Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bütün erkekleri böle şeyler yapmaları için davet ediyorum..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ıns dawetı kabul eder erkekler :D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 erkeklere öznel süprizler lazım kabul etmeyin baylar :)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tabi ki bu arada kızları da davet ediyorum.. herşey karşılıklı olsun..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ok gelıorum :-) :D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya arkadaşların şımarmak konusunda dediklerine katılmakla beraber, ben de çok anlamsız bir kavgamızda zamanımız boşuna geçmesin diye evinin arka balkonundan görünen kısmına papatyalarla "özür dilerim beni affet sçs" yazmıştım, onun dışında gül yapraklarıyla yaratıcılığınızı sınırlamayın yani ama dediğim gibi değmiyor onu söliim sürmez o kdr şımartılan kızla bi ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 allah senı davul etsın ıı yaptın.sora bana nıe bole yapmadın dıe fırca yedık ıı mı =) bızde aynı sınıftaydık da lısede...ahh ahh ne guzeldı be lıse.[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de... O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!.. Yılmaz Güney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iyi okuda öğren,belki bigün süprüs yapasın gelirrr...[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: MoMo, 05 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: allah senı davul etsın ıı yaptın.sora bana nıe bole yapmadın dıe fırca yedık ıı mı =) bızde aynı sınıftaydık da lısede...ahh ahh ne guzeldı be lıse. +1111111111111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eywah eywahh ne yaptık ya biz..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aile tartısmasına girmeyin:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben yıllarca sana saçımı süpürge edeyim sen bi süprüs bile yapma üüğğeeee..:([signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lan lolıpop yaktın benı be :p[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de... O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!.. Yılmaz Güney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çok güzel helal =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bab o kadar parayı nerden buldun dicem sewen insan blur bea ben golcue sewigilim yanına gitcem die bayaa biriktirdim 1 ayda ki ben elinde para tutmasını bilmeyen birisyimdir sokaa çıkmıom ogle araları ewe geliom yemee para biriktiriom helaaal olsun manyaak fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eweeetttt... bgn de almış oldugum buyuk kalp yastıklı seni seviyorumu da verdim..:D acaip sevindi..çok teşekkür etti..yuzundeki ifadeyi görmeniz gerekirdi...çok mutlu oldu..:) daha artık 1 sene sürpriz yok..:) merak etmeyin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar