun. filmin posteri de yok.. ne biçim iş yav :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tanidik yok ama o kadar iyi oyniyorlarki stifflerin kardesini oyniyan eleman sanki stiffler gibi bana guvenin derim izleyin kacmaz bu kacmaz[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel The Maelstrom Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sinema filmi degil cunku, oynayanlarda tahminimce genc yetenekler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Amerikan Pastasi 1 de ünlü deildi kimse Sean William Scott mesela[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel The Maelstrom Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 indiriyorum hadi hayırlısı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 :)[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel The Maelstrom Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gorur gormez basladim downloada valla guzel bisidir insallah[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aquila nın dediği gibi sinema filmi değil, torrentbytes ta fln divx i mevcut. Güzel bir filmmiş yorumlarında öyle gözüküyor. Eski kadroyu herkesin aradığı kesin ama bu filmde gelen gideni aratmıyormuş. Bi denemek lazım, torrenti hemen hemen heryerde var[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 flim cok güzel seyretmistil arkadas yurtdısından getirmisti baya güzel hele bi sahneler var;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 olmamış.[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: SorroW, 06 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar Amerikan pastasinin yenisini izledim gayet güzeldi eski kadrodan sherminator jimin babasi yer aliyor.Bu filmde stifflerin kardesini goruyoruz yaptigi bir hata yuzunden band campe yollaniyor ve abisinin guvenini kazanmak icin gizlice film cekmeye karar veriyor.Gayet guzel herkese tafsiyemdir Demekki American Pie 4 degil. S.William Scott sız American pie falan yalan dolan bırakalım bu işleri. Salak ile Avanak 2 diye bi film daha cıkardılar kel alaka adamlarla. Özelligi kalmaz ortam bozulursa.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm..gösterim tarihi ne zaman bi bileniniz var m1?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sinemalara gelmicek anladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dvd icin cekilmis sadece sinemalara gelmiyecek , izledim bende fena degil.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arnoldsuz terminator, Cindy Campbell'siz scary movie, sylvester stallone'siz rocky, predatorsuz predator filmi neyse, Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas'sız american pie filmi de benim için öyle :P american pie belirli bir olaydan ziyade, belirli karakterler üzerine kurulduğundan, sıradan bir komedi filmiğnden öteye gitmez gibi düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bari Stiffler olsaydı...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar