Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Skytürk'te şu an konuşuluyor..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dünyada limitsiz erişim rakamları ne? Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekianalan, Türk Telekom'un fiyatlarının makul olduğunu ve fiyatların Avrupa ile aynı standartlarda olduğunu savunuyor. Aşağıdaki rakamlar dünya ile birkaç karşılaştırma... Finlandiya: 1 Mbps 35 dolar. Fransa: 20 Mbps 35 dolar. Japonya: 47 Mbps 38 dolar. Türkiye: 2 Mbps 202 dolar. Türkiye: 0.5 Mbps 75 dolar. /cry[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 53 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu tarifeden sonra daha ne denilebilinir telekoma bilmiyorum:([signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ne yüzsüz herif şu mehmet ekinalan yediğimizi sanıyo herhalde bu palavraları[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Kartan, 02 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Bu tarifeden sonra daha ne denilebilinir telekoma bilmiyorum:( butun kafalar telekoma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Telekoma her zaman için dencek bir söz bulunur :P[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Adamlar 256 sınırsızı kaldırıyoruz diyerek yapay gündem yarattı, 512 sınırsız sözünü tutmamasını göz ardı ettirdi. 256 dan 512 ye geçmek istiyoruz şeklinde ki protestolar bir anda 256 mızı bırakmıyaza dönüştü. Bakın nasıl da biliyorlar adamlar işi. Hızlı tren faciasından bile pişkinlikle sıyrılmış bir adama Telekom mevzusu hiçbirşey yapmaz, siz merak etmeyin. Ha bu arada da gerçekten birşeyler olsun istiyorsak, sokağa dökülmek şart.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sokağa dökülmek için çok iyi organize olmak gerekir. çünkü ortalık aptal insan dolu yanlıs anlayanlar olur aramıza sızıp baska slogan atan olur. olan bize olur yani. sokaga dökülmek için ayrıca işi resmileştirmek gerekir eylem yapılacak yerin karakoluna başvurulur. gerekli izin cıkması 2 haftayı geçer. direk cıkarsak hem basımız yanar hem bişeyler olabilir. işin en temizi devasal boyutta sanal bir eylem derim. ama tişortlere baskı iyi bir taktik olabilir.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zaten sokaga dokulsek kac kisi gelir 50? 100? daha fazla olacagini zannetmiyorum.internet capli daha yaratici bir fikir bulmak lazim.bu karari vermis olanlari rahatsiz edecek birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 demokratik uluslarda senin(gencler) oyma verme potansiyelinin farkindadirlar bu da yeterlidir zaten ,bizde ise ciftciye gözünüz toprak bürüsün denir yada gazeteciler elestri yapildiginda show edasinda calistigi kurumun gazetesi yırtılır ,sesinizi en güzel sessiz kalarak cikarirsiniz cunkü bole ogrendiniz böle gidecek![signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evet bir yürüyüş yapmak için çok iyi organize olabilmemiz gerekir. sanal olarak protesto yönünde daha iyi yöntemleriniz varsa bildirin ben herşeyi yapmak için hazırım. eğer sağlam bir boyuta oluşursa bu iş yürüyüş için de organize olabiliriz.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Benim sitede millet yürüyüş organize edin gelelim dio paso.