Neron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 5+1 ses sistemi almak istiyorum ne önerirsiniz? kaç $'dan başlarlar bilgi sahibi olmak istiyorum.[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben microlab kullanıorum ses kalitesi güzel tavsiye ederim. ağustosta 85 ytl ye almıştım.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 creative soundblaster 5.1 tavsiye ederim gayet iyi valla ben kullanıyorum. bi de uyumlu ses kartı alman gerek tabi mecvutsa sende sorun değil =) fiyat bilmiyorum ama sanırım 80$ dı iki yıl önce[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende j-s var çok memnunum[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Creative 5200 kesinlikle önermem alıcaksan yada 4200 al yada 5300, 5200 ler fason mal gibi üretilmiş ve 1 uydu için ödediğin 30-40 ytl arasında değişen farka kesinlikle deymez. Uyduların teknik ve fiziksel özellikleri 4+1 ile aynı ve fazladan bir uydu için 30 ytl bile çok fazla sonuçta uydu 6W RMS gücünde. 4+1 Creative alman fiyat/performans açısından iyi bir seçim olabilir. 50$ + kdv civarındadır tahminen. Ama sen nekadarlık birşey alıcağını söylersen yardımcı olabilirim. [Bu mesaj vanilla tarafından 07 Kasım 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 J-S sakin alma derim 5.1 kablosuz aldim bozuk cikti adamlara garantiye goturene kadar ebem agladi gene yapamadilar attim bi kenara cildirdim. kesinlikle creative derim 7.1 kullaniyorum inanilmaz memnunum hele bide audigy 2 zs gibi bir kartin varsa ozellikle oyunlarda OpenAL veya Eax 3 ile cok guzel ses kalitesi aliyosun[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hm 100 $'a kadar alabilirim.Netden sipariş yapıcam'da araştırıyorum şuan..[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Disappear, 07 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: J-S sakin alma derim 5.1 kablosuz aldim bozuk cikti adamlara garantiye goturene kadar ebem agladi gene yapamadilar attim bi kenara cildirdim. kesinlikle creative derim 7.1 kullaniyorum inanilmaz memnunum hele bide audigy 2 zs gibi bir kartin varsa ozellikle oyunlarda OpenAL veya Eax 3 ile cok guzel ses kalitesi aliyosun tek olayda sildin jsyi[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: toggie, 07 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki: creative soundblaster 5.1 tavsiye ederim [signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 creative'in dolby desteklilerinden alma kullanamazsın. bende var komşular rahatsız oluyor diye kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Creative 4.1 ve 5.1 ler genel olarak hatalı diye biliyorum, çok sorun çıkartıyorlar. Haberin olsun[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 microlab gerçekten kaliteli bir marka tawsiye ederm[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bence git bi ses sistemini bilen birine sana toplasın anfiyi sabvufırı hoparlörleri kaliteli ve ucuza. markalı paket maldan cacık olmaz bak benim eve disko :p[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 08 Kasım 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Microlab kullanıyorum memnunum ama ses konusunda creative den şaşma derim (Paran varsa.)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Para varsa Logitech alınır. Son nokta 5500. 2300 mü ne var eğer sadece müzik dinlenecekse. Eğer counter strike oynarım sağdan soldan arkadan nerden gelio ses duymak isterim denirse 5500 tabi. Tuzlu işte ama değer! Sırf kumandası için alınır. [signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 08 Kasım 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar