Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gerekenler ; 1. 2 adet birbirinden bagimsiz priz 2. Çok cesur bir arkadaş 3. Sabotaj yapiacak apt. 4. ve kontrol kalemi Amaç; Apartman'da büyük bir hasara yol açmak İşlem basamaklari; Kontrol kalemi ile prizlerin faz(kontrol kalemini koydugun ışık yanacak) bu uçlardan kendisi uzun bir ek yapin :) elektrikleri kesmedende yapabilirsiniz fakat 2 kabloyu tutana allah rahmet eylesin :) ekleri yaptikdan sonra 2 kabloyu birleştirin ve alo 110'yi arayin.. Sonuç; Kül olmuş bir apartman panosu :) ve 1 ay yada 2 ay sürecek elektrik tesisat projesi :))[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Sponsored by Coca-Cola [Bu mesaj Zerglingtr tarafından 26 Ekim 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben denemiştim :) okulda :) [Bu mesaj Zerglingtr tarafından 26 Ekim 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ne diyim aferim.[signature][hline]est sularus oth mithas
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ohaa :-o abi yazık günah yaw. hadi bi-iki daiereye kastınız olabilir de tüm apartmana mı var..... ama okula yapılırsa fena olmaz.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sus bakiyim sen..balonunu patlatta gel:) saka saka..[signature][hline]Follow the Darkness...
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu çocuk manyak ben biliyorum tanıyorum kendisini yapar[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected]
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bütün apartmanı etkilemez devre anahtarına kadar kısa devre olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 forgiver merak etme :) dene ve gor :) devre anahtari dedinde zaten saljter oluyor :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sigorta atar hiçbişey olmaz.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sigorta atar birşey olmaz ? tamam adres ver geliyorum ama telleri sen birbirine deydircen tamam mi ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gerçekten oluyomu be bu :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu kadar kasıcağına : * bir adet yanıcı sprey * bir adet ateş kaynağı Püskürtünüz içine içine[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 @zydar ayipsin :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Hayatta işe yaradığınız bir konu var mı diye merak etmeye başladım. Birde neden bu konu hala burda. Yönetim sözde zararlı şeyler arasına koymuyor bunu sanırsam.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hmmm peki iki tane fiş bulsak, uçları açık sonra iki prize baglasak ta fişlerin ucu açık kısımlarını birleştirsek?[signature][hline] Loves are masturbating now..
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hee olur oyle :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 acimasiz insanlar..[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem
beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 e bunlar inşaat yapıcaklar beni uuyutmıcaklar??Olmaaaazz..=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Onun yerine benzin döküp yaksanız da tutoriala gerek kalmasa?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
matama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 azicik akilli elektrikci hangi dairenin bu isi yaptigini bulur ondan sonra sana atar 20 milyarlik faturayi. Ustunede sabotaj daha onemlisi apartmani yakmaya tesebbus bu
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eft bu bir kotu öğreti :([signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 adam kımıl zararlısı git evdeki kabloları kemirionmu sen bakim[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b]
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bir kere denedim saçlarımdan dumanlar falan çıktı sonra bıraktım :([signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Chemicalın artık bi rakibi var:P:P:P Dıdıdınınnnnn!!!! Cheminin deneyleri Vs. Zergling in elektrik şoku[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Öne çıkan mesajlar