Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Irish cream vs. türü likör satan yer lazım.Önerebileceğiniz yerin adresini,likörlerin ortalama fiyatlarını ve adreslerini yazarsannız sevinirim.Özellikle buraya yazalımki diğer arkllarımızda faydalanabilsin.. Tşkkürler..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bailey's Iris Cream teyzemin oğlu getirirdi baya..Bi sorayım unutmassam yazarım.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yeşilköy dış hatlar duty free... likör fiyatlarını bilmiyorum. sadece martini alıyorum ordan.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yeni yapılan cevahir eglence merkezinin 100 mt ilerisinde bir dükkan var istedigin her cesit bi zmnlar alıyordum ordan ama baya bi onceydi:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yaw yalan olmasın yardım plz :([signature][hline][b]Only g3nk[b]
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Lonely, 06 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: yeşilköy dış hatlar duty free... likör fiyatlarını bilmiyorum. sadece martini alıyorum ordan. nasıl giriyosun lan oraya?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Sabrina, 06 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki: Bailey's Iris Cream teyzemin oğlu getirirdi baya..Bi sorayım unutmassam yazarım. Marketlerden alıyomuş pardon.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tansa$ da bile var =) Baileys tabi benim favorim Sheridons[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
sheref Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 heryerde var be abi :D biraz aramaya inan marketlerde[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
sheref Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: HasMez, 06 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 06 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: yeşilköy dış hatlar duty free... likör fiyatlarını bilmiyorum. sadece martini alıyorum ordan. nasıl giriyosun lan oraya? türkiyede olmasam bile, oradan ne isterseniz almanıza yardımcı olabilirim. tabi aracıya makul ücretle...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benim otruduum yerdeki 3mli migrosta var hertürlüsü.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
kickass Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Dia da war[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Her girdiğin 10 tekel bayisinden 9'unda, yada 10 market(bakkal) 8'inde bulabilirsin bu aradıklarını. Hiç gözüne ilişmedimi bugüne kadar!!! En azından Ankara'da böyle. Ama yaşadığın şehir de cevaplara bakılırsa İstanbul, bulamama ihtimalin çok daha düşük:)...[signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Kasım 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Her türlü tekel bayii.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 natilius da var. carrefour (muydu neydi, yazılışını bilmioyrum) da içki reyonu var, aradığını bulabilrsin
Öne çıkan mesajlar