Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Lütfen kimse şuraya takıl, ODTÜ'ye git grup bulursun felan demesin. Bir ara Bladesinger'la oynamaya çalıştım ama çağırmadı beni daha sonra hiç. Azmodai'ye söyledim ama o da iplemiyor ki.. Benim gibi grup bulamayan var mı peki? En azından grup kurarız. Yaş benim için dert değil. 12 yaşındakilerle de oynarım 30 yaşındakilerle de, ama bazı konular hakkında az buçuk deneyimi olursa çok mutlu olurum. Eğer grubuna dahil edecek biri varsa nolur burdan ulaşsın bana. FRP'sizlikten sıkıldım.[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ayrıca isteğim şöyle 1. level başlayıp, bir kaç sene sonra 25, 30. level olcağımız bir oyun oynamak (yani upuzun birşey) her oyunda 1. level character yaratmaktan gına geldi..[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bone heryıl yaptığım gibi bu yılda MetuCon a gelicem, sende o etkinliğe katılırsan bir görüşürüz seninle. (gerçi büyük ihtimalle daha erkenden muhakkak gelirim ankara ya o zamanlarda görüşebiliriz) Benim bazı arkadaşlarım var eğer onlar oynamayı düşünüyorsa seni onlarla tanıştırırım oynarsınız bol bol. Olmadı MetuCon tayfasından elemanlar toplarsın onlarla oynarsın. MetuCon çok çok şahane birşey, şiddetle tavsiye ederim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 dediğim gibi Odtüye gelemiyorum[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 A-a? Niye yahu ben heryıl İstanbul'dan kalkıp geliyorum MetuCon için sende gelirsin be? Özel deyilse neden gelemediğini yazar mısın? Ha ayrıca MetuCon dışında da gelebilirim Ank a o zaman da görüşebiliriz.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 şu anime gösterisine bile gidememiştim, sınavlar felan yüzünden. Üniversitedeyim, lisede olsam bir gün ekerim felan giderim metucona ama olmuyor işte, her günün ayrı bir önemi var. işte tanıdıkların varsa e-maillerini felan ver en azından. Ben öyle odtülere felan gitmem çok zor (araba da yok)[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar