lordofdeads Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kaksi : Biz ayrılamayızz , Biz ayrılamayızzz Yıllar ayırsa bile ,yollar bitse bile Biz ayrılamayızz , Biz ayrılamayızzz[signature][hline]::FireSouL:: / MxTamia / FeatherblesS LvL = 61 ( 62 deyin gitsin ) Nation = El Morad Nps = Error! Error! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Çok iyi yapmışsın oyunu bırakmakla. Bu arada şu 2fast2hard arkadaşımız zaten Infamous'tan, beramus'ta bi bu klan bide Freedom, şimdi bide WhiteWolf çıktı deli gibi dupe kasıyolar. utanmak yok artık adamlarda. Ben diyim size adamda kesin elf belt +4 var. rol+4. re+4. str verecek rouge için birtek iron necklace olabilir. Onuda +7 mi yapmışlar? yapar valla bunlar 60 level adam 67 den yüksek statlı böyle olur işte. Sağolsun oyunu bu hale getirenler. Herkes bıraksa keşke. Kaç kişinin üniversitesi 1 yıl uzadı KO yüzünden türkiye'de, dimi? hesabıma göre 60 level adam ortalama 1200 saat oynuyor oyunu. Yapacak daha önemli işler yokmu?[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: lordofdeads, 07 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki: kaksi : Biz ayrılamayızz , Biz ayrılamayızzz Yıllar ayırsa bile ,yollar bitse bile Biz ayrılamayızz , Biz ayrılamayızzz Tıkla ve anla[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Gunit, 07 Kasım 2005 13:50 tarihinde demiş ki: bana yardımcı olan varmıydı acaba? acil item lazım.. :( MsN : [email protected] yardımcı olursanız cok tessekur ederim.. alakaya çay demlemek ya da alakaya dereotu gibi tamlamalar şu duruma harika uyuyor...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Klasik Türk zekası,"ortamdan birşey koparırım","bırakan birisi bana bişeyler verir" mantığı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sizce oyunu bırakmakla doğru mu yaptım yanlış mı yaptım_?[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok abi bırakamıo insan bende açtıydım burda topic bırakıom diye olmadı...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 neresi zor oyunu bırakmanın :D ben KO yu sildim makinemden. 66 level ve full itemli karakterimi var. Yani bu halde bırakdım oyunu. Öyle satıyom dedim arayan soranda olmadı char öyle yatıyo :P bu halde bile girmiyorum ben[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oyunu herkes bırakmalı. biraz kitap okumalı herkes. günümüz dünya sorunları.. türkiye.. tarih.. avrupa'da türkiye aleyine yapılan propagandalar.. saatleri boşa harcamak çok saçma. oyun kısır. istersen 3 milyon NP yap. nereye kadar? KO bitti kapatıyoruz deseler kalıcak herkes ortada. ko'nun tek güzel yanı muhabbeti. onuda abartıyo bizimkiler. aynı kafede adam oyunda yazarak konuşuyor. iyi mi değil mi bilmiyorum herşeyden habersiz türk gencinin internet kafede her gününün 3 te 1 ini KO başında geçirmesi. üstelik öğrendiği küfürler, soluduğu sigara dumanı, dolandırma-dolandırılma tecrübeleri de cabası. bi de arkadaş arkadaşa düşman oluyor bazen.. Bana kızabilirsiniz.. ama bu gerçeklere gözünüzü kapattığınız anlamına gelir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaijinRocker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 unique upgrade i +5 dde son buluyor rambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kitap okumadığımızı nerden biliorun ki ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben diyorum gümüşhane..... [Bu mesaj rambo___ tarafından 07 Kasım 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 LOL dupeci değil yani bu klanlar? Beramusta kaç kere dupe item silindi buda ayrı bi konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 beyler lütfen konuyu sapıttırmayalım konuyla alakalı yazın ben orclardan daha çok yanıt bekliyodum amagaliba gururlarına yediremediler :D[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kerten arkadasım bu oyuna beraber basladık beraber bırakırız bende bırakıyom ayıpsın anca beraber kanca beraber drlerya :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 mahvetmişsin mahvedeceğin kadar da... her bilgisayar programcısı orayı burayı mahvetse :D:D... ya burda 30-40 forum insanına bas havanı basabildiğin kadar şu yazını okuyon çoğu kişi bi tarafıyla güler ancak. neymiş herkezden önce biliyomuş.. aman tanrım!! bi tanesin canım sen devam et. nasayı falan da çökert bi ara? türkiyeye gizli bi kodlar falan çal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 saol kanka sensiz bu oyun düşünüleemezzzzzz zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bikaç örnek aşağıda çok temiz dediğin Freedomlulardan. Bilinc sana soruyorum kaç ay uğraştın ve iron bow +8 yaptın? Bu adamlar ne kadar uğraştı? Akıl var mantık var 2Fast2Hard arkadaşım. Saçmalama yani biraz.. Totemy (Freedom): Complete Robe +8/15 HP Complete Pants +8/15 HP Crystal Helmet +6/25 Dagger def Complete Glove +8/15 HP Complete Boots +8/15 HP Lycaon staff(+8) oceanlar (whitewolf): Rogue Chitin Armor Pauldron +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Pads +8/15 DEX Rogue Chitin Shell Helmet +7/12 DEX Rogue Chitin Armor Gauntlet +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Boots +8/15 DEX Iron Bow +8/80 Poison Shard +8/80 Poison Shard +8/80 Poison Arcangel (Freedom): Chitin Shell Pauldron +8/15 STR Chitin Shell Pads +8/15 STR Chitin Shell Helmet +8/15 STR Full Plate Armor Helmet +6/25 Dagger def Chitin Shell Gauntlet +8/15 STR Chitin Shell Boots +8/15 STR Graham +8/80 Fire Totamic Spear +8/80 Poison Large Kite Shield +4/32 Dagger def Hengky (Freedom): Rogue Chitin Shell Pauldron +8/15 DEX Rogue Chitin Shell Pads +8/15 DEX Rogue Chitin Shell Helmet +8/15 DEX Rogue Chitin Shell Gauntlet +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Boots +8/15 DEX Shard +8/80 Poison Shard +8/80 Poison[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu konuları başka yerde konuşsanız[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_I_T_C_H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kertenqele itemleri kime bırakıcaksın? Merak ettim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w-ejder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yaw bu oyunun sonuna lvl90 diorlar..?? doğru mu biraz zor gibi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w-ejder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 usta server beramus ise itemleri bana bırakabilirsin..msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende bırakıcam belki ama isteyerek değil. trade block yedim tamda 66 olcaktım.bakalım nolcak ban yersem üzülmem herhalde sosyal hayata dönerim tekrar. 8-9 ay oldu başlayalı ne düzen kaldı ne bişey.. gm pls ban me!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 arkadasım yanlıs anlama ama lutfen bıraktım dıye yaz formlarada sureklı senın actıgın konu cıkmasın yukarıya hep aynı sey gelıyor bııt tamam dır dagıttım ıtemı yaz sevınırım :) lutfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tanımadığınız adam size item bırakırmı ne açsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar