Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swgnin fps olusu

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

ben anlıymadım nasıl fps oluyo rifleman silah biz mi nisanlıycaz eger oyleyse ne anlamı kaldı kastıgımız skillerin sadece lvl 80 ulasıp ii silah almıs olmak icinmi kasıyoruz yoksa yine tıklıycaz saldıralmızı secicez oylemi saldırcak anlıymadım eger fps olcaksa rifleman pistoleer olmak felan bence guzel olur anladıgım gibiyse ama degilse kotu olmus uzuldum[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

görüntü öyle degil.
bildiğiniz gibi. npc lerin veya itemlerin üstüne gelince el işaret veya kırmızı (X) yok . + var. ktulara veya itemlerde el şekli var.
mosue deki ortada bulunan yuvarlak tuşu cevirince eskisi gibi görüntü yaklaşıyor uzaklaşıyoy.r şansıma 10 dk girebilmiştim...
ama serveri sonra kapattılar . basşındaydım bilgisayarın fakat dınra bir baktım açmışlar sevcerleri . topu topu 2 tane.. hepsi full. hala ful vede full. salaklar binlerce insana 2 tane serve ryetermi ![signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

Fps degil tam olarak bence cok iyi olmus dovusler epey hizli ve star wars vari combat sistemine diyecek lafim yok tek sorun mouse fazla kullaninca elin yoruluyor
Olay ise su ates edecegim seye sol click yapiyorsun durmadan ates ediyorsun boylece ama mouse hep targetin bir yerinin uzerinde durmak zorunda biraz kastirabilir ama alisiyorsunuz

[Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim dwb deyiz 8-10 kişi gittik adama ateş edicez diye paso birbirimizle tradeleşiriz artık :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

ama öyle oldu gruba girdim 5 kişi 1 adama dalıyoruz 2 keremine vurabiliyorum paso bizimkilere tıklıyrum deli oldum!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 08 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
diyelim dwb deyiz 8-10 kişi gittik adama ateş edicez diye paso birbirimizle tradeleşiriz artık :D

birazdaha zor olması iyi aslında da bug var arada ally larına vuruyorsun komik olyuor[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...