Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj yeni mod: paramecium

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Hayırlı olsun. "Saygılı" ikinci alan yetkilisi de geldi herhalde benden sonra :D (bkz tarih bölümü mesajları)

Eee şimdi A3 alırsak hala Dyna'ya mı test ettiriyorum yoksa hak Alan Yetkilisi olarak paramecium'a mı geçti?[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

said:
Redogski, 02 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
senin avatarının ne olucaını biliom ben:D
audi deme:D

diğer forumlarda hep bunu kullandım;

quattro 25. yıl için değiştirip gecko koymuştum bir ara :) burada şimdilik boş kalsın böyle. ufak bişi bulana kadar tabi.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

ronin'i bile sırf S8 sahnesi için izleyen biri olarak transporter2 nasıl kaçırılır :) bayram arasında izliycem.

evet, yeni s8'de Gallardo'dan alınan motor var ama biraz daha değişikliğe uğramış hali bu. silindir çapı 82.5mm'den 84.5mm'e çıkartılmış. ama dehşet birşey :) bir çeviri hazırlıyorum s8 için koyarım yankında.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

hayır öyle bir şey gerekli değil
böyle sorular sormak da ;)

bu arada paramecium, eski nick neydi? ben farkında değilim de değiştirdiğinin...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Yani değiştirmedi bile ise. Valla ben takıldığımdan beri ilk defa görüyorum arkadaşı. Oda geldi direk mod oldu. Herhalde paticikte belirli bi geçmişi olmayan kimsede direk mod olmaz. Eski bi kullanıcı oldugu kesinde nickin yeni oldugu belli.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...