Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çok güzel olmuş :) dersteki hoca da hoşgörülüymüş iyi bari.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ovvv..güzel fikir..eferin ;)[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
wook Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 super be helal olsun walla. mutluluklar dilemek duser bizede =)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bravo[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: kickass, 03 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: notta ne yazıyordu[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ayyy çk güzel yaa helal olsun=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çok güzel bence de : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Voys, 03 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: kickass, 03 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: notta ne yazıyordu notta dogum gunun kutlu olsun seni çok seviyorum ve altta ® yazıyodu.. beni böle tanıyo...:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hımss.okadar sey yapmısken keskw nota daha yaratıcı bişi yazsaydın[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: unac, 03 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: hımss.okadar sey yapmısken keskw nota daha yaratıcı bişi yazsaydın daha yaratıcı şeyler yazıp doğallıgı bozmak istemedim.. açıkçası saçmalamaktan korktum yani..:) bence böle daha ii gibiydi..bi dahakine artık..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yalnız sen şmdi boyle yaptın ii olduda bi bakıma kotu oldu.artık hersene bi sürpriz bekler :D[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben r olayını anlamadım kız seni nasıl r olarak tanıo:)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: tony_montana, 03 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: ben r olayını anlamadım kız seni nasıl r olarak tanıo:) ya bundan 1 ay önce kapılarının önüne seni çok seviyorum die bi yazı yazmıştım.. benim oldugumu anlasın diye sadece baş harfimi yazmak istedim ve daire içine almıştım.. beni o harften tanımıştı ogün..ve çiçek geldigindede o harfi yaptım..öle bişey işte..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ooooffff beaea *!tekrar tebrık eder* *!ayakta alkışlar*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eee her yonuyle romantik cocuk...[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 WALLA SUPER YAAA.ALLAH ıMMM HERKESE BÖYLE SÜPRIZLER NASIP ETSIN....[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ammmııınnnn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o bu sürprizleri hak ediyo.. bakalım daha ilerde neler yapcam..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ooofff be walla iilaftı ha helal olsunn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bgn de olna kocaman bi yastık aldım üzerinde seni seviyorum yazıyo.. pztesi wercem.. bakalım nası karşilicak..:D:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Fazla alıştırma olm :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oo süper tatik bence başka bir süpriz de seneye yaparsın artık okulun girşinden sizin sınıfa kadar gül yaprakları sınıfta artık gerisini sen düşün :)[signature][hline]
spadina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 herşeyin azı makbuldur b.kunu cikarma..özel günlerde süpriz yap daha makbule geçer..[signature][hline]infinite skills create miracles.
beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 seni romantikk tutorial a alalım =)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İşte sizin gibiler yüzünden bize "Lakers sen bole şeyler yapmıosunn :(( denio ) :P[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Öne çıkan mesajlar