Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue Talent ağacı türkçe açıklama

iesquire

Öne çıkan mesajlar

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, ben nasıl bir sistemle oynamaya karar vermediğim için konuyu açmıştım. talentin hepsini okuyup anlayınca şu sistemle oynamak bana daha uygun gibi bir sonuca varmak istemiştim. hem diger okuyucalar için iyi bir guide olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazıyı postu açan arkadaşa yollamıştım ama herkes okusun istedim.

bendede bi level 60 rogue var. sword hiç kullanmadım çünkü sword la yapacağın tek şey sinister strike ve evis :)

bence dagger kullanmak daha iyi, ilerde eline düzgün daggerlar geçince tek bi backstab 1000 dmg fln verebiliyo. dagger için talentleri şöyle anlatiim. şimdi öncelikle herşeyden önce Assassination da ( linke tıkla talentlere bak.)

şu talentlere gidip cold blood alman çok önemli. Evis ini 5 şarjla doldurup Cold Blood açıp %100 crit koyarsın ki oda level 60 ta caster a 2000 damage vuruyorsun anlamına geliyor. şöyle özetliim ben talentleri.

Ruthlessness- Finishing Move(eviscerate, kidney shot, expose armor,rupture) ile adama vurdugun zaman %60 şansla combo point eklersin.

Relentless Strikes- Finishing move %20 şansla sana 25 energy kazandırır.

Murder- Sap, Ambush, Garrote, Cheap Shot yeteneklerinin vurma şansını arttırır.

Lethality- Sinister strike, gouge, backstab, ghostly strike, hemorrhage yeteneklerinin Critical koydugun zaman ki damage ını %30 arttırır.

Vile Poisons- işte buda poisonları aldığın zaman %3 damage artışı sağlıcak, o kadar çok değil ama hiç yoktan iyidir.

Combat a geçelim,

Improved Sinister Strike- sinister strike ın gereken enerjisini 5 oranında düşürüyo yani 40 energy harcıyo sinister.

şimdi o sayfadaki talentler bitince sen level 33 olucaksın sanırım.

33 ten sonrasını yaziim,

33 ten sonrası

Combattan devam,

Improved Gouge- Gouge un süresini 5.5 saniye yapıyo, sakın işe yaramaz deme, işe yarıyo.

Improved backstab- Backstabin critical strike şansını %30 arttırıyo, ki bu %30 artış normalde olan critical strike ın üstüne ekleniyo, yani eğer %15 lik bi şansın varsa o şansın %45 oluyo :)

Subtlety'e geçelim,

Master of Deception- Karşıdaki adamın seni stealth de iken görmesini zorlaştırır.

Camouflage- Stealth da iken %15 hızını arttırır.

Opportunity- Garrote, backstab, ambush un damage ını %20 arttırıyo.

Improved Sap- adama sap vurduktan sonra %90 şansla hala stealth de oluyosun, bu ilerde Dungeon lara girdiğin zaman çok işine yarıcak. özellikle Blackrock Spire'da fln.

Improved Ambush- Ambushun critical strike şansını %45 arttırıyor.

Initiative- Cheap shot, ambush, garrote ile vurdugun zaman (3 puan verdik biz, %45 şans eder) %45 şansla 1 combo point ekler. (bu birazcık sakat gibi duruyo ama master of deception da önemli.)

Preparation- Bütün ability lernin ( Vanish, Blind, Cold Blood...) cooldown ını sıfırlar.

bunlarda bitince 60 oluyosun :)
bol şans..[signature][hline]dorf rogue, haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...