ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben bi suredir kullanıodum bu programı fakat süresi bitti diye tahmin ediyorum..silip tekrar yuklemek zorunda kaldım ve bir sorunla karşılaştım. Programı yüklediğimde ve restart attığında bılgısayar kendi kendine..bi hata penceresi açılıyor ve 'you need a licence key' diye bi sorun çıkıyo..internetten bazı key bulucu programlar ve bu tip bir sürü araştırma yapmama rağmen bi sonuca ulaşamadım..ve bi antivirüs programsız 1aydır bilgisayarım hiç bir şey yokken bir sürü hatalar vermeye başladı durup dururken şsaçma sapan siteler açılmaya başladı.. Yani sonuç olarak biran önce bu sorunumu halletmeliyim..Ve kasparsky kullanıcalırından veya bir bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum..yazımın uzunlugundan dolayı çok ozur dılerım zahmet edip okuyanlara için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İstediğin şey yasak yanlız, haberin olsun. Özelden msn adresini veya email adresini ver, yardım etmeye çalışıyım[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Kasım 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 be sadece şunu biliyorum bu program cd keyi bulunması en zor program :P bide pandanın cd keyini bulana, çinden ithal panda hediye ediyolarmış :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radyo dj = radyo : www.fr3nzy.com most beautiful songs are played ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 reyou istediğin zaman herşeyi bulursun ;)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yok hoca yok istemekle falan alakası, yok eğer kaspersky programı bende var (veya panda) çılgınlar gibi kullanıyorum dediysen hemen özeline süzülüyorum :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radyo dj = radyo : www.fr3nzy.com most beautiful songs are played ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arama > Craggle[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Dedim bile ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sağolsun Janitschar hemen ilgilendi..sağolun sorunum çözüldü..seviyorum bu paticiği ya :D wallahi nekdr yardımsever kişiler war helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Birşey değil ahah ;)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 evet o programın keyini bulmak gerekiyomuş..benim bi arkadaşta lisanslı cd si vardı galiba..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Banada lazım arkadaşlar. [spo1=MSN][email protected][/spo] Janit olm baksana PM'lerine :)[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yettim gari[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar