Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiskinme (Konudan rahatsız olacaklar olabilir)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 07 Kasım 2005 10:05 tarihinde demiş ki:
Yahu yeter! Herşeye karıştırmayın dini Allah'ı!

mesajı okursanız sölemek istediğimi anlarsınız ben Allahı lafın gelişi söledim benim değinmek istediğim herhangi bi insanın bok yerine konulması ve bunun acımasızca olduğu bunu anlamaya çalışın lütfen.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

hijyenik insanım demiş de konu sahibi, parayla nasi birlikte olabilio ben de onu çözemedim... bin tane bulasici hastaligi var bu isin, bu kadin temiz de olsa ayilarla da birlikte oluo sonuçta.. öğk..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 07 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki:

mesajı okursanız sölemek istediğimi anlarsınız ben Allahı lafın gelişi söledim benim değinmek istediğim herhangi bi insanın bok yerine konulması ve bunun acımasızca olduğu bunu anlamaya çalışın lütfen.

O konuda haklısın zaten ona lafım yok, fazla sert ve ağır olmuş ordaki itham ama duygusal olarak şiddetli bir akıma girmiş, bir şeylere karşı bir anda içinde öfke beslemeye başlamış birinden bu sözleri duymak çok da anormal sayılmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

E bu kadar konuşuldu madem sevişme savaş...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...