Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karışık bir durum.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar olayı şöyle anlatayim belki yüzlerce böyle konu açılmıştır ama.Şimdi benbi restourantta çalışıyorum geçenlerde bi çalışan kız arkadaşın kuzeni geldi kıza baktım çok güzel ama içimden dedim bu kız bana bakmaz diye.Ertesi gün arkadaşım kuzenim senden çok hoşlanmış dedi.Dilim tutuldu nasıl bi cvp versem bilemedim acaba nasıl hoşlandı diye bile düşündüm.Kız restouranta sıklıkla gelmeye başladı.2 gün sonra arkım ve bu kız ve bi arkadaşım ile buluşup okey oynayacağız.Aklıma takılan kız güzel ama ondan başka bişey hissetmiyorum.Duygusal bişey olmayınca oyun yapıyormuşum gibi geliyor bana ne yapsam...
Sosyal ağlarda paylaş

önce paslaşmak lazım.. top tık. bi ona tık bi sana gelecek.. ama önemli olan iyi baslaşmak değil topu iyi takip edn bir santrofor olarak 18 yayına girdiğin anda topu 90 a takmaktır.

demek ki kız iyi bir santrofor değil keza ilk pası o atmış hatta duvar pası (araya tanıdık sokmuş)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

"Karışık bir dürüm" dedim allah allah ne alaka, bi de restorandan filan bahsediyor, merak ediyorum olay nasıl gelişicek diye. Baktım dürüm ile ilgili bişe yok, o zaman başlığı tekrar kontrol edince "dürüm" olmadığını anladım.

Neyse, söylemek istediğim şey şu;

Şimdiden bişe hissetmek zorunda değilsin, özellikle ikili ilişkilerde kendini veya karşı tarafı zorlarsan bazı şeyler yolunda gitmez, o yüzden akışına bırak. o zaman görürürürürüz noolcek ;)[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 09 Kasım 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
önce paslaşmak lazım.. top tık. bi ona tık bi sana gelecek.. ama önemli olan iyi baslaşmak değil topu iyi takip edn bir santrofor olarak 18 yayına girdiğin anda topu 90 a takmaktır.

demek ki kız iyi bir santrofor değil keza ilk pası o atmış hatta duvar pası (araya tanıdık sokmuş)

Valla pek anlaşılmadı sanki?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
batuhan, 09 Kasım 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
Dürümle işimiz yok :D Kentucky Fried Chiken da çalışıyorum.Bakalım okeye gelirse kız o ortamda bişiler yapmayı planlıyorum telini almakla işe başlayabiliriz.Ama özgüvensizliktenmi nedir o kızın beni beğeniceğini hiç diüşünmüyorum halada öyle.

Höyyyytttt sakın bişe isteme. Bırak o teklif etsin bee.

"çok cool' um, istersem dans etmeyebilirim" havası yaratıcaksın. Kendini beğendirmek için çalışma, bırak olduğun gibi kal. Hala görüşmek istiyosa bi sorun yok demektir :D[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 09 Kasım 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
said:
batuhan, 09 Kasım 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
Dürümle işimiz yok :D Kentucky Fried Chiken da çalışıyorum.Bakalım okeye gelirse kız o ortamda bişiler yapmayı planlıyorum telini almakla işe başlayabiliriz.Ama özgüvensizliktenmi nedir o kızın beni beğeniceğini hiç diüşünmüyorum halada öyle.

Höyyyytttt sakın bişe isteme. Bırak o teklif etsin bee.

"çok cool' um, istersem dans etmeyebilirim" havası yaratıcaksın. Kendini beğendirmek için çalışma, bırak olduğun gibi kal. Hala görüşmek istiyosa bi sorun yok demektir :D

Abi iyi anlatıyosunda ya görüşmek istemezse şimdi çoğu kız ilgi bekler.Ha şimdi dersin görüşmek istemezse niyeti yoktur fln diye bi orta yolu bulmak gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh, hep bu yüzden kaybediyosun işte. ARAMAZSA ARAMASIN KARDEŞİM!.. Allah allah...

İstemezse istemesin. Ne kaybedersin yani. Neyse o başka mesele.

Zaten sana "kızdan bişe isteme dedik" diye kızın karşısında fotosentez yap demedik :D

Kızı güldüriim diye uğraşıp şebek olma, ona karşı bişeyler hissediyomuş / hissetmiyomuş gibi davranma... sen bunun orta yolunu bul. ;)[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bayan arkadaşlar alınıcak filan ama erkekler kadınlara, "türünün son örneği olan bi çiçek" gibi davranmaya devam ederse - ki komik tarafı sürekli böyle davranabilcek birisini her defasında buluyoruz.- daha çooooooooooook "kadınlar niye böyle yapıyo, niye üzüyo, niye bilmem naapıyo" diye Kişisel' de başlık görürüz.[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...