Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güvenlik kodu acil !!!

bilgehan

Öne çıkan mesajlar

ben elf programı yazıp okutacam :-p

(biliyorum iğrenç bi espiriydi, bu gibi durumlar için zamanında sick smile istemiştim ama olmamıştı, bkz 1 yılda 3. kez lazım oldu :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 17 Ekim 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilgehan, 17 Ekim 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
yok burdaki harfler egri bugru degil aloo yok mu yardimci olucak ya ?
Böyle yardımcı olmaya çalışanlara "şş aloo kime diyorum" şeklinde absürt absürt çıkış yapanların, tam eylemi gerçekleştirdikleri sırada kafalarına sokuvericen levyeyi, bak bi daha şş aloo diyebiliyorlar mı?!![signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilgehan, 17 Ekim 2005 11:28 tarihinde demiş ki:
beyler guvenlik kodlarini copy paste yapacak bi program yok mu hani su resimli güvenlik kodlarini bunun hakkinda yardimci olcak yok mu mesela bi yerde copy paste yapmaya calisiom ama resmi farkli kaydet oluyor bu kodu copy paste yapamam mi ?

Ben yazabilirim senin için istersen.[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgehan herkez sana anlatmaya çalışıyorki onlar code falan değil random olarak yaratılmış .net yada java destekli action dosya üzerinde birer resim zaten geliştirilme sebebi o formları birebir kullanıcın sağlayıcıdan direk olarak doldurmasını sağlamak anladın .?[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam o zaman şöyle diyeyim. Yapılmaz diye birşey yok. Yapılır ama bu programın hazırı yok. Aslında var ama hazır programlar bunları okuyamasın diye harfleri yamultma, yazı rengine yakın arka plan koymak ya da anlamsız çizgilerle doldurmak gibi şeyler uydurmuşlar zamanla.

Ha dümdüz yazı ve belli bir font ise o resmi Text Bridge ya da Recognita türü programlarla okutmak mümkün. Ama zahmetlidir ve işi otomatiğe dökemezsin.

Peki böyle bir program yazılmaz mı ? Evet yazılır fakat her site için geçerliliği olmaz. Kimi zaman tam sonuç dahil sağlanamaması muhtemel. Sadece yüksek olasılıklı tahminler yapabilir program. Böyle bir programı yazdırmak içinde epey bir para dökmen lazım çünkü epey bir vakit + emek demek bu.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...