Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cd rom hatalı görüyo

deathshower

Öne çıkan mesajlar

said:
PrudenT, 07 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
çalışmayan cd romun cdsini çalışmayan cdroma takarak çalıştırmaya çalışan türk genci

xD ... bende hem cdrw hem cdrom yapamıom kabiliyet özürlüyüm galiba ikisini aynı anda takınca ikisinide görmüo bende tek cdrw kullanıom ya :S[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 60k+
Server : Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zzz, 07 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
said:
PrudenT, 07 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
çalışmayan cd romun cdsini çalışmayan cdroma takarak çalıştırmaya çalışan türk genci

xD ... bende hem cdrw hem cdrom yapamıom kabiliyet özürlüyüm galiba ikisini aynı anda takınca ikisinide görmüo bende tek cdrw kullanıom ya :S

master slave ayarlarını yaptınmı ?[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

eet yaplık ama acılıkta xp cd sini okuyo co kenteresan masa üstünde aygıt yöneticisinde hatalı görüyo acılıstada görüyo tam format yerine geliyo sistemde takılılı sabit disk yok diyo çok saçma ya[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 07 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
cd romun cdsi yokmu tak tanıt :P

abi süper ya benim kafa durmustu demiştim seninki kopmus :D[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

[Bu mesaj deathshower tarafından 07 Kasım 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deathshower, 07 Kasım 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
eet yaplık ama acılıkta xp cd sini okuyo co kenteresan masa üstünde aygıt yöneticisinde hatalı görüyo acılıstada görüyo tam format yerine geliyo sistemde takılılı sabit disk yok diyo çok saçma ya

güvenli kipte sistem geri yukleme ile geçmiş bi tarihe, cdromun çalıştığı bi tarihe al eger hatırlıyorsan olmadı format çözüm...[signature][hline]

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 07 Kasım 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...