Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 aydan sonra resimler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

beki 4 kedim oldugunu yazdigimi hatirlarsaniz eylülün basinda anneleri terk ettiginde fotolari cekip vericem demistim, artık bi yuvaları vb var ve resimlerini cektim begeninize sunuyorum....

arkadaki 3 renklinin adı solgun, sagsagdaki üç renklinin adı parlak, kara olanın adı Gece ve önündeki tekir kedinin adı ise "tekir"... byorumlarınızı bekliorum

buda ikinci resimleri

Mesaj tarihi:
eheheh en öndeki biraz şaşkın bişi :) tatlılar baya...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
siyahı ben alicam, onun dısında canakkale veya balıkesir vb gibi yakın illerde olan pet sever patimiz varsa verebilirim diger kedileri...

tuvalet egitimleri vb yapıldı
Mesaj tarihi:
ahaha 2 inci resim süper diablo ve kardeşleri sanki : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
çok güzeller :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
gece çok hoşuma gitti kapkara bişi... kediler halıları ve koltukları parçalamasa gece gibi simsiyah bi kedi alıcam kırmızı tasma takıcam :)[signature][hline]May The "K" Be With You
  • Yeni Oluştur...