b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kadıköyde hangi anadolu liseleri var çok önemli..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
helena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kadıköy anadolu, diğer deyişle KAL[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
malik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kal gelmek[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ilahi malik yaaa ağlıyodum güldürdün walla :) [Bu mesaj tipitip tarafından 15 Ekim 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: helena, 15 Ekim 2005 18:24 tarihinde demiş ki: kadıköy anadolu, diğer deyişle KAL +1 Ayrıca Haydarpaşa Anadolu var galiba, Kenan Evren var, Cağaloğlu orada mı emin değilim. Bi de Hüseyin Avni Sözen olabilir[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 cağaloğlu???? olm hiç cağaloğlu diye bi yerde mi duymadın karşıda?? kal haydarpaşa anadolu kenan evren kadıköy anadolu meslek benim aklıma gelenler bunlar , daha vardır baya[signature][hline]FB Sailing Team
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Yeto, 15 Ekim 2005 21:08 tarihinde demiş ki: cağaloğlu???? olm hiç cağaloğlu diye bi yerde mi :D Ne bileyim ya. Kadıköy'deymiş gibi hatırlıyodum sanki :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kadıköy anadolu kız meslek var bir de ama KAL değil The KAL lütfen Maarif kolejiydik o kadar :) hem genç martılar aldınız mı bakiim 50. yıl hediyeliklerinizi :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ben almadım... Nerden alırız ki?? Hatta onlar ne? Osman Nuri hiç bahsetmedi valla...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 15 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ehe KALİD'e gidin bakın roada vardır bana da e-posta ile geldi (hani mezunum ya KALİD üyesiyim ondan :-P)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Forza Haydarpaşa Anadolu[signature][hline]I'm the NoelBab.And We can't forget him ..We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 KAL 4 EVA[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
zezukka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 mustafa saffet anadolu lisesi ..(osmangazi anadolu lis) kadıköye baağlı =)
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zezukka bırak ya kadıköye bağlı en kral Maltepe Anadolu olur anca ne öle saffet maffet[signature][hline]can't settle the area
helena Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: BabacumMostors, 15 Ekim 2005 23:23 tarihinde demiş ki: ama KAL değil The KAL lütfen Maarif kolejiydik o kadar :) hem genç martılar aldınız mı bakiim 50. yıl hediyeliklerinizi :) lol hayır hem ne iş bu hediye olayı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ee hatıra hediyelikleri :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
medusa748 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: nileppezdel, 15 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: said: helena, 15 Ekim 2005 18:24 tarihinde demiş ki: kadıköy anadolu, diğer deyişle KAL +1 Ayrıca Haydarpaşa Anadolu var galiba, Kenan Evren var, Cağaloğlu orada mı emin değilim. Bi de Hüseyin Avni Sözen olabilir hüseyin avni sözen koşuyolunda[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Emin değilim ve olabilir dediklerimin ikisi de alakasız çıktı :D KAL forever![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 her zaman her yerde KAL ayrıca : Kenan Evren Anadolu Lisesi Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Haydarpaşa Anadolu Lisesi Kadıköy Lisesi Saint Joseph falan falan gidiyor işte. eğer göztepe erenköy gibi yerleri de kadıköye sayarsanız, erenköy kız lisesi, fenerbahça lisesi, göztepe ihsan kurşunoğlu anadolu lisesi vs. diye gidiyor.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: medusa748, 18 Ekim 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 15 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: said: helena, 15 Ekim 2005 18:24 tarihinde demiş ki: kadıköy anadolu, diğer deyişle KAL +1 Ayrıca Haydarpaşa Anadolu var galiba, Kenan Evren var, Cağaloğlu orada mı emin değilim. Bi de Hüseyin Avni Sözen olabilir hüseyin avni sözen koşuyolunda Her ne kadar Kadıköy ve Süküdar'a eşit uzaklıkta da olsa, resmi olarak Üsküdar'dadır.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
ManitoN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hayrullah Kefoğlu A.L bostancı üzerinden kadıköye bağşı , okul adreslerinde filan hep kadıköy diye görülüyor[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
elma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 K.A.L'e gelin .[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 olley kadıköy anadolu insanları burda da çıktı karşıma.yaşasın kal=)[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım
UcuBe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 K.A.L git bu okula tavsiyye ederim[signature][hline]diez buffer human 57 follow me
Öne çıkan mesajlar