Phyx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 oyunu daha yeni aldım :),şu anda 4. bölümdeyim oyun gayet güzel gidiyo.. aksiyonla korkuyo güzel birleştirmişler, bi kaç kez dilimi ısırdım [spo]yo... bu oda hiç temiz değil..[/spo] [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 20:38 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Allah belasını versin böyle oyunun. ulan 2gündür kalp krizi geçirme tehlikesi atiom. zaten tırsarım böyle durup dururken böö diye çıkan şeylerden. demin nerdeyse çığlık atcaktım zor tuttum kendimi. bide 2005 yapım oyun benim pcde kastırıyor ya ona da helal diyorum. oynamayan varsa alsın oynasın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bende 1 hafta önce fln yükledim.daha çok az ilerleye bildim.gündüz oynamak istiyorum(büngür büngür sesle :D).gündüzde vaktim az oluyo.ama yarın işim yok sanırım bütüngün oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lan gündüz oynanır mı olm naptın. gece oynayacan ışıkları kapatacan sesi fulleyecen sonra yusuf yusuf gezecen ortalıklarda. korkudan paso save aliom f5 butonu yalama oldu resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ehuh 2005'e aldanmayın, ucu açık benchmark oyunu kendisi. Multiplayerını (fear combat) şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi panjurları kapıom gündüz.gece ses açamamki fazla gürültü oluyo.villada otursak neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 villa al o zmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 parası senden ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lol oynuodum bugün. tam oynarken alttan subwoofer bihava üfledi bacağıma ciddi ciddi yerimden fırladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 gaz oldum bulayımm [spo] oyunun basında ki eleman kürekle vurdugunda yüzümüze dogru nası yerimden irkilmiştim ya ahaha unutamorm[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 o değil de ek paketine kötü diyorlar diye almadım ben. bi de kısa geldi bana. bam diye bitti oyun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Extraction Point, aylardır duruyor hala yüklemedim. Ne bileyim o klişe konuya devam etmek yerine multiye girmek daha cazip geliyor eheh. Yine de sırf meraktan bir ara bitireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar