Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogumgunu sürprizi..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşların şımarmak konusunda dediklerine katılmakla beraber, ben de çok anlamsız bir kavgamızda zamanımız boşuna geçmesin diye evinin arka balkonundan görünen kısmına papatyalarla "özür dilerim beni affet sçs" yazmıştım, onun dışında gül yapraklarıyla yaratıcılığınızı sınırlamayın yani ama dediğim gibi değmiyor onu söliim sürmez o kdr şımartılan kızla bi ilişki
Sosyal ağlarda paylaş

allah senı davul etsın ıı yaptın.sora bana nıe bole yapmadın dıe fırca yedık ıı mı =)
bızde aynı sınıftaydık da lısede...ahh ahh ne guzeldı be lıse.[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de...
O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!..
Yılmaz Güney
Sosyal ağlarda paylaş

lan lolıpop yaktın benı be :p[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de...
O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!..
Yılmaz Güney
Sosyal ağlarda paylaş

eweeetttt... bgn de almış oldugum buyuk kalp yastıklı seni seviyorumu da verdim..:D acaip sevindi..çok teşekkür etti..yuzundeki ifadeyi görmeniz gerekirdi...çok mutlu oldu..:)
daha artık 1 sene sürpriz yok..:) merak etmeyin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...