Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hayırlı olsun efendim. bölüm için çok yararlı olacağını düşündüğüm bir moderatör arkadaşımız. ben pek ilgilenemiyordum ( malum page bakıyoruz heh ), güzel oldu böyle. iyi çalışmalar.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 selam, çok teşekkürler. hepimize hayırlı olması dileğiyle. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hayırlı olsun paramecium[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hayırlı olsun. "Saygılı" ikinci alan yetkilisi de geldi herhalde benden sonra :D (bkz tarih bölümü mesajları) Eee şimdi A3 alırsak hala Dyna'ya mı test ettiriyorum yoksa hak Alan Yetkilisi olarak paramecium'a mı geçti?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 selam, ben, ben, ben :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 senin avatarının ne olucaını biliom ben:D audi deme:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hayırlı olsun[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hayirli olsun.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 haırlı olsun =) bence iyi bi seçim. kendisi zaten cidden anlıyo bence işten.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 selam, said: Redogski, 02 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki: senin avatarının ne olucaını biliom ben:D audi deme:D diğer forumlarda hep bunu kullandım; quattro 25. yıl için değiştirip gecko koymuştum bir ara :) burada şimdilik boş kalsın böyle. ufak bişi bulana kadar tabi. saygılar.[signature][hline]parameciumwww.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kucultup yolliyim sana istersen ne kadar kabul ediyor avatar max? benim avatari da alabilirsin :) [signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mordrac o avatarı ben çalsam ehehehe... Ama tarih bölümüne gitmez. Yeni alan yetkilisine sesleniyorum, Audiperver cemiyeti kuralım.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 varya :) bu bolumu actirmak icin dyna ile konu disini araba topigi yagmuruna tutmustuk :D iyikide yapmisiz , simdi ben futbol bolumunde terliyorum :D bu arada para , trk forumlarinda onu kullanmiyordun! :P McFly[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 opelciler nerdesiniz davranin :P[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Selam, Hayırlı olsun... Saygılar. :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :)hayırlı olsun..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 selam, Zegna, malesef trk forumda kullandığım avatarım forumla birlikte gitti :( bende yedeği de yoktu onun. artık yeni S8 ile birlikte V10 yazıcam oraya :P saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 S8'e direk gallardo'nun motorunu koymuslar olmamiiis -1 :D[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 cafein abi sen su a3 u al soz ilk kopru gecisin benden:) yilan hikayesi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu arada , transporter2 yi izleyin o zaman :D cok igrenc bi film ama audi sahneleri guzel[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 selam, ronin'i bile sırf S8 sahnesi için izleyen biri olarak transporter2 nasıl kaçırılır :) bayram arasında izliycem. evet, yeni s8'de Gallardo'dan alınan motor var ama biraz daha değişikliğe uğramış hali bu. silindir çapı 82.5mm'den 84.5mm'e çıkartılmış. ama dehşet birşey :) bir çeviri hazırlıyorum s8 için koyarım yankında. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hayırlı olsunda ne hikmetse eski üyeler nick değiştirio gelip mod oluo. Neden herkes kendi nickini kullanmıo merak ettim doğrusu. Mod olmadan önce nick değiştirmek mi gerekli?[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hayır öyle bir şey gerekli değil böyle sorular sormak da ;) bu arada paramecium, eski nick neydi? ben farkında değilim de değiştirdiğinin...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yani değiştirmedi bile ise. Valla ben takıldığımdan beri ilk defa görüyorum arkadaşı. Oda geldi direk mod oldu. Herhalde paticikte belirli bi geçmişi olmayan kimsede direk mod olmaz. Eski bi kullanıcı oldugu kesinde nickin yeni oldugu belli.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar