Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Benimle çıkar mısın?"ın yerine??

oper

Öne çıkan mesajlar

Erkek : Seni sevmeme izin verir misin?
*!(oldukça romantik modda tok bi sesle)*
KIz : Ya bilmiyorum iyisin hoşsun ama çok farklıyız biz herşeyden önce sen erkeksin ben kadınım.
E : upsss..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

hhahah ben çok yaratıcı bi insanım ya 6. sınıfta bi kzdan hoşlanıyodum ve naptım derste bi kağıda do you want to çıkmak with me? yazdım(çıkmak nası denir bilmiodm adhaudhau) altta da iki kutucuk birinin altında evt dierinde hayır yazıodu attım kıza kağıdı eveti işaretleyip geri yolladı fasfasdasfasf[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

paniğe gerek yok o zmn orta1 deydim şimdi üniverstedeyim korkma yani[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

Orta birdeydim bi kızla tanıştırmışlardı beni
selamlaştık
5.dakika yolda yürüyoruz sen çok tatlısın benimle çıkar mısın demiştim kız tamam demişti
ogün akşama kadar parkta yürüdük sonra bi daha görmedim :)
neydi o yaa[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

bana verir misin?
çıkışa gel

-hede hödö benimle çıkar mısın?
-ama benim çıkıtığım var
-ee benimde var. ama sen daha güzelsin

entegre olalım mı

gel sana evde ide kablo koleksiyonumu gösteriyim..

torunlarımın babaannesi olur musun?

ben senin benimle çıkmana karar verdim..

evet oylamaya sunuyorum. benimle çıkıcaksın. kabul edenler, etmeyenler, kabul edilmiştir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 07 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
Erkek : Seni sevmeme izin verir misin?
*!(oldukça romantik modda tok bi sesle)*
KIz : Ya bilmiyorum iyisin hoşsun ama çok farklıyız biz herşeyden önce sen erkeksin ben kadınım.
E : upsss..

yuh bu ne be[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Sosyal ağlarda paylaş

@viski
iyiki
biz ayrı dünyaların insanlarıyız. erkeklerden marstan, kadınlar venüsten falan dememiş...
bi anda tüm duygularını nefrete dönüştürebilitesi oaln bir söz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...