zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: NAYTONLAYN, 14 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Adı:Kekurikekukaka Düşürebilecğein itemler: Kekuri Belt, Kekuri Ring HP: 2079 Attack:199 Defense:408 ortalama 6-8 saatte bir spawn olduğunu düşünürsek ki çıktığı andan itibaren ne zaman öldürüleceği server reset gibi durumları düşünürsek 6-10 saat arası dçıkmakta bu mahlukat bi spike lık işi var ama ben lvl 46 daydı sanırım kestiğimde en kolay boss colony zoneda daha çok çıkar herhalde : ) hiç düşünme çünkü senin gibi kaç milyon kişi aynı şeyi düşüo attila samma talosdan önce kekuri ring & belt için ilk moradona koşuo millet ayrıca cz de ÇIKMAZ (boss event hariç)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: BADDAL, 14 Ekim 2005 19:45 tarihinde demiş ki: said: NAYTONLAYN, 14 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Adı:Kekurikekukaka Düşürebilecğein itemler: Kekuri Belt, Kekuri Ring HP: 2079 Attack:199 Defense:408 ortalama 6-8 saatte bir spawn olduğunu düşünürsek ki çıktığı andan itibaren ne zaman öldürüleceği server reset gibi durumları düşünürsek 6-10 saat arası dçıkmakta bu mahlukat bi spike lık işi var ama ben lvl 46 daydı sanırım kestiğimde en kolay boss colony zoneda daha çok çıkar herhalde : ) +bide bu siteye bak daha iyi(orjinal siteden alırdım ama kapalı:D) http://www.knight-online.com.my/monsters_nrm_monster01.asp zaten oradan aldım link vermek istemedim hepsi bu ;) isterseniz boss map te verebilirim isteyene ama her daim aynı yerde spawn olmuyor Edit NOT: bu konu Yaratıklar Nerde? başlığında var bkz ltfn [signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X cln:pro-soft NP:+-100 Nation:El MOrad [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 14 Ekim 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 14 Ekim 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kekurikukikaka demenin neresi zor?? ehh neresi kolay ki :horace: O bossu oyunda bi kere kestim ve bi halt düşmemişti. Ardından hyde kesmiştim yine coin, ve ardından czde bach kestim yine boş... Akşam shaula kestim fıss Neymiş... Bana dandik bosslar drop vermiyomuş... Atilla kestim ne düştü??? Elemental pendant ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: _catastrope_, 16 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki: kekurikukikaka demenin neresi zor?? ehh neresi kolay ki :horace: O bossu oyunda bi kere kestim ve bi halt düşmemişti. Ardından hyde kesmiştim yine coin, ve ardından czde bach kestim yine boş... Akşam shaula kestim fıss Neymiş... Bana dandik bosslar drop vermiyomuş... Atilla kestim ne düştü??? Elemental pendant ;) kestinde nooldu oda clan başkanına gitti...:D[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ossun... clan saolsun... ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 clan pls :P[signature][hline]Annem+babam=Ders çalış layn...
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Aga pls party pls clan pls tp pls tptptptpt aga pls turkish kebabs yeah fuk u plsplsplspls agaaa bana gelen pmlerin karışımı..... :lol:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 s:aga kekuri alırmısın? b:+ kaç? s:nası yani? uniq uniq alcan mı? b:lol salla[signature][hline]Annem+babam=Ders çalış layn...
_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 lan bu topic hala duruyomu:)[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss*
basarkurt Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kekurykekuryka lvl 22 bir mage ile kestim hayatimda ilk defan kutusunu actiğimda 8 gözün 7 side doluydu elixir staf kekury ring arrow coin... ama master bi okcu ile 3 atişka keserseniz bişi cıkmaz... moradonda haydede cıktığı söleniyor ve bazi boss eventlarda Gm tarafindan herşey yollana bilir ...
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Aramaya inanmak 15 sonuç elixir ha? =) hoş tabı. [Bu mesaj Buzi tarafından 29 Ekim 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Elixir unique miydi? Bana +8 çıkmıştı. Bazıları da unique çıkıyor diyordu?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arayınca noluyo <:)[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss*
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: SUBZERO, 29 Ekim 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Elixir unique miydi? Bana +8 çıkmıştı. Bazıları da unique çıkıyor diyordu? Elixirin +8inin düştüğü bir yer varsa ben o yerde oynayayım oyunu. Bulana kadar azimle kaçmadan bıkmadan... :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: _mamut_, 14 Ekim 2005 19:16 tarihinde demiş ki: defansım 400 kaç çakar cikarmadan 5 diye duydum ben ama emin deilim gene xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H)
_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bunu öylesine yazıyom bir post bile işimyarar _yardım larınız için saolun en kısa zamanda kakarakekerekukuri görmeyi ve görmekle kalmayıp kesmeyi düşünüyorum[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss*
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: BADDAL, 14 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ben genellikle o hayvanın morodonun çıkış kapısının(2 tane daha var ama neyse :D)yani ana çıkış kapısının solucanların olduğu bölegenin biraz gerisinde koca bi ağaç ve taş arasında doğduğunu duydum tabi başka yerlerdede doğuyodur ama genellikle bu civarlarda sanırım ayrıca bu kekurikekkak mıdır nedir onun özel bi haritası vardı bulursam yollarım :D yaw bu kekurikrikkrak nerde doguyo bilmiom da bi kere de bana denk gelse fena olmaz hani.. söle belime yakısanindan bi kekuri belt.. ahhh ah![signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
_mamut_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 of ya lan kokoriko kestim bi ..... çıkmadı:([signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss*
W_I_T_C_H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: basarkurt, 29 Ekim 2005 12:09 tarihinde demiş ki: kekurykekuryka lvl 22 bir mage ile kestim hayatimda ilk defan kutusunu actiğimda 8 gözün 7 side doluydu elixir staf kekury ring arrow coin... ama master bi okcu ile 3 atişka keserseniz bişi cıkmaz... moradonda haydede cıktığı söleniyor ve bazi boss eventlarda Gm tarafindan herşey yollana bilir ... Arkadasım bikere kutuda 6 göz var 8 değil.Ve Kekurikekukaka dan Elixir çıkmaz biraz fazla atmışsın.Şu ana kadar yaklaşık 10 a yakın Kekurikekukaka kestim.Sadece Kekuri Ring ve Kekuri Belt düsürdüm.[signature][hline]Will Irma Taranee Cornelia Hey Lin
Öne çıkan mesajlar