l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Şimdi manner kaszıyoz arkadaşla arkadaş mage o nowalıyo ınfermoluyo bi civciv geldi lv 1 orda ielrde glopdy çıktı maradonda çıkıyor o geldi kçuydu otalıkta kimse yoktu bi yumruk attı yaratık ölü verdi!Buna göre ke boz maçları başlıcak sanırım kol geliştirme antiramean ama bu gözümün önunde oldu sorduğumuzda cevap vermedi.
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 zuha belki biri dalmıştır yani bi okçu felan sonra ölmüştür bununda azıcık canı vardır ölmüştür olamaz mı????[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bıy ke boz maçları ne la[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok ciddi bişey için gelmişsin hakkaten...[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: CaDoBaBa, 07 Kasım 2005 22:45 tarihinde demiş ki: bıy ke boz maçları ne la Herşeyi anladında o eksik kaldı dimi.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx
AKI Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 boz maçları , antiramean :)[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
Informer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ee ne zaman başlicak bu boks maçları l_Sarsie_l ?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 olum hayatımda böyle şey görmedim kesin knight online kapancak yada herkes banlancakk bu kıyamet alameti:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu arada mannerlar kullanım dışı olduğu halde neden manner kasıyonuz?[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu gene geldi ya :D tam arıza yaw safdasfasda[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :(
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İşte bu Sarsie bekleneni verdin yine. Bir ara düşüş gözlemiştim sende. Bu cümleleri bekliyorum senden. Şaka yapmıyorum cidden harikasın...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya yok artık dananın gözü ali sami!![signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 OMFG SARSIE BACK!!![signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 AHAHAHHAHAH işte beklenen adam geri döndü[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Informer, 07 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ee ne zaman başlicak bu boks maçları l_Sarsie_l ? ++ Katılıyorum ne zaman başlıcak izlemek isterim ...[signature][hline]
dumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 üstündeki 31 np li goblin olmasın SARSIE :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!!
Subx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sarsie dediğiniz arkadaşın eski nicki raul dur. Bakınız gene bomba topiclerinden birisi. http://forum.paticik.com/view.php?id=140108 başlığa dikkat özellikle [Bu mesaj Subx tarafından 08 Kasım 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu adam keşke hergün burda olsa her topicte gülmekten ölüyorum piskopat lan bu :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ne kadar yüzsüz lan bu ÇOCUK lan hafta önce o kadar laf ettik sana git şu forumdan die halamı duruosun burda yaş kaç dicem 20 fln dicen şimdi demiyim kovsan gitmez sus desen susmaz ne kadar MAL sın sen ÇOCUK..
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: DownTown, 08 Kasım 2005 07:09 tarihinde demiş ki: ne kadar yüzsüz lan bu ÇOCUK lan hafta önce o kadar laf ettik sana git şu forumdan die halamı duruosun burda yaş kaç dicem 20 fln dicen şimdi demiyim kovsan gitmez sus desen susmaz ne kadar MAL sın sen ÇOCUK.. o kadar üstüne gitme cocugun gerek yok adam kötü bişiy dememişki :) neden bu kadar kızıyosun anlamadım[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o ilk topic e bende yazmışım eheheh said: HasMez, 31 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki: off yarabbim offfff renie getirin ülser azdı yine [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
mr_tetteh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sarsie sen bizim herşeyimizsin!!! tapıyoruz sana!!! vede:....... mu:Dha:Dha:Dha:Dha:D[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar... yalnış bir öyküdeyim beni yeniden yaz.....
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: HasMez, 07 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: AHAHAHHAHAH işte beklenen adam geri döndü tabiki döndüm bi ara net bozukmuştu forumların herzaman bööle salk tipleri olmazmı zti?:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yine saçmaladım okuma özürlüyüm ben:(:(:(:( pardon gözardıedin....[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ettik[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Öne çıkan mesajlar