Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 beki 4 kedim oldugunu yazdigimi hatirlarsaniz eylülün basinda anneleri terk ettiginde fotolari cekip vericem demistim, artık bi yuvaları vb var ve resimlerini cektim begeninize sunuyorum.... arkadaki 3 renklinin adı solgun, sagsagdaki üç renklinin adı parlak, kara olanın adı Gece ve önündeki tekir kedinin adı ise "tekir"... byorumlarınızı bekliorum buda ikinci resimleri
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2. resim deki şeytandan korktum, o ne bakıştır.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 çaktırma o karekedinin torunu :) dedesinden geçmiş şeytanlık azcık :P
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 siyah kedi çok manyak bakıyor :) rengi, gözleride güzel. umarım en kısa sürede yuva bulabilirler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 eheheh en öndeki biraz şaşkın bişi :) tatlılar baya...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 siyahı ben alicam, onun dısında canakkale veya balıkesir vb gibi yakın illerde olan pet sever patimiz varsa verebilirim diger kedileri... tuvalet egitimleri vb yapıldı
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ahaha 2 inci resim süper diablo ve kardeşleri sanki : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bide 4 uncu kardeş olsa :) onada duriel veya andariel diyelim :)
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 masallah ayrılmaz 4 lü sokulmuslar birbierlerine[signature][hline]:))) !!! ........................
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çok güzeller :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gece süpermiş walla.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cok tatlılar[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 siyah kedide cok sirin digerleride allah sahiplerine bagislasin :)[signature][hline]Who can explain?
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 siyah yicek miş gibi bakıyo bırstırıcı bir bakıs hosuma gitti onun yavrularından isterim :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Padi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gece çok hoşuma gitti kapkara bişi... kediler halıları ve koltukları parçalamasa gece gibi simsiyah bi kedi alıcam kırmızı tasma takıcam :)[signature][hline]May The "K" Be With You
Öne çıkan mesajlar