bezbez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 level 20'deyim arkadaşlar fakat basic büyüler dışında hiç bir büyüm yok.. Bu büyüleri nasıl elde ediyorum ya da full mage book gibi bişi var mı? Hangi yaratıklardan scroll çıkar en kolay nasıl scroll bulurum bana bi yardım edi..
Informer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 moradonda captain kunabarl a gidip specialty aç , flame glacier ve lighting seçenekleri açılıcak..[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
RushEAT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yıh yıh yıh :D Maradonda Captan Cunabarri amca var ona git choose my speciality gibisinden bi button vardır ona tıklayıver... Cunabarri amcan aferin sana evladım lvl 20 olmuşssun, al sana skillerin dicek :p
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aman kardeşim dikkat bu oyunda spell book yok, spell scrollarıda yok. önce gidip Moradon şehrine bi iş sahibi ol. yani Captain Kunabarl diye birisi var git ona 3.000 coins ver de bi bana iş ver. o da seni spellerin olduğu Skills altında görebileceğin skilleri açacak. öğrenirsin KE zor oyun diiil.[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tamam onlar açıldı ama hepsini üzerinde ? işareti var onalrı nasıl açacağım?
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sonsuza kadar level atlayarak açacaksın puan dağıtman lazım P lere tıklayarak[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Peki hangi büyüleri açmalıyım bi fikri olan var mı? fire mage olmak istiyorum mesela? ya da önerebileceğiniz başka bişi? hiç dağıtmadım bişi
Informer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 lvl inin sayısı kadar bir elementte ustalaşabilirsin , öteki seçenek olarak kalan skilleri diger bir elemente vermek gerekiyo mesela , fire / glacier , glacier / fire , light / glacier gibi... üçüne birden eşit oranda verme o zaman mage olsun çamurdan olsun gibi olur her büyüyü atarsın ama düşük seviyede[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 fire a vereceksin hepsini ilk etapta doğal olrak. sonra levelinden fazla fire puanın olamaz.O yüzden 1 1 dağıtmaya başlayacaksın ilerleyen lvllerde. glacier ya da ligth tercih edeceksin. ilk etapta glacier seçmen daha iyi olacaktır. ice lvl kasmana yardımcı olur.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 zzzzzzzzzzzz fire fire fire.Nefret ediyorum fire magelerden en güzeli light mage:en güzel pk light mage ile yapılır.Herşey damage deil ZZZZZZZZZZ.Herkesde fire resist var ama kimse light resist ile gezmiyo unutmayalım çakınca stun oluyosun ne güzel.Bazı mageler warioru bile yerinden oynatmıyo.Bilmem ben light derim.
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 full complete +7/12MP, Full MP takılar.. harika bir Lightning Pet böyle olunur artık.. eğer paran varsa battle mage ol, ona da full Mp set ile bir nova'da 2k'ya kadar vurabilirsin.[signature][hline]karakteri bıraktım. yeni bir rogue ile başlıycam. [Bu mesaj maelstrom tarafından 09 Kasım 2005 05:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: maelstrom, 09 Kasım 2005 05:54 tarihinde demiş ki: full complete +7/12MP, Full MP takılar.. harika bir Lightning Pet böyle olunur artık.. eğer paran varsa battle mage ol, ona da full Mp set ile bir nova'da 2k'ya kadar vurabilirsin. yaf sen biraz mageden annamion gibi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 HP şart mı diyorsun? HP olmazsa oyunu yasaklarlar mı?[signature][hline]karakteri bıraktım. yeni bir rogue ile başlıycam.
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 + mp cz de calismio[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 09 Kasım 2005 06:27 tarihinde değiştirilmiştir]
dexter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: maelstrom, 09 Kasım 2005 05:54 tarihinde demiş ki: full complete +7/12MP, Full MP takılar.. harika bir Lightning Pet böyle olunur artık.. eğer paran varsa battle mage ol, ona da full Mp set ile bir nova'da 2k'ya kadar vurabilirsin. 2k vurur her halükarda tabiki Ama anca moradonda...AAA ama dur light demiştin dimi Bak 2k bile vurmayabilir... Ne demeiş Şair; Kendine Çok Güvenme Padişahım Senden Büyük Allah Var...
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yerınde olsam o kunabara gitmem zaten ne oluyosa ondan sonra oluyoo skıll skıll ustune açılıyoo oyuna baglanıyosunn bence lvl 20 yken bırak bu oyunu geri dönüşün olmaya bilir senide kaybetmeyelim[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Clan : İmmortaL Server :Cypher
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bi atasözü ile karlışk vereceğim, sen light nova ile iki kaa vur gel bide bana vur yıh yıh yıh :) mp bonus Cz de çalışmaz, çalışsada sen vuramazsın iki kaa
eXe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Git 3 tane nova ac level 20 olmusun .Hatta bugunlerde 70 novaları atan bile var :D Rezil rüsva oldu canım knightcık :)[signature][hline]seT By eXe
Öne çıkan mesajlar