[signature][hline]!!!nisriG MafaK [Bu mesaj Davion tarafından 04 Kasım 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 internetime-dokunma.com anket koymus zaten sitesine yuruyus olsa gelir misiniz diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: zarek, 04 Kasım 2005 13:27 tarihinde demiş ki: http://telekoma.kafamgirsin.com/email.php Burdan isminizi ve mail adresini yazın, direk gönder tuşuna basmanız yeterli. [signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 04 Kasım 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 04 Kasım 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 protestoya devam.onlar yine her zamanki gibi sineye çekiceğimizi sanıyolardı amaartık kimseyi aptal yerine koyamayacaklarını anlamışlardır umarım.eğer protestoya devam edersek telekomun mecburen başka somut adım atacağını umuyorum[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 açıkcası bunları boşa çabalar olarak görüyorum sonuçta onlara istemedikleri birşey yaptırtma gücünüz/müz yok dersenizki hepimiz adsl leri bugün iptal ediyoruz ozaman önünüzde saygıyla eğilirim ozaman işe yarar[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 lol hoca ben 4 tanesinden 3ünü bugün kapattırdım :p nasıl olmuş mu ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 önünde saygıyla eğiliyorum black cim[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @Tcpip Aynen katılıyorum dediklerine bu arada tüder den bugün mail geldi aha; BİLGİLENDİRME İncirli Cad. Akbulut İş Merkezi, Kat:1 No:45-46 Bakırköy-İstanbul/Turkey Phone:+90 212 660 47 48 Phone & Fax: +90 212 543 72 57 www.tuder.net e-mail:[email protected] Sevgili Tüketiciler, Her şeyden önce sizlerden beş binin üzerinde e-posta almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü ilk kez bu derece duyarlı bir tepki oluştuğunu görmek bizi umutlandırdı. İlk basın bültenimizden sonra Ulaştırma Bakanı geri adım attığını söyledi. Bunun üzerine ikinci basın açıklamamızı yaptık ( www.tuder.net'te okuyabilirsiniz) ve sizden gelen e-postalardan bir CD oluşturarak ve satış sonrası hizmetlerle ilgili bir rapor hazırlayarak, Bakandan randevu istedik. Eğer bir gelişme olmazsa TT'un önüne (ATAKÖY) siyah bir çelenk koymayı düşünüyoruz. Ancak geniş bir katılım olmalı (!) ve basın bize destek vermeli (!). Bu bağlamda böyle bir etkinliğe katılır mısınız? Lütfen Web sayfamızdaki soruyu yanıtlayınız. Amacımız; 9 Kasımda Oger Telekom'a geçecek bu hizmetin çok daha hızlı, kaliteli ve ucuz yapılmasını sağlamaktır. İlettiğiniz çok önemli bilgiler ve tepkiler için hepinize teşekkür ediyor, sizleri yıllık aidatı yalnızca 6 YTL olan derneğimizde (TAM BAĞIMSIZ, tüm Yönetim Kurulu üyeleri yüksek eğitimli ve uzman)üye olarak görmek istediğimizi belirtmek istiyorum. Sevgi ve saygılarımla. Byn. Engin Başaran (Em. Öğr. Görv) Tüder, Genel Başkan [email protected] Buarada ben evet katılırım @Mighty_Thor evet bizim herhangi bir gücümüz/imkanımız yok ama milletçe karar alınsa adslleri kapattıralım deseler bende kapattırmazsam şerefsiz desinler bana.Hepinizin arkasındayım ilk kapatanlardan birisi bile olurum, olmadı Almanyadan Türkiyeye hat çekelim dicem ama bu biraz fantazi olucak sanırım :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yaw arkadaslar ben'de telekomu sevmem etmem ama calistigim adamlar sonucta ektigimiz urunu bizde bilioruz simdi bir takim yazilari okudum burda acikcasi bunlarin cogu bos bana gore ;) Finlandiya vs Japonya sv Turkiye ile karsilastirmaniz hata telekomdan once binlerce yapilcak sey var hersey sirasiyla yapilcak tabiki ha yapilior'da ama yawas islior istediginiz kadar sokaga dokulun istediginiz kadar protesto edin.Bunlar sonu sizin icin husran olur onlar sizi deil onlarin ustlerine bakarlar tcip guzel birsey yazmis burda siz sanmayin aranizda bu gibi topluluklara sizmis ama baska gosteri yapmayi planlayanlar var . Herkez burda guller suratli gozukse bile inandirici deil her toplulukta