C3nK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sorunlarimi anlatmak istedim zaten hayatim sorun ya annemle babamlar ben dogmadan once ayrilmislar babami yuzyuze hic gormedim konusmadim sadece bi sefer resmini gordum .annemde 7 sene once bi hastaliga yakalandi tam bilmiorum ama 2 hormonun tam calismamasi olemi neymis bilinci yerinde deil bazen kendi kendine guler bazen aglar dedem bakio benle anneme 7 senedir ne bir dogum gunumu kutladim ne bir yaz tatile gittim nede bir bayramda bi yere gittim hep evdeydim bilgisayar basinda dedemde olmasa benim o olacagim mechul dedemde tabi 80 yasina geldi baska doru durust hic akrabamiz yok tabi bunlar yuzunden kendime guvenim yok + utangacim ve 16 yasindayim bu zamana kadar hic kiz arkadasim olmadi okulda derslerim biraz iyidi oda kotulesmeye basladi geceleri uyuyamiorum annem kendi kendine konusur aglar yada guler doktor ilaclar sok tedavileri uyguladi anneme ama nafile hep bole kalacak dedi artik ve bu beni uzuyor hem babasiz hem annesiz sadece dedem var geceleri uyuyamiorum sabah 8de okula gidiorum dersleri ne anliyabiliorum ne dinliyebiliorum okulda uyuyama calisiorum ondada ya hocalardan laf isitiriz yada mal arkadaslarim ilk defa uyuyan goruomus gibi mal mal bakarlar sonrada msnden yardim isterler bunu nasi yapacam sunu nasi yapacam die anlatirim 1 saat anlamazlar sonra baska yardim istediklerinde anlamazsin die solemem anlarim die konusurlar gene bu bayram hep evdeydim disari cikmadim bile ve annem hala kendi kendine konusuo susturamiorum uyutmuo ilacini verioruz nafile bide yarin okula gidicem 1 2 saat ya uyucam ya uyumucam bu saatte bunlari anlatmak istedim sorunlarimi dertlesmek istedim aslinda bayaadir patide yazilanlari okuorum ama msj fazla yazmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya varya yemin ediyorum çok üzüldüm.zten bu aralar pek duygusalım kendimi bi an senin yerine koydum.da yapıcak bişi bulamadım klasik ama yapcagın tek şey var derslerine çalışıcan deden gelmiş belli bi yaşa zaten.annene ve kendine bakabilcek duruma gelmen lzm.tabi lafta kolay ama yani böle..[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Çok şükür Allahım şükürler olsun sana çok teşekkür ederim.. layık olmaya çalışacağim [kendim içindi][signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya..ne desem ki ..bende kendimi sorunlu sanardım..geçniş olsun arkadaş..ama unutma boşwerdiğin hayat senin hayatın..bundan 10 sene sonra belki de kimse olmayacak hayatında ailenden..ne yaparsan kendin için..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 allah kolaylık versin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Valla gözlerim dolacak kdr oldu be abi yaz msn ını buraya arkadaşlarda bende senınle konusuruz dertlesırız dimi arkadaşlar?[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yaz msni hangi okuldasın nerede yaşarsın? inanılmaz duygulandım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bak kardeşim henüz 16 yaşındasın, önünde uzun bir gelecek var. senin öncelikli hedefin derslerine çalışmak ve iyi bir eğitim almak olmalı. ailenden destek göremiyorsun diye üzülme çünkü 2 sene sonra reşit oluyorsun artık sen bir birey olacaksın ve topluma dahil olacaksın. eğitimini iyi bir şekilde geçirirsen kimseye ihtiyacın olmadan dimdik ayakta durursun. bu sorunlarının varlığını kabullenmiş olman büyük bir erdem. bunları gördün ve şimdi bunlarla nasıl başedebileceğini de biliyorsun. geriye kalan tek şey uygulama. o da senin elinde.[signature][hline]mantar [Bu mesaj Mantar tarafından 07 Kasım 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ilk olarak, tanri kolaylik versin. Söyleyeceklerimi sadece söylemesi kolay, yasadiklarini tahmin etmek bile güc, ama her ne olursa olsun sen hayattasin ve sagliklisin. Olanlarin seni yipratmasina, seni bezdirmesine izin vermemelisin. Hayat zorluk cikariyorsa, hayata inat yasamalisin. Kendine bir hedef koy, daha 16 yasindasin her sey icin zaman var, iyi bir üniversitede istedigin bir bölüme gir, cevre edinmeye bak. Baska insanlara averaj verdigini düsün -16 yil ile. Haklisin bunlardan hicbiri kolay degil, ama baska yapabilecegin birsey yok, pes etmeyi secenek olarak saymiyorum tabiki.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Pes etmek yok! Penth ağzını öpiym çok iyi yazmışsın, Penthin dediği gibi herşeye inat herşeye puştluk olsun diye yaşa, kaldır kafanı dik tut! Derslerine asıl, sana yakışan bir üniversitede sana yakışan bir bölüme gir. Çevren olsun, kendini her konuda geliştirmeye bak, bilgisayara bağlı yaşama. "Eğer bir gün uçurumun kenarında bile olsan sırf hayata gıcıklığına gülümse :) "[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dostum çok üzüldüm ama sana çıkılan şu destei gördükten sonra ayrı bi duygulandım..eminim dendiği gibi savaşıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok üzüldüm durumuna.. ama pes etme sakın.. benim durumumda seninki kadar olmasa kötü; annem ev hanımı,sorumsuz bi babam var.. başka bi şehirde çalışıyor,inşaat ustası.biz 3 kardeşiz ve 3 ümüz de okuyorduk ama birimiz mezun oldu.babam çok sorumsuz "bu çocuklar nasıl okuycak diye nerdeyse hiç düşünmez" geçim kaygısı olmayan biri yani..senede 2 kez falan gelir eve onun dışında görmeyiz.her gelmesine burnumuzdan getirir.her gelmesine 2 hafta kalacam der 1.5 ay kalır..kalması sorun değil ama ne kadar para getirdiyse hepsini yer bilet parasını borc bulur oyle alır. nerdeyse her seferinde böyle yapar.. iş aramaz "benim ayağıma gelsin" der.. ben de çok kafa takıyorum ama pes etmedim..okudum çok iyi bi üni(odtü) kazandım. her ne kadar bu sorunları kafama taksam da elimden geleni yapmaya çalışıyorum.. bence sen de denemelisin...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kotuymus valla savasmaktan baska caren yok[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Cok Tesekkur Ederim arkadaslar * Duygulanir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allah kolaylık versin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allah sabır versin kardeşim.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hepsini okudum.benim bi sözüm vardır.; bazen hiçbirşey yolunda gitmez ama unutmaki birgün herşey düzelicek işte ozaman yukarı bak ve gülümse. inan bana herşey düzelicek.önünde daha çok zaman var.sabırlı olmayı öğrenmelisin ki suana kadar zaten öğrenmişindir[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ne kadra boş işlerle uğraşıyormuşum meğer yok aşk acısı yok bilmemne... herkes hayatının bi bölümünde üzülcek dertlenicek sen bunları başta yaşamıssın buda gösterirki devamı güzel olacak. bütün dertler tasalar toplu verilmiş sana çek kurtul diye bence böyle ben buna inanır böyle düşünürüm...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: lilynessy, 07 Kasım 2005 18:22 tarihinde demiş ki: ne kadra boş işlerle uğraşıyormuşum meğer yok aşk acısı yok bilmemne... inan bana aşk acısıda küçümsenecek şey değildir.tamam bu acılar cok daha buyuk ama o acıyıda küçümseme[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 unacin söyledigi kesinlikle cok dogru bunu intihar edip ölmeyen bir arkadasima söyledigimde pek sallamamisti beni ama simdi hersey düzelmeye baslayinca bana hakliymissin dedi bana yani emin ol düzelicek hersey bigün bob marleyin bi sözü var everytinghs gonna be alright dayanamiyacak hale geldigin zaman bunu söyle kendine hatta no women no cryi dinle o söylesin[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gerçekten de çok boş seylere tasalanıyoruz,sen de umudunu yitirme,bi keresinde soyle bisey duymustum; her gecenin bir sabahı vardır. çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar