Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Limewire

Eternal

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar,

her lime deniğinde diyorum Phex hem lime hem de bearshare veri tabanını tarar ve her türlü hız limitinden muaf çalışır.

Phex lime'da olan herşeye sahip, tüm yeni lime kullanıcılarını tarıyorsunuz hem de eski bearshare veri tabanını tarıyorsunuz. öyleki ayni dosyanın bir kısmını lime bir kısmını bearshare üzerinden bile çekebiliyor. Biri yavaşlarsa diğerine otomatik geçiyor.

Lime KULLANMAYIN. veya en azından sadece LIME'a mahkum kalmayın.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar büyük bir program değilmiş pes 5 arattım bişi çıkmadı bloodrayne2 arattım gene çıkmadı

emule gibisi yok ne ararsan var yahu...![signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mp3 açısından çok güzel bi program Limewire...
Aradığım çoğu şarkıyı bulabildim yani, başka bişi içinde kullanmadım zaten

Şu pro olayını deniyim bi ara... 15 kb yı geçemedim(128 kabloyum)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak sayılabilecek dosyalar için Limewire kullanıyorum.Oyunlar filmler için torrent gibisi yok bence.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki:
fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama.

Sosyal ağlarda paylaş

bişiy değişmicek. bağlantın yavaşsa yapabileceğin bişi yok tabi.
eğer bağlantın çok hızlıysa da, normalde indirebileceğinden daha yavaş indiriyosan o zaman işe yarar.
gerçi ben sıfır dosya paylaşıyorum ve pro falan da değil, gayet güzel idare ediyorum.
limewire iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...