boledir. Ayrica siz sanmayin burda bu protesto eden siteler cikarci deiller Herkez dunyada birsey yapmak icin cikar pesindedir. Kimse hayrina birsey yapmaz bundan emin olun sikmayin caninizi.Bu protesto muhabeti ayni msn parali olma muhabetden baska birsey deildir kusura bakmayin bu konuda katilamayacam madem begenmiorsunuz turk telekomu ozmn sorununuzu cozebilcek binlerce olanak var yani onlari kullanin Turkiyede Turk telekom coktan ozellesmesi gerekirdi cok gec bile kalindi ama her nekadar gec olsada simdiden buna alismaniz gerekli. Gidin e-kolay superonline sabanci oger vs vs okadar cok var ki iss bitek turk telekom yok. Yani bunu protesto edeceginize gidip cozum yollari bulmaniz daha mantikli gidilir bir ozel firmayla topluca goruslerinizi belirtirsiniz ozel firmada size paketini ona gore hazirlar .dunyada heryerde boledir. Americada 8mbit adsl 30$ OLABILIR ama burasi turkiye birsey yapamayiz. 1.cisi Alt yapi yetersiz 2.cisi Eski teknoloji kullanilior. Simdi bunlar neye endexli bunlarin hepsi gelen musteriden paralara kaynakli ha kaziklior mu bizi telekom evet kaziklior ama ne yapalim bitek o var gidip birsey yapamasiniz onada telekoma laf eden resmi olarak da devlete'de etmis oluyor. Tkr ediorum 96'dan beri ozel hatim var kiralik sirketimize ait ama ses cikartabiliormuyum hayir mantikli dusunup baska cozum yollari arayip ole hallediorum bunun haricinde protesto vs bunlar bos ha denemekten zarar yok ama bakarsiniz gercekten birseyleri kabul edip tamam der bunlara bir kiyak gecelim bir takim seyleri duzeltelim iyide nasil duzeltsin temel olmayan bir bina mi olurmus ? Ilk once temeli altyapi kalkindirmasi gerek. Hadi bunlari gectim telekom icin adsl cok kucuk birsey siz sanmayin sadece adsl en buyuk sorun aslinda adsl en kucuk sorun metro ethernet alt yapi hakkidna bilgisi olan var mi arkadaslar ?Soruyorum metro ethernet cok daha onemli adslden kablodan cok cok daha onemli telekom icin adsl telekoma cok buyuk bir getirisi yok veya kablonun veya 56modemlerin ana geliri isdn ozel iletisim saglayicilaridir ki bunlar turkiyede sayilidir. Bir yandan ODTU iss vermior vs vs okadar cok sorun var ki hersey okadar basit olsaydi tek bir kisi bu ulkeyi yonetirdi hataga yoneticek adam gerekmezdi dimi. Lutfen biraz daha ozel bakalim genel olarak bakmayin. Tamam bende sikayetciyim telekomun bu tur davranislarindan ama farketmeyecek istedigin kadar solen et tukur gerekiorsa o bildigini okur degismez. Saygilar Duygu Edipoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Alis güzel söylemişsin bir tek tt yok, pek çok servis sağlayıcı var diye. Ama tt tekel vaktinde kendini dial-up piyasasına sokarak iss lerin hepsini ezdi. Bugün superonline kendi adsl ini satmıyor ttnetin adsl ini satıyor kısacası tt bu kadroda en düşük fiyatı veren eğer 512 ye 99ytl denirse diğerleri de ya aynı fiyatı yada fazlasını söyleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Evet simdi o devir basladi artik diger issleri kullanma devri kapilar acildi[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 e iyi güzel de superonlinenin de fiyatları aynı telekomun da[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hayir eger surekli takip ediorsan yeni fiyat duzenlemesi yapilcak zaten bir isletmeci olarak dusun hersey turk telekomun elinde dimi ? eger gidip superden daha cok musteri olursa dogal olarak fiyatlarda duser ama turk telekom devletde ole birsey olmuyor ne yazik ki ama ozelde olur indirim ve kalite +++ o yuzden bunlara daha onem verin[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar