Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ek$i sozluk yetkilisine ulaşamama sorunsalı

Queen

Öne çıkan mesajlar

Sozlukte bi accountum vardı bi aralar. Caylaktı yazar olmuş. Sonra kapatılmış kullanılmıyo diye. Ben onu geri istiiyorum salt ounur istemiyorum sözlüğü. Birisi bana nasıl ulaşabileceğimi söylerse veya suser olan biri mesaj atarsa sevinirim.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.
Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bulamıyorum hiç suser arkadaşım da yok doğru aslında nerde çokluk orda fokluk. Ama ... bilemicem ya ben de cokluğum.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 08 Kasım 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
oranın yöneticileri artık o kadar ciks oldularki bir kişi kaybetmiş 2 kişi kaybetmiş hiç önemsemiyen adamlar.
ssg ssg sgg diye diye adamlar artık elite sanmaya basladılar kendılerı.
sanmam sana yardımcı olcaklarını.
ama sen yine de bı dene ıstersen kendin.

+114243123

Kesinlikle geri vermezler. Çok ilginç tipler bunlar; yaptığı resmi herkesin beyenmesi üzerine sevinen küçük bi çocuk gibiler.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 08 Kasım 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamlar ortaya atmışlar fikri, fikir de orijinal bi fikir yani ee dogal olarak da parayı kırmışlar biraz anlayın siz de halden. siz de ssg olsanız siz de aynı durumda olurdunuz yani. açıkcası eksinin basında olsam kapanmıs bi tane acc banane der gecerim. zaten üye almak isteyen bi yer değil eksisozluk artık. şu an için de yeni yazar alacaklarını sanmıyorum alsalar da çaylakların %95 lik kesimini geri gönderirler. şu an için yazar olmanın tek şans kitap göndermek gibi görünüyo.
bence acmazlar accountu boşuna cabalamayın derim ama denemeye değer, ulaşabilirsen ve cevap alabilirsen tabi.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

yanılmıyorsam ekşi bir ara baya bi yazar aldı sonra forum harbiden ekşimeye başlayınca toplu bir temizlik yaptı diye biliyorum işte böle girmeyenleri saçmalayanların acc sildi sende o karambolde gitmişindir geri alıcaklarını zannetmem ekşiye girmişken devam edicektin yazık olmuş acc a
(bu bilginin doğruluğu %100 değildir)[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...