agrian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sevkülüm olurmusunuz baaaaayaaaan?[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Pyro, 05 Kasım 2005 22:08 tarihinde demiş ki: said: oper, 05 Kasım 2005 21:43 tarihinde demiş ki: amacım t.şak olsaydı konuyu garbage'a açardım arkadaşlar... eger burdada amacın sadece "a" yerıne "." koyarak kıbarla$tırmaksa kelımeyı,hıc kullanma bır daha?cunku anlıyan yıne anlıyor.hatta herkes anlıyor. tabi ki anlayan anlıyor.. legal olarak sansür koymuş oluyorum buna.. çayın üstünde"sıcaktır" ibaresini kullanmak gibi bişe yani ;) p.s 7 sayfa olmuş be başlık :-o[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 çevre tarafından güzel olarak addedilen kızların %95 i paraya bakar. çünkü ilk ilişkilerinden beri hep iyisine alışmışlardır ve bu açıdan bakarak kendilerini taşıyabilecek erkek isterler [Bu mesaj Giovanni tarafından 06 Kasım 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Giovanni; dediğin gibi olmasının bi nedeni de cevre tarafından güzel olarak görülen kızlara paralı insanların çok kolay yaklaşabilmesi ve kızların paraya aldanması da diyebiliriz.. %5 lik kısmını da bulmak bayağı bi zor oluyor..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kesinlikle çevreni değiştir o zaman Giovanni... Çünkü senin "çevrende" öyle olabilir ama genelde ya da benim gözlemlediğim çoğu yerde böyle değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 "Seninle çıkmak istediğimi söylemem.." dersin.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 "Benimle çıkar mısın?"ın yerine?? seninle çıkar mıyım?? diyebilirsin[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben sevgilime benimle çıkarmısın demedim. doğal olarak gelişti her şey. teklif etmedim, sana karşı böle böle hissediyorum diye anlattım.O da benden hoşlanıyormuş zaten.. ertesi gün çıkıyorduk. :D[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 "ya Moda'ya gidip içelim" de bi alternatif.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kız arkadaşım olurmusun ? , o anlar ztn ne anlatmaya çalıştığını..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Grizzly, 05 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: yuwarlanalım? :horace: hehee sevgi yumağı oluşturalım gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya o an aklına ne gelirse soyle bence daha hos olur..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 seviselimmi.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hoslandigin biri ile cikmak bana sacma geliyor..hoslanipda biriyle cikinca ben bunu elde ettim diosn ve soguyorsn bi süre sonra kızdan..ama gercekten sevdiğin bi kizla çikinca süper oluyor..o kıza bakinca bu benim sevdiğim kiz diyebiliyor insan..ki ztn o duruma gelinceyeda kadar kizla hiçbişe demeden çikmaya basliyorsn..bi zaman sonra ona seni seviyorm diyince ztn olay bitiyor..o kisi senin artik sevgilin oluyor..[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ah spadina çok romantiksin maşallah yaa .darısı başıma[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: maelstrom, 06 Kasım 2005 09:33 tarihinde demiş ki: Kıdemli arkadaşım olur musun? hehe bu guzelmiş;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki: Oha günümüzde gerçekten çıkma teklifi eden insanlar mı var? ya cidden bana göstersenize böyle insanları merak ediyorum.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bir sinemaya davet edersin en son çıkışta karşıdan karşıya gecerkende ben cok korkarım elımı tutarmısın dersin alaycı bı tavırda o da tutar sonra iş başlar ben bunu denedim çok iyi oluo :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benimle "iner misin çıkar mısın" de[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yaşanmış bir olay sizle paylaşmak istiyorum.Bu olay karaköy-kadıköy vapurunun olduğu iskeledeki akbil gişesinde yaşanmıştır. a:esas oğlan k: esas kız g:gaza getiren şahız a:off olm ben bu kıza nasıl çıkma teklif edemedim şimdi görsem ederim g:aanaa bak gişelerin oradalar sen çıkma teklif edemezsin a: ederim a çantasını çıkartıp gye verir ve gişelere doğru gayet kendinden emin gider... kız bu sırada akbilini doldurmaktadır a:pardon iyi günler benimle çıkarmısın ? k: hayır saol a:peki iyi günler a gayet ezilmiş bir şekilde çantasını alır [Bu mesaj Goarth tarafından 07 Kasım 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 a2 nin bi numarası yok burda::D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj Redogski tarafından 07 Kasım 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hayır saol süper bi cevap abi ahahaha :)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ne a2 si yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben a2 ehliyet alıomda ondan bahsetmiştim:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Redogski, 07 Kasım 2005 02:16 tarihinde demiş ki: ben a2 ehliyet alıomda ondan bahsetmiştim:D hehe a2 motor için miydi? neyse konuyu dağtımayalım benimle çıkarmısn yerine takılamım mı laf var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar