Queen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sozlukte bi accountum vardı bi aralar. Caylaktı yazar olmuş. Sonra kapatılmış kullanılmıyo diye. Ben onu geri istiiyorum salt ounur istemiyorum sözlüğü. Birisi bana nasıl ulaşabileceğimi söylerse veya suser olan biri mesaj atarsa sevinirim.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sanmıyorum ulaşabileceğini[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ulaşırsın da kapadıkları accountı açmazlar ben olsam ben açmam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oranın yöneticileri artık o kadar ciks oldularki bir kişi kaybetmiş 2 kişi kaybetmiş hiç önemsemiyen adamlar. ssg ssg sgg diye diye adamlar artık elite sanmaya basladılar kendılerı. sanmam sana yardımcı olcaklarını. ama sen yine de bı dene ıstersen kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bulamıyorum hiç suser arkadaşım da yok doğru aslında nerde çokluk orda fokluk. Ama ... bilemicem ya ben de cokluğum.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dasaa 'ya pm at... http://forum.paticik.com/view.php?id=152358 Kendisi ssg galiba :-?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ne alakası var? sözlükten ssg nin yazdığı bir yazıyı cp lemiş buraya duyurmak için..[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: SoulCube, 08 Kasım 2005 19:51 tarihinde demiş ki: oranın yöneticileri artık o kadar ciks oldularki bir kişi kaybetmiş 2 kişi kaybetmiş hiç önemsemiyen adamlar. ssg ssg sgg diye diye adamlar artık elite sanmaya basladılar kendılerı. sanmam sana yardımcı olcaklarını. ama sen yine de bı dene ıstersen kendin. +114243123 Kesinlikle geri vermezler. Çok ilginç tipler bunlar; yaptığı resmi herkesin beyenmesi üzerine sevinen küçük bi çocuk gibiler.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı [Bu mesaj Kojiroh tarafından 08 Kasım 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: DynamicK, 08 Kasım 2005 20:11 tarihinde demiş ki: ne alakası var? sözlükten ssg nin yazdığı bir yazıyı cp lemiş buraya duyurmak için.. adam gibi okumamışım :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dasaaa ssg'yse ben de lol'um[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Vermezler mi acep?[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya adamlar ortaya atmışlar fikri, fikir de orijinal bi fikir yani ee dogal olarak da parayı kırmışlar biraz anlayın siz de halden. siz de ssg olsanız siz de aynı durumda olurdunuz yani. açıkcası eksinin basında olsam kapanmıs bi tane acc banane der gecerim. zaten üye almak isteyen bi yer değil eksisozluk artık. şu an için de yeni yazar alacaklarını sanmıyorum alsalar da çaylakların %95 lik kesimini geri gönderirler. şu an için yazar olmanın tek şans kitap göndermek gibi görünüyo. bence acmazlar accountu boşuna cabalamayın derim ama denemeye değer, ulaşabilirsen ve cevap alabilirsen tabi.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Queen, 08 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Vermezler mi acep? Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yanılmıyorsam ekşi bir ara baya bi yazar aldı sonra forum harbiden ekşimeye başlayınca toplu bir temizlik yaptı diye biliyorum işte böle girmeyenleri saçmalayanların acc sildi sende o karambolde gitmişindir geri alıcaklarını zannetmem ekşiye girmişken devam edicektin yazık olmuş acc a (bu bilginin doğruluğu %100 değildir)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: taz, 08 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ulaşırsın da kapadıkları accountı açmazlar ben olsam ben açmam yani [signature][hline]Nebula'da Bir Depresik Manyak... Şimdi Burda O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar