Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklere Altı Yıldızlı Cennet

matematik

Öne çıkan mesajlar

said:
Şimşek, Bir müşteri günde 10-15 tane kullanıyor diyor, bir yandan da yerden bir karış yüksekliğindeki metal zemini gösteriyor. Bedensel engelli müşteriler için asansörmüş: Engelliler derneğinin başkanı da geldi. Onlara özel tuvalet ve duşlarımız var. Zorunlu düzenlemeler, 400 bin Euro tuttu.

Müşteri olarak gelen engellilerin yüzde 80’i kendi kendine soyunabilecek durumda.

%20?LOL[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

[Bu mesaj Lancelion tarafından 07 Kasım 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 07 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
o parayla 5 milyon kisilik 72 yildizli dunyanin en buyuk camisini yaptirsaydi...
Türkiye yakinda 70 milyon kisilik 100 yildizli cami olucak ondan gerek görmemistir abi.

Bu arada, bana parayla cinsel iliski ters gelse de bu yere gitmek lazim yahu tatil kötü gibi bi yer : ) Interrailde ugramak lazim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

çok duygulandım gözümden yaşlar süzüldü bi an..kesin büyük vurgun yapmam lazım başka türlü olmıcak cem uzandan özel ders mi alsam=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

neden yaptım bunu ya offf...o kadr tuttum kendimi googledan aramamak için[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

kendi ruh sağlığınız için ''girls'' kısmına girmeyin..lütfen..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu alemin kralicesi ve krali

Matik Manukyandir

said:
Rahan, 07 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
6 milyon Euro harcayarak kendime pezevenk dedirtmem bu işi borsaya açacağım
koptum ya ben buna! gidip hissesini alanlara ne deniyor peki? ya da brokerı alana ne deniyor? hiç kasma bence amca.

mekan süfer yalnız, şöyle milyon dolarım olsada aylarca saçsam ortalığa orlarda haha..
dur bi therion açalım rise of sodom and gomorah patlatalım. ehu :-)
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de anlamadım extra alıyolardır heralde diye düşünüyorum 2 saattir 60 euro olamaz ya öyle bi yer[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...