deathshower Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 evet aygıt yneticisinde cd romu hatalı görüyo. taktım cıkardım yine görmüyo napıcam nedicem şaşırdım bi ürlü cd rom u gördüremedim bi yardım şimdiden saolun[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 anlayan kimse yok mu alüüü illa sata disketi aldırtcaksınız :P[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cd romun cdsi yokmu tak tanıt :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çalışmayan cd romun cdsini çalışmayan cdroma takarak çalıştırmaya çalışan türk genci[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: PrudenT, 07 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: çalışmayan cd romun cdsini çalışmayan cdroma takarak çalıştırmaya çalışan türk genci xD ... bende hem cdrw hem cdrom yapamıom kabiliyet özürlüyüm galiba ikisini aynı anda takınca ikisinide görmüo bende tek cdrw kullanıom ya :S[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: zzz, 07 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: said: PrudenT, 07 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: çalışmayan cd romun cdsini çalışmayan cdroma takarak çalıştırmaya çalışan türk genci xD ... bende hem cdrw hem cdrom yapamıom kabiliyet özürlüyüm galiba ikisini aynı anda takınca ikisinide görmüo bende tek cdrw kullanıom ya :S master slave ayarlarını yaptınmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Cdromun arkasındaki MAster Slave ayarlarına dikkat et, ikisininde master veya slave olmadıgından emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm şimdi düştü jeton hatam ordaymış :-) çok merci yardımlarınız için ..[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eet yaplık ama acılıkta xp cd sini okuyo co kenteresan masa üstünde aygıt yöneticisinde hatalı görüyo acılıstada görüyo tam format yerine geliyo sistemde takılılı sabit disk yok diyo çok saçma ya[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: fenerbahce, 07 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki: cd romun cdsi yokmu tak tanıt :P abi süper ya benim kafa durmustu demiştim seninki kopmus :D[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [Bu mesaj deathshower tarafından 07 Kasım 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: deathshower, 07 Kasım 2005 20:26 tarihinde demiş ki: eet yaplık ama acılıkta xp cd sini okuyo co kenteresan masa üstünde aygıt yöneticisinde hatalı görüyo acılıstada görüyo tam format yerine geliyo sistemde takılılı sabit disk yok diyo çok saçma ya güvenli kipte sistem geri yukleme ile geçmiş bi tarihe, cdromun çalıştığı bi tarihe al eger hatırlıyorsan olmadı format çözüm...[signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 07 Kasım 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 format atamıyoz ki durum hala aynı artık dayanamıyorum bitsin bu işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yeni cd-room ile denedin mi ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi güvenli kipte geri aldım cd-rom gördü inş format atar ama sanımıyom bi denicem bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar