cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 amaaaa ben geldim iştee.....hoşgeldim iiki gelmişim biliorum beni gördüünüze çok sevndiniz saolun saolun(alkışlar) : ))[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hosgeldin[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşgeldin neşeli bi tipe benziyosun severim kıpır kıpır tipleri :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 saol.siz geleli bayaa olmuş anlaşılan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tamam tamam gel senden de kurtulamadık bi türlü :P Hojgeldin.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ehh neşeli de diyabiliriz tabi: ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben dedim neree giderseniz bulurum dedim inanmadınıs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Valla arkamızda iz de bırakmadık ama.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 koku duyularım...naaparsın.[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 slm:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoşgelmişsin Cosmic kardeş.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: cosmic, 31 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: koku duyularım...naaparsın. Ba$ka özelliklerin nelerdi ya? :P[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşbuldukk...cümleten: )ne kadar sıcakkanlı insanlarsınız yaf...başka bi özelliimi söliim hemen mesela kendi yorganımın kılıfını kendm geçirebiliyorum yaa yaa..[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: cosmic, 31 Ekim 2005 18:55 tarihinde demiş ki: hoşbuldukk...cümleten: )ne kadar sıcakkanlı insanlarsınız yaf...başka bi özelliimi söliim hemen mesela kendi yorganımın kılıfını kendm geçirebiliyorum yaa yaa.. ben bi keresinde kendi yatağımı kendim toplamıştım way be ne özellik ama ab standartına uygun hemde hoşşşşşş geldin[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoşgeldin :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tabi yaa herkes kendi yatağını toplayabilmeli..sen toplamazsan ben toplamazsam kim toplıcak?yanlış mıım yani[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Boşver nasılsa tekrar bozulcak :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben $imdiden faQ'ı çakam :) Hojgeldin değerli pati karde$im. Paticik Forumları geni$ kitlesi ve saygın yönetimiyle a$ağıda sayacağım bölümlerden olu$makta. 1-2 Dk'nı ayırıp gezersen emin ol senin yararına olacağını farkedeceksin. $imdiden te$ekkürler. - Paticik.com: Bu bölümde Paticik.com hakkında duyurular, öneriler, eleştiriler, yorumlar, sistemler, kapanma tarihleri ;) bulunuyor. - Yeni Gelenler: Bu bölümde, paticik.com'a yeni olan üyelerin karşılanması var. (O yüzden bu topic yeni gelenler bölümünde mesela) Onlara yardımcı olacak bilgiler, onlara sıcak hoşgeldinler var. Yani yeni gelenler ilk konularını oraya açabilirler. Onları sıcak bir karşılama bekliyor. :) Her ne kadar post kasılma bölümü olarak görünsede yeni gelenlere iyi davranmak başta Karşılama Kurlu Başkanı insight [ Ben ] olmak üzere herkesin görevidir.Görevi kötüye kullananlar cezalandırılır. - Çizgi Dünyası: Bu bölüm, her türlü çizgi film, dizi, romanı içine alıyor. Yani herhangi bir anime ile veya çizgi film ile tartışmalarınızı burada yapabilirsiniz. Sakın kendinizi Bart veye Hommer zannetmeyin. - Karalama Defteri: Şair veya yazar adayı üyeler buralara şiir veya yazı denemelerini yolluyor, birbirleriyle paylaşıyor, üstüne üstlük yeni çıkan ve ya çoktan çıkmış kitaplar hakkında konuşuluyor, tartışmalar yapılıyor. Sizde içinizden gelen şiir,düz yazıları yazabilirsiniz. İyi veya kötü eleştirilere açık olarak tabii. - Vizyon: Bu bölüm, sinema ve televizyon ile ilgili herşeyi barındıran bir bölüm. Filmler hakkında yorumlar, reklamlar hakkında yorumlar, diziler hakkında tartışmalar vesaire... Yalnızca Kurtlar Vadisi'nden ibaret gibi görünsede her film çekilmeden önce bizde tartışılır ;) - Müzik: Müzik hakkında her şey. Albümler tartışılıyor, şarkılar, gruplar, sanatçılar, konserler. Ne isterseniz. - Pati Pet: Evcil hayvanlar hakkında tartışmalar, yorumlar, paylaşımlar... Orc_Lord'u görünce kaçın :) - Konu Dışı: Geride kalan hiç bir bölümün konusuna dahil olamayacak konular hakkında.Dikkat ediniz. Araştırınız eğer harbi konu dışıysa açınız...! - İnternet: Bulduğunuz ilginç websiteleri, web design vesaire hakkında konuşabileceğiniz bölüm.Buİnternet Bölümü Hakkında by Insight yazıyı okumanızı öneririm. - Donanım & Yazılım: Bilgisayar donanımı ve yazılımı hakkında konuşabileceğiniz bölüm... - Masaüstü: Masaüstü oyunlarının tamamını kapsayan bölüm. - Spor: Basketbol,Futbol harici bütün konuları tartışabilirsiniz. -Futbol Burada Futbol hakkında herşeyi belli kurallar çerçevesinde tartışabilirsiniz. -Basketbol Burada ise Nba ve diğer ligleri tartışabilirsiniz. Yani basketbol hakkında herşey burda -Kişisel Bölümünde anılarını,sorunlarını,itiraflarını paylaşabilirsin. BonePART'ın Nedir Kişisel? Adlı threadine bakmanız şiddetle önerilir. -Eğitim Bölümünde okullar hakkında bilgi sınav sorunları..vs.vs gibi bilgilere ulaşabilirsin. -Gezdim Tozdum Bölümümüzde Gidilesi Görülesi yerler hakkında bilgi edinirsin. Bildiğin güzel yerleri paylaşabilirsin. Tutorials [Öğretiler] Bölümünde resimli yapımlar öğrenir ve paylaşırsın. İmza sildirme tutorial'i by Saeros'u Okumanız önerilir (: - Patinaj: Araba ile ilgili herşeyin tartışıldığı bölüm. Modifikasyon, yarışlar, araba tavsiyeleri, hangi araba kaç beygir falan. (: Dyna'nın mekanı. Aman deyim uzak durun. Gizli yönetici o. - Tarih: Genel olarak tarih. Cafein yönetiminde giden bir gemi. Her ne kadar bazı zamanlar haddini aşan konular tartışılsada Cafein ve Pati yönetimi derhal müdahalede gecikmiyorlar. - Görsel Sanatlar: Burada da ressam patiler, çalışmalarını birbirleriyle paylaşıyorlar, ressamlar, resimler, fotoğraflar hakkında yorumlar tartışmalar. - Bilgisayar Oyunları [PC]: PC Oyun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bilgiler için sağol.(imlalara dikkat)[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kesinlikle dikkat jnm :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sempatik patiye hoş geldin..:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 seni çağırdıüımda gelseydin keşke..az mı çağrı attım..[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nese geç sayılmaz hoşgeldin...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoşgeldin gel buyur otur ayakta kalma... :P[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.