Diablass Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ici boş , dolu farketmez UK acc istiyorum satın da alabilirim yada bende olan US acc ile trade edebilirim içindekiler 33 infilt , 15 armsman ( bunu geçin ) Yani farketmez acilen acc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablass Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 olm nie satıosun accini?[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablass Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bazı sebepler var Soth arkadasım satıyor galiba bir irtibarata geçmem laızm onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Niye Satıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Soth'un elinde kendi boş us acc'ı var sanırım.. EU acc'ını ne yapacak bilmiyorum kapatacaktı sanırım..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 boş US acount yok ama olacak onla da oynacak galiba EUyu satmaktan bahsediyodu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablass Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ok soth bana ulaş lütfen icq : 687299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Pazar Alanı (İkinci El) UK acc satin alinir ( inceleyin ) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Diablass Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bazı sebepler var Soth arkadasım satıyor galiba bir irtibarata geçmem laızm onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Niye Satıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Soth'un elinde kendi boş us acc'ı var sanırım.. EU acc'ını ne yapacak bilmiyorum kapatacaktı sanırım..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 boş US acount yok ama olacak onla da oynacak galiba EUyu satmaktan bahsediyodu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablass Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ok soth bana ulaş lütfen icq : 687299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar