VW__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Onu bunu bilmem de işin kötü yanı şifre de değiştirilmiyo.. Herif bide clandan konuşmuş "Ben bu charın eski sahibiyim felan onla bi meselem var bu charı hackliyorum" gibi kelimeler söylemiş.. Ama eğer bi yakalarsam kim oldunu bulursam hem ben hemde charın eski sahibi anasını sülalesini............ töbe töbe.... Adamı günaha sokuyo a.q çocukları ya. Ya alan yöneticileri kusura bakmayın amacım topic kirletmek deil.. Bugün ben yarın bi başkası soyuluyo. VE keylogger vb. programları yapanları merak ediyormusunuz ? Gene türkler... Maalesef üzülerek söylüyorum o programları yapanlarda türk..bunu öğrendimde ne kadar üzüldüm anlatamam :( Sonra oyunda kalkıp diyoruz hep türkler mi düpeci makrocu vs. die...Çok yazık gerçekten çok yazık.. Beni soyan şerefsiz insan bana deseki abi item verirmisin bana die yemin ederim veririm.Ama böle şerefsizce bi darbe vurup 3-4 beni oyundan uzaklaştırmaya çalışması gerçekten çok kötü bi durum. Üstüne üstlük şifre değişmiyo.. İtemlerim var ama korkuyorum chara sokmaya aynı itemler var bende ama dediğim gibi korkuyorum.. Ya bi daha yaşarsam....Benden size tavsiye trade atmayın çok tanımadığınız adamlarla.. Her internet cafeden oyuna girmeyin çok tanımadığınız internet cafeden oyuna girmeyin.. Oyundan çıkarkende Başlat menüsünde çalıştır kısmına regedit yazın programı açın ve nick kaydınızı silin ordan.. Benden bu kadar inşallah başkası benim durumuma düşmemesi temennisiyle... Saygılar...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 üzüldüm VW , geçmiş olsun[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 allah belasını versin diyorum bu illegal prog. kullananların[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 132.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçmiş olsun VW :([signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 VW kardeş senin adina çok üzüldüm o saatlerde paianda gördüm charii o ap muhabbeti yapnalra cidden ne şebelke admalar ya adamı ben tanıyorum sağlam oyuncu kaçç milyarlik itemli chari gitmiş o bu gelmiş kendilerini göstyrcekler ya bnm şuyum var bnm buyum var ulan en alası olsa ne yazar adam olun adam cidden bu oyun milletin duygularını körerertmiş uslub nedir hal yorgan nedir bilen adam bırakmamış piyasada[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Adamın nickini buldum... Şimdi sıra kendisini bulmakta.. Adamın nicki Hackrulez ... Orc char...Moradonda geziniyo sürekli... Dikkatli olun derim...Şu anda eski charım VW paso dc oluyo oyunda..Tahminime göre VW'yi hacklemeye çalışıyolar :( HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :(:(:(:(:([signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 VW__ nin söylediklerine ek olarak eğer güvenmediğiniz bi cafeden giriyorsanız işletim sistemide xp ise ekran klavyesini kullanın (kısayolu start>run> osk.exe) o zaman keyloggerlar şifrenizi alamaz.[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla 10 u 5 i bilmem bu oyunu kafede oynamııcaksın.1 kere liğine bile olsa girmiicen kafede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar