Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bide bu yalanlar çıktı ortaya ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 kişye göndermessen üfleniceksin gibi şeyler yetmedi birde ;

''Kandilli Rasathanesinden yapıLan bir açıklamaya göre bu Gece saat 11-12 ARasında izmirde 6.5 büyüklüğünde Deprem
oLabiLeceği açıklandı. Herkes'in tedbirini aLması Söylendi.
Not: Lütfen bu Msj'ı Tüm Listenizdeki arkadaşlarınıza yollayınız.''

çıktı başımıza ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
Ya allah aşkına madem daha önceden böle şeyleri biliyorlar .. o 3 büyük depremin olcağınıda söyleselerdi .. Hem Tv de falanda bi yazı geçmedi yani ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
ravena kendi forumlarınızada arada bakarsanız sevinicem:-P
edit:o yalanların haddi hesabı yok hehe:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..

[Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İzmirin bir depremi daha kaldırabileceğini sanmıyorum. Ayrıca e-maille gelen forward msglarınında ne kadar ciddiye alınabileceği konusunda koşkularım var... Hadi bakalım.[signature][hline]İmzam yok abi parmak basayım mı?
Mesaj tarihi:
yuh ya yieh! bunları sinan beye devrediyorum ben arkadaşım yok böle bişey artık cıvkını çıkardılar ha. bununda forwardımı olur ya bukadar ciddi bi meseleyi... ya bak gene tüylerim diken diken oldu sinirlerim kabarıyo ben en iyisi salona geçeyim daha fazla dellenmeden[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
ulan caponlar bile en iyi aleti yaptılar o da 14 saniye önce söylüyo deprem olacagını.. bu mail dün gelmiştir Allah bilir..

*!gerizekalıların akıllanması için dua eder*[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
  • Yeni Oluştur...