Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkınızı Ağaca Kazıyın

Davion

Öne çıkan mesajlar

saool kazıyacam şimdi[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

1000 oldun tebrikler orda limit var o limit dolunca yazamıyorsun ağacta yer kalmıyo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin benim için söylediğiniz laflar beni hiç mi hiç etkilemiyor. Sonuçta sanal birer varlıksınız. Ben nasıl burada sanal biriysem sizde öylesiniz. O yüzden pek takmıyorum sizi sadece cevap verdim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK

[Bu mesaj Davion tarafından 05 Kasım 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Post kasmak tabiri nedir ben onu hala anlayabilmiş değilim. Bak bitane madalya verdiler ne oldu şimdi? Bi tarafım mı büyüdü yooo , bana bi artısımı oldu yooo. Ben madalya peşinde değilim bişey buluyorum ve yazıyorum sizde bulun sizde yazın. Yöneticiler bugune kadar bana hiçbişi demedi demekki sorun bende değil sizde. Yada sizin bu madalya takıntınızda. Kusura bakmayın isterse 1000 tane madalya takılsın sanal olduktan sonra hiçbi işe yaramaz, yaramıcağı içinde pek önem vermiyorum.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 05 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
Sizin benim için söylediğiniz laflar beni hiç mi hiç etkilemiyor. Sonuçta sanal birer varlıksınız. Ben nasıl burada sanal biriysem sizde öylesiniz. O yüzden pek takmıyorum sizi sadece cevap verdim.

sanal varlık ne lan oha sarhoşmusun burda sadece ortam sanal biz gerçeğiz söylediklerimiz gerçek dünyada varolan değer yargılarımızın ürünü teh egonu az törpüle bence[signature][hline]darkening
Sosyal ağlarda paylaş

What is the matrix diyorum sana sadece her ne kadar sen gerçek olsanda burada temsil ettiğin varlık Arthur_HellsFire. Ve o sanal bir kimlik nasıl davion öle ise.

Arthur_HellsFire ölür mü. Hayır sadece onu kullanan kişiye bir zarar gelirse kullanılamaz o kadar

Arthur_HellsFire açıkır mı? Hiç sanmıyorum.

Arthur_HellsFire düşünebilir mi? Hayır düşünemez.

Sonuçta burada hepimiz sanal bir varlığınız :) İsimleriniz bu dünyada sadece 1001101 gibi hex komutları içeriyor yalan mı? Bilgisayarın başına oturduğumuzda bağlandığımız yer internet konuştuğumuz yer internet. Eee internet denen yerde sanal bir bilgisayar ortamı. Sonucta buradaki kimliklerimizde sanal birer kimlik ve biz burada sanal birer varlığınız :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK

[Bu mesaj Davion tarafından 05 Kasım 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...