Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 http://www.treemessage.com/[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 saool kazıyacam şimdi[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rharigs Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Müthi$mi$ be eyw eline sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 davion az kaldı :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 davion sayende kız kandırmanın yenı bı yolunu bulduk msn de :D ben sımdı lıstedekı butun kızlara gonderırım :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çok kötü bir site.Beğenmedim.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 o limit davası neyin nesi öle be[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: zamo, 05 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Çok kötü bir site.Beğenmedim. Beğenmek zorunda değilsin. Sen beğencen diede yollamadım.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Arthur_HellsFire, 05 Kasım 2005 19:33 tarihinde demiş ki: o limit davası neyin nesi öle be Ne limiti?[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 1000 oldun tebrikler orda limit var o limit dolunca yazamıyorsun ağacta yer kalmıyo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oha harbi 1k olmuş adam tebrik etmek lazım geçen baktıımda 300 dü[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Doğayada belli bi seviyede zarar verin :) Ne kazıcaksınız altı üstü iki tane harf. Limit bence yeterli.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bişi sunuyorsun ortalığa.Beğenenler kadar beğenmeyenlerin de çıkması normal.Niye alındın ki?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 adam 1.5 ayda 1k yapmış çok değilki :D ben daha erken yapcam ehuehe :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: zamo, 05 Kasım 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Bişi sunuyorsun ortalığa.Beğenenler kadar beğenmeyenlerin de çıkması normal.Niye alındın ki? Alınmadım cevap verdim. Veremem mi?[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Davion, 05 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: Beğenmek zorunda değilsin. Sen beğencen diede yollamadım. hiç alınmamışsın cidden[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sizin benim için söylediğiniz laflar beni hiç mi hiç etkilemiyor. Sonuçta sanal birer varlıksınız. Ben nasıl burada sanal biriysem sizde öylesiniz. O yüzden pek takmıyorum sizi sadece cevap verdim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK [Bu mesaj Davion tarafından 05 Kasım 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 way be :D helal davion ben seni seviom o yeter[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 pek takmadığın bi yerde niye post kasıyosun diye sormazlar mı adama[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi sitede birsuru seyin ustune yazabiliyodun[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Post kasmak tabiri nedir ben onu hala anlayabilmiş değilim. Bak bitane madalya verdiler ne oldu şimdi? Bi tarafım mı büyüdü yooo , bana bi artısımı oldu yooo. Ben madalya peşinde değilim bişey buluyorum ve yazıyorum sizde bulun sizde yazın. Yöneticiler bugune kadar bana hiçbişi demedi demekki sorun bende değil sizde. Yada sizin bu madalya takıntınızda. Kusura bakmayın isterse 1000 tane madalya takılsın sanal olduktan sonra hiçbi işe yaramaz, yaramıcağı içinde pek önem vermiyorum.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: unac, 05 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: bi sitede birsuru seyin ustune yazabiliyodun www.letterjames.com[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 daviona katılıyorum :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Davion, 05 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Sizin benim için söylediğiniz laflar beni hiç mi hiç etkilemiyor. Sonuçta sanal birer varlıksınız. Ben nasıl burada sanal biriysem sizde öylesiniz. O yüzden pek takmıyorum sizi sadece cevap verdim. sanal varlık ne lan oha sarhoşmusun burda sadece ortam sanal biz gerçeğiz söylediklerimiz gerçek dünyada varolan değer yargılarımızın ürünü teh egonu az törpüle bence[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 What is the matrix diyorum sana sadece her ne kadar sen gerçek olsanda burada temsil ettiğin varlık Arthur_HellsFire. Ve o sanal bir kimlik nasıl davion öle ise. Arthur_HellsFire ölür mü. Hayır sadece onu kullanan kişiye bir zarar gelirse kullanılamaz o kadar Arthur_HellsFire açıkır mı? Hiç sanmıyorum. Arthur_HellsFire düşünebilir mi? Hayır düşünemez. Sonuçta burada hepimiz sanal bir varlığınız :) İsimleriniz bu dünyada sadece 1001101 gibi hex komutları içeriyor yalan mı? Bilgisayarın başına oturduğumuzda bağlandığımız yer internet konuştuğumuz yer internet. Eee internet denen yerde sanal bir bilgisayar ortamı. Sonucta buradaki kimliklerimizde sanal birer kimlik ve biz burada sanal birer varlığınız :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK [Bu mesaj Davion tarafından 05 Kasım 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar