Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dil bölümü(Japon,Kore,Çin dili)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dil bölümünde tercihler azaldi neredeyse bi bolum kalmadi diyebiliriz..
okuma hevesim bile kalmadi ingilizce ogretmenligi ve ing dili edebiyati gibi bayat bolumler cogunlukta
Uzakdogu dillerinde cok guzel is imkanlari varmis ozellikle kore dilinde..
Okuyan yada ilgilenen arkadaslarim varsa lutfen goruslerini bildirsinler ..bide uni olarak zorlugunu[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
ablam japon dili dusunuyoken vazgeçip italyan dilini secti.
Çin'in gelecegin süper gücü olacagi döyleniyor. Çince ilerde çok isine yariyabilir. Ama puani yüksek bölümde zor olmali yeni bir alfabe hemde büyük bir alfabe zor bir dil vs. Fakat bitirirsen iyi para kazanabilecegin bir dal olur bence...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
Bu dillerden herhangi birinde yüksek lisans okuyup, üstünede ticaret ile ilgili lisansüsü eğitim alırsan kimse tutamaz seni...

Kore dili mezunu ve Kore'de 2 yıldır çalışmakta olan ve hayat standardından bir hayli memnun olan bir arkadaşım var. Eski kız arkadaşım Japonca dili mezunu, ama kalasın birisi olduğu için açta açıkta geziyor hala:D. Ben japonca eğitimi almaktayım 1.5 senedir ve kursta tanıştığım herkes uzakdoğu ülkeleriyle ticari ilişkileri olan şirketlerde çalışmaktalar. Sana tavsiye sıralaması verecek olursam; Kore - Çin - Japon derim...[signature][hline]Hatalıysam 155
Mesaj tarihi:
Japonca okudum ancak okumakla bitmiyor.Japonya'nın çok istemesine rağmen Türkiye'nin,Japonyayla diplomasisi neredeyse sıfır.Türkiyede okuyan öğrencilere ücretsiz burs verilmeye çalışılıyor yıllardır ama türk yetkililer niyeyse hiçbir şekilde olumlu cevap vermiyorlar.[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab
Mesaj tarihi:
Ben de ya dil ya da uluslar arası ilişkiler istiyorum ama dil konusunda karar veremedim.ing.çok klasik Latince çok ilgi çekici ama iş alanları fazla mı?Uzak doğu dilleri fena değil ama iyi 1 ünv.de okuyup o ülkede pratik yapmam lazım herhalde.Belki de gazeteci olurum.Neyse bakacağız artık.[signature][hline]All I can do is try...
Mesaj tarihi:
Dilden uluslar arasi iliskiler bolumune gecis yok artik..
Gidersin ama ozelden :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...