SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 he anladım ares neyse de kazaa ne ya pff o hala yaşıyomu[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sen ne diyosun i-mesh kullanan bile var kazaa'yı geçtim =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 :S onlar internetten anlamayanlardır bilseler yapmazlar oyle hatalar.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: mutos, 06 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki: upload a sınırlama getir 1 mesela gibi ve cok dosya paylas diyim o sekilde max hızla indirebilirsin Hmm cok mu dosya paylasıyım..Denıyım ..1 kbyle ındırıo artık baya gitti cunku[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Spyware falan yok di mi?Sağlamsa indirelim.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadaşlar, her lime deniğinde diyorum Phex hem lime hem de bearshare veri tabanını tarar ve her türlü hız limitinden muaf çalışır. Phex lime'da olan herşeye sahip, tüm yeni lime kullanıcılarını tarıyorsunuz hem de eski bearshare veri tabanını tarıyorsunuz. öyleki ayni dosyanın bir kısmını lime bir kısmını bearshare üzerinden bile çekebiliyor. Biri yavaşlarsa diğerine otomatik geçiyor. Lime KULLANMAYIN. veya en azından sadece LIME'a mahkum kalmayın.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 lime KULLANIN hatta limewire pro aratın limewireda çıkıyo :D turbo-charged connectionla indirmedik şey bırakmayın[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nasıl ya simdi benim hız 128k kablo. benim dl hızım ne kadar artabilir ki. max 15 le cekebiliyorum zaten.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende 128 k cable .. 1 kbyle cekıorum :9[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 o kadar büyük bir program değilmiş pes 5 arattım bişi çıkmadı bloodrayne2 arattım gene çıkmadı emule gibisi yok ne ararsan var yahu...![signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 emule rules :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Aynen kaynak açısından emule gibisi yok.Ya şu emule de incoming klasörüne benim sürekli zipli virüsler geliyo nolcak bu ya bıktım sürekli silmekten.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mp3 açısından çok güzel bi program Limewire... Aradığım çoğu şarkıyı bulabildim yani, başka bişi içinde kullanmadım zaten Şu pro olayını deniyim bi ara... 15 kb yı geçemedim(128 kabloyum)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: SoulCube, 06 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki: :S onlar internetten anlamayanlardır bilseler yapmazlar oyle hatalar. bana şimdi netten bişi anlamıomu dion sen?:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gerçekten cok faydali bir program yaklaşik 2 aydir sürekli kullanıyorum dier program lar'ın da olmasına ragmen Limewire yi tercih ediyorum aradigimi cok rahat buluyorum. tek kötü yönü java olmasi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ufak sayılabilecek dosyalar için Limewire kullanıyorum.Oyunlar filmler için torrent gibisi yok bence.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abı ben nıye 2 kble ındırıom :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 1 dk dan kısa sürede indirebliyor:-o bn gayet memnunum[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben hala soruma cevap alamadım. kabloyum 15'ten hızlı indiremiyorum. 500 dosya paylassam ne degisecek?[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bişiy değişmicek. bağlantın yavaşsa yapabileceğin bişi yok tabi. eğer bağlantın çok hızlıysa da, normalde indirebileceğinden daha yavaş indiriyosan o zaman işe yarar. gerçi ben sıfır dosya paylaşıyorum ve pro falan da değil, gayet güzel idare ediyorum. limewire iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ziplerde fake var yani zipler ve exeleri indirmeyin direk virus olarak gosteriyo[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar