RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 15 kişye göndermessen üfleniceksin gibi şeyler yetmedi birde ; ''Kandilli Rasathanesinden yapıLan bir açıklamaya göre bu Gece saat 11-12 ARasında izmirde 6.5 büyüklüğünde Deprem oLabiLeceği açıklandı. Herkes'in tedbirini aLması Söylendi. Not: Lütfen bu Msj'ı Tüm Listenizdeki arkadaşlarınıza yollayınız.'' çıktı başımıza ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gerçek ki bu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ya allah aşkına madem daha önceden böle şeyleri biliyorlar .. o 3 büyük depremin olcağınıda söyleselerdi .. Hem Tv de falanda bi yazı geçmedi yani ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ravena kendi forumlarınızada arada bakarsanız sevinicem:-P edit:o yalanların haddi hesabı yok hehe:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayır olabilir denmiş yani bu ihtimal her zaman var =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Malik nası yani anlamadım :) ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 crysania michelle nazlihan v.s yani:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şimdide ben anlamadım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 boşverin yaw saçmalıorum ben öle:) anladı ravena sallayın[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gelecek 50 yıl içerisinde büyük bir deprem bekleniyor. önleminizi alın ve bu mesajı herkese yollayın.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 deprem olcaksa 4.x civarlarında olsunda okullar tatil olsun[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xandre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İzmirin bir depremi daha kaldırabileceğini sanmıyorum. Ayrıca e-maille gelen forward msglarınında ne kadar ciddiye alınabileceği konusunda koşkularım var... Hadi bakalım.[signature][hline]İmzam yok abi parmak basayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu tarz emailleri forwardlayanlara da kafa sokalım ya..[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hadiyinnn Kafaları birleştirelim :-P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yuh ya yieh! bunları sinan beye devrediyorum ben arkadaşım yok böle bişey artık cıvkını çıkardılar ha. bununda forwardımı olur ya bukadar ciddi bi meseleyi... ya bak gene tüylerim diken diken oldu sinirlerim kabarıyo ben en iyisi salona geçeyim daha fazla dellenmeden[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 artık deprem 10 sn onceden belırlecekmıs fılan dun tv de ızledım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kacIn uleynnnnn saat 23:55 :D[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ulan caponlar bile en iyi aleti yaptılar o da 14 saniye önce söylüyo deprem olacagını.. bu mail dün gelmiştir Allah bilir.. *!gerizekalıların akıllanması için dua eder*[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar