Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 p2p tarzının son derece güzel ve sade hali diyebilirim.. download.com dan setup ını indirebilirsiniz.. Program kendi kurulduktan sonra türkçe oluyo.. 500 dosya share yaparsanız excellent level ı kazanıyosunuz ve daha hızlı downloadlar yapıyosunuz.. Limewire burdan indirebilirsin..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Güzel birşeymişçesine anlatmışsın. Ağzım sulandı. Excellent level falan... Peki ne tarzda dosyalar paylaşılıyor? Yani mp3 vs tarzında ufak şeylerden ziyade oyun, film bulunabiliyor mu?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 herşey var albüm seklinde bile indirebiliyosun.. indir kur cok rahat anlarsın zaten.. Mesela atıyorum Eternal diye arattın Eternal ı image olarak buluyo varsa video olarak buluyo varsa mp3 olarak buluyo solda bir menu var istersen buldugun adamın diger dosyalarına bakabiliyosun güzel bi programda 2-3 tarzı birleştirmişler sadece video olarakta arayabiliyosun tabi.. illa 4-5 cins bulucak diye bişey yok yani.. kur anlarsın..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 güzele benziyor + türkçe =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Haydi bakalım, eğer aradığım oyunları istediğim hızda indirirebileceğim bir yerse (ki pek ümitli değilim) ellerimde çiçekle kapına dayanacağım, ellerinden öpeceğim önümüzdeki bayramda.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kendercik program suan yeni sanırım yavas yavas gelirler ve fake olayı yok burda (suan için yok umarım ilerde de olmaz..) Ama cok güzel yapmıs adamlar ne cpu dan yiyo ne aleti kasıyo sade bişey yapmışlar..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Sade şeylere bayılırım ama programın yeni olması pek işime gelmez herhalde. Neyse ya dert etme sen, bayramda yine de uğrarım ben sana...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 gnuetella (doğru di mi) ağına bağlanıyor sanırım[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Evet dogru . bu arada ben yeni dedim ama o kadarda noob degil yani.. aradıgım herşeyi buldum suana kadar..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 wala bayıldım çok güzel bir program ama full albüm varmı yani tek zip halinde onlara rastlayamadim pek[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben hiç share etmedim ama excellent levelim? Sanki biraz share etsem dl hızım daha da artacak gibi (2 kişiden 20k ile dl yapıyorum şu an), share edeyim biraz bakayım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 işin ilginç tarafı 2 dosya çektim ve 2 si de bozuk çıktı.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gtk-gnutella diye bi program kullanıyorum, limewire network'ünü de kullanıyo. ve son derece hızlı ve rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 4226 dosya paylaştırdım noolduunu şaşırdı :) Güzel bir program KaZaA/Ares gibi fakat daha iyi gibi... tavsiye ederim...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kurarken java yüklemeye çalıştı oda olmadı daha sonra girmedim pc fln kilitlendi :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Birde limeWire pro var paralı versiyonu. Daha fazla dosya share edince turbocharged levelini alıosunuz. Tabi paralı ama siz bi search buttonundan bi yazın bakalım limewire pro die :D[signature][hline]Küfür etmeyin a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Xharloan, 21 Şubat 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Kurarken java yüklemeye çalıştı oda olmadı daha sonra girmedim pc fln kilitlendi :( hep snei buluyo böyle şeyler :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 dc++ derim ben =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 oda olur[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: prondir, 21 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Birde limeWire pro var paralı versiyonu. Daha fazla dosya share edince turbocharged levelini alıosunuz. Tabi paralı ama siz bi search buttonundan bi yazın bakalım limewire pro die :D işte LimeWire "PRO" http://www.megaupload.com/?d=20WIU7U7 Please wait 45, 44, 43, 42...seconds :) en son versyonu 4.8.1 fakat linkteki 4.8.0 versyonudur, pek bi farkı yoktur heralde . . bu arada turbo charged levelini almak için dosya paylaşmak zorunda değilsiniz, ama paylaşın, ayıptır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 turbo olunca nasıl cekıyoz turbo mu :) limewire severim az kişide de olsa iyi cekıyor. ama pek dosya yok. film için ares kullanıoyrum bazı mp3ler için limewire[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Harbi turbo ya (: fazla dosya olmayabilir fakat iyi yanıda 1 userdan çekiyor olsan bile hızlı çekebiliorsun, neyse işte.. sen bi indir bakalım, görürsün turboyu, uçacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kazaa ve Ares'ten kat kat iyi bir program. Hızı güzel ve en nadir bulunabilecek mp3 leri bile bulabiliyosunuz. Bu arada 46 milyon userı oldugunu duydum.[signature][hline]Mike Portnoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bende siddetle tavsiye ederim emule gibi surundurmuyor buldumu hayvanlar gibi cekiyor :D[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 E mule nin süründürmememsinin yollarını bilecen bak bana güller gibi tek dosyadan bile 18-19 cekiyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar