Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taharet Sorunu...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

said:
solo_, 07 Kasım 2005 09:10 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 07 Kasım 2005 08:58 tarihinde demiş ki:
taharet : İslam dini inanışlarına uygun olarak yapılan temizlik.

Bunun bazı kuralları var.Tuvalet kağıdı ile yapamazsın bunu.Sadece el ve su.

Pardon ama bu kaniya nerden vardiniz? Kitabin neresinde yaziyor diyecegim ama din ile ilgili tartismaya girdigi icin topic kilitlenecek. Vakti zamaninda parsomen tuvalette kullaniliyordu da millet mi kullanmadi? 21. yy'da hala bez kullanin diyen kisi bir din bilgini de cikarsa ben ona guler gecerim. Islam'da yobazliga, degisime/gelisime karsi cikanlara yer yoktur.

sen kuran okudunmuki bunun yeri neresi diyorsun sen ilk önce bir oku kuranı ve kuran nelerden bahseder nelerden bahsetmez bir öğren burda cahil cahil konuşma belliki daha kapağını bile açmamışın kuranda sana namazın nasıl kılınacağınıda nlatmaz orucun nasıl tutulacağınıda senin söylediğin kitap ilmihaldir ki bu kitapta öle uydurma bir kitap değildir ilk önce peygamber efendimizin dediklerinden yola cıkarak daha sonrada büyük din alimlerinin yorumları katılarak hazırlanmış bir kitaptır senin gibi 2 satır bilgiyle sallanmış kitaplar değildir
lütfen bilmediğiniz konularda kafadan uydurma şeylerle yorum yapmayın bu sizin sadece cahilliğinizi ortaya çıkarır.
"Biliyorsan konuş adam saysınlar bilmiyorsan sus insan sansınlar"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerab, 07 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
said:
solo_, 07 Kasım 2005 09:10 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 07 Kasım 2005 08:58 tarihinde demiş ki:
taharet : İslam dini inanışlarına uygun olarak yapılan temizlik.

Bunun bazı kuralları var.Tuvalet kağıdı ile yapamazsın bunu.Sadece el ve su.

Pardon ama bu kaniya nerden vardiniz? Kitabin neresinde yaziyor diyecegim ama din ile ilgili tartismaya girdigi icin topic kilitlenecek. Vakti zamaninda parsomen tuvalette kullaniliyordu da millet mi kullanmadi? 21. yy'da hala bez kullanin diyen kisi bir din bilgini de cikarsa ben ona guler gecerim. Islam'da yobazliga, degisime/gelisime karsi cikanlara yer yoktur.

sen kuran okudunmuki bunun yeri neresi diyorsun sen ilk önce bir oku kuranı ve kuran nelerden bahseder nelerden bahsetmez bir öğren burda cahil cahil konuşma belliki daha kapağını bile açmamışın kuranda sana namazın nasıl kılınacağınıda nlatmaz orucun nasıl tutulacağınıda senin söylediğin kitap ilmihaldir ki bu kitapta öle uydurma bir kitap değildir ilk önce peygamber efendimizin dediklerinden yola cıkarak daha sonrada büyük din alimlerinin yorumları katılarak hazırlanmış bir kitaptır senin gibi 2 satır bilgiyle sallanmış kitaplar değildir
lütfen bilmediğiniz konularda kafadan uydurma şeylerle yorum yapmayın bu sizin sadece cahilliğinizi ortaya çıkarır.
"Biliyorsan konuş adam saysınlar bilmiyorsan sus insan sansınlar"

Gerab denen sahsiyet. 1. si benim kuran'i okumadigima, icinde nelerin olup nelerin olmadigini bilmemedigime nasil kanaat getirdin anlamadim. 2. si once benim yazdigimi adamakilli oku ondan sonra tartisalim.bak neler yazmisim orda. 3. su yazdiklarin cok sacma ve saldiri iceriyor.
Simdi ben sana burda okumayi biliyorsun ama sana kullanman icin verilmis olan kafani kullanip bi halti yorumlamayi bilmiyorsun desem, senin yaptigini yaparim onun icin yapmiyorum.
Kisisel tartismaya da gireceksen yeri burasi degil ozel mesaj bolumudur.
Sosyal ağlarda paylaş

Islak mendille taharet mi olur ?

Hocam olur mu ?

Caiz degil evladim

Ama hocam..

Hadi naşş naşşş ! kiş kişşşş..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

taharet insanın kendine yakışanı giymesidir evladım